MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Remek Nekem is tetszenek a képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. (szerkesztve) Boldog névnapot! középfok (B2) Szerkesztve: 2009. Május 19. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gratulálok komilan! És boldog névnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Köszi! El nem tudjátok képzelni, milyen boldog vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gratula és boldog névnapot! Szép kis "ajándékot" kaptál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gratulésön Milán! End heppi némdéj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gratula hozzá, szép eredmény És boldog névnapot is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. (szerkesztve) Grat és boldog névnapot! [Edit]megoldódott! Szerkesztve: 2009. Május 19. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Szép eredmény, gratula! És boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Grat és boldog névnapot! Ja és akinek lenne egy fölös meghívója Bithura, légyszi írjon nekem. Cserébe Ncore-t tudnék adni. Előre is köszi Te vagy az én emberem.Van egy meghívóm, én meg már ezer éve akarok ncore-ra jutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Akartam is írni, hogy Neked a múltkor volt meghívód oda No ez remekül összejött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Akartam is írni, hogy Neked a múltkor volt meghívód oda No ez remekül összejött Most örülök csak, hogy meghagytam a meghívót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hát akkor minden jó, ha a vége jó! Imádom ezt a fórumot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hát akkor minden jó, ha a vége jó! Imádom ezt a fórumot! Ne tudd meg mióta be akarok kerülni ncore-ra.Kb 2 éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Én most lettem csak tag bitura. Ha valakinek van ncore-os meghívója még, ne habozzon szólni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ne tudd meg mióta be akarok kerülni ncore-ra.Kb 2 éve. Emlékszem is, hogy milyen rég írtad már. Nekem sajna egyszer volt lehetőségem meghívót küldeni (értsd: akciósan lehetett küldeni), de azt Oldie kapta akkor. Donát, észben tartom, hátha lesz még lehetőség, és tudok küldeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Én most lettem csak tag bitura. Ha valakinek van ncore-os meghívója még, ne habozzon szólni. Én is észben tartom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Borzalmas információ áradatnak vagyok kitéve! Tanulni próbálom a mikrobiológiát, gonosz bacik. Alattunk próbál egy punk zenekar és az énekes úgy hörög, mintha tüdőn lőtték volna, az ablak elött grilleznek és a fél karom oda adnám egy gázmaszkért. Egyébként holnap vizsgázom, ezért ma egésznap Mozart Requiemjéből a Lacrimosát hallgattam és nehogy elfelejtsem, valami párt aktivista bejött és a kezembe nyomott egy propaganda újságot. Van benne lovacska. (oldienak irtam egy oldalt a csb-be) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Haza vagyok! Mindjárt nekilátok utoláérni magam a neten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Orki, holnapra sok sikert, mondjuk csoda,hogy tudsz ilyen körülmények között tanulni. Krande, merre jártál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (szerkesztve) Holnap nekem is vizsga, ma meg egész nap gépeztem, filmeztem Valahogy nem volt kedvem ma tanulni. Vizsga után meg ünneplés lesz (valami holnap lesz 4 éves ) Szerkesztve: 2009. Május 20. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Van ilyen Velem is volt, hogy nem volt kedvem tanulni számonkérés előtt Jó mulatást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Úgy kivágtak, mint a macskát jobb helyeken, sajnos. Kicsit felidegesítettem a vizsgáztatót. Úgy bánom, hogy néha nem bírom befogni a szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Egyik ismerősömre rávertek 1,6 milliós kártérítést azért, mert feltöltött egy sorozat részeit. Így kapták el, elvitték a gépét és találtak rajta pár illegális cuccot. Mivel én nem akarok így járni, így befejezem a magyar részek feltöltését. Bocsánat ezért, de ezt nem vállalom be.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Egyik ismerősömre rávertek 1,6 milliós kártérítést azért, mert feltöltött egy sorozat részeit. Így kapták el, elvitték a gépét és találtak rajta pár illegális cuccot.Mivel én nem akarok így járni, így befejezem a magyar részek feltöltését. Bocsánat ezért, de ezt nem vállalom be.... És mik voltak annak az előzményei, meg a körülmények? Mert az sem mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Úgy kivágtak, mint a macskát jobb helyeken, sajnos. Kicsit felidegesítettem a vizsgáztatót. Úgy bánom, hogy néha nem bírom befogni a szám. Miért, mit mondtál? Mesélhetnél, érdekelne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. (szerkesztve) Semmit, csak szerintem rossz tételt húztam Szerkesztve: 2009. Május 21. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. januérban voltak kint nála a rndőrök, hogy interneten árul illegális dolgokat és elvitték 2 gépét és 100 dvd-jét. Kiderítették, hogy 3 éve eladott egy Simpson család dvd-t, ami TV-rip volt, valamint feltöltöttt pár részt a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.