Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Köszi Obi! Oldi! Ezt nem szülinapon szokták mondani? Nos, ha ma totál leiszod magad, holnap tuti újjászületsz. Vedd előlegnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Nos, ha ma totál leiszod magad, holnap tuti újjászületsz. Vedd előlegnek. Tegnap megvolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Boldog névnapot! Köszi Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Sok boldog névnapot kívánok én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Köszi Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Boldog Névnapot Ody Avatar hírekben gazdag további évet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) Boldog Névnapot Ody Köszi! Avatar hírekben gazdag további évet Szerkesztve: 2009. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) Avatar hírekben gazdag további évet Mint hírszerkesztő vállalom, hogy ilyen nem lesz Szerkesztve: 2009. Június 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Ezt talán nem kéne így elkiabálni. Várjuk meg december közepét és utána senki se csodálkozzon, ha Ody egyszer csak változtat a fejlécen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. ...ha Ody egyszer csak változtat a fejlécen. Mi meg akkor majd Ody-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Ezt talán nem kéne így elkiabálni. Várjuk meg december közepét és utána senki se csodálkozzon, ha Ody egyszer csak változtat a fejlécen. Nem leszünk avatar fórum, arról ne is álmodj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Sok Boldog Névnapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) Boldog névnapot, boldog húszezret! Szerkesztve: 2009. Június 7. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) nekem sajna nincs, még elég sokat fel kell töltenem hozzá, de hidd el, tök fölösleges, ncore-on sokkal több dolog van fent mint bitgate-en, mert oda a tvtime nem is engedi h felkerüljenek a cuccai.De ha lesz akkor szólok. Köszi szépen, Dzséjt már felajánlott egyet. Ody, boldog névnapot. Szerkesztve: 2009. Június 7. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Köszi Rog, kolmilan és frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Boldog névnapot Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Boldog névnapot Ody Köszi Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Tényleg jók ezek a linkek, csak az a baj, hogy én könyvet kézben tartva szeretek és szoktam olvasni. Én is úgy szeretem, de mivel sajnos venni alig tudok, így kénytelen vagyok néha megelégedni a monitorral. Megalkudok, vagy nem olvasok Én maradi vagyok, könyvet csak kézben. Már csak azért is, mert ha sokáig bámulom a monitort, jojózni kezd a szemem. Sajnos ez a hátránya megvan, főleg Neked, hogy nem jó a szemed. Nekem még nincs ilyen bajom, örülök is neki, próbálok is azért tőlem telhetően vigyázni. Várjuk meg december közepét és utána senki se csodálkozzon, ha Ody egyszer csak változtat a fejlécen. Ami az avatarunk alatt van? Azt magunk is szerkeszthetjük, nézd meg az enyém Ody, boldog névnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Ami az avatarunk alatt van? Azt magunk is szerkeszthetjük, nézd meg az enyém Hehe nem rossz, én is beállítottam már a rám jellemző dolgot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Ami az avatarunk alatt van? Azt magunk is szerkeszthetjük, nézd meg az enyém Szerintem Ody reagálás után leszűrhető, hogy mire gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hehe nem rossz, én is beállítottam már a rám jellemző dolgot Hehe, valóban hozzád illő Majd agyalok valami igazán hozzám illőn én is még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Látom páran felfedeztétek ezt az avatar aláírást Dzséjt az Ewok warrior Ha össze eresztenénk egy na'vit egy ewokkal , vajon ki győzne :D Oldie a T600-as Moderátor, jobb lesz vigyázni vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Oldie a T600-as Moderátor, jobb lesz vigyázni vele Az avatarja kicsit ellentmond, de sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Az avatarja kicsit ellentmond, de sebaj Miért? Egy T600-as virít ott egy marha nagy skulóval Azzal fogok rendet vágni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Nálam eddig nem ez volt kint, hanem Connor, de közben frissült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Ody, boldog névnapot Köszi Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Boldog névnapot! Köszi Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Natalie Portman ma 28 éves. Hmm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.