Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Egyébként januárban levágattam a hajamat magam kedvéért, és mégis baromi jól esik hogy aki azelőtt hosszú hajjal ismert az most mind szóvá teszi hogy mennyivel jobban áll. Egy kis pozitív megerősítés, minden hátsóság nélkül Ajjaj beleestem a csapdába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. (szerkesztve) Most sokat idézhetnék, annyian kívántak nekem B.SZ-t (zavarba is hoztatok rendesen ), köszönöm szépen a jó kívánságokat! Jól telt a szülinapom, főleg, hogy sikerült a rutin vizsgám kocsira, már csak kevés van hátra, aztán lesz ne múlass! :P Szerkesztve: 2009. Június 11. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. (szerkesztve) Holnap reggel elutazok unokatestvéreimhez ballagóra. Várhatóan szombat délután érkezek haza. Tudom, hogy nehéz lesz számotokra az élet nélkülem, de próbáljatok kitartani nem olyan hosszú az a másfél nap Sajnos oda még nem érkezett meg az internet nevű találmány, így hát ha lehet ne írjatok sokat, nem akarok majd oldalakat olvasgatni. Szerkesztve: 2009. Június 11. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Igyekszünk túlélni ezt a kataklizmát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Holnap reggel elutazok unokatestvéreimhez ballagóra. Várhatóan szombat délután érkezek haza.Tudom, hogy nehéz lesz számotokra az élet nélkülem, de próbáljatok kitartani nem olyan hosszú az a másfél nap Sajnos oda még nem érkezett meg az internet nevű találmány, így hát ha lehet ne írjatok sokat, nem akarok majd oldalakat olvasgatni. Nyugalom, épp időben fogsz érkezni, hogy megmentsd a világot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Ne menj, Phobos! Ne! Kérlek, neeee!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Ajjaj beleestem a csapdába Nem vagy egyedül. Igaz, nálam ez már lassan 3 éve megtörtént... Boldog szülinapot, Barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Nyugi, Phobos, valahogy túlvészeljük felülmúlhatatlan személyed átmeneti hiányát Krande, kép alapján nagyon jó ez a rövid haj És igaz, ami igaz,kell, hogy picit tetsszünk magunknak is, még ha a hozott anyaggal nem is lehet mit tenni Erre jó példa, hogy nem akármilyen ruhát veszünk fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. És igaz, ami igaz,kell, hogy picit tetsszünk magunknak is, még ha a hozott anyaggal nem is lehet mit tenni Erre jó példa, hogy nem akármilyen ruhát veszünk fel Ugyan, a ruha meg a frizura sokat számít, de a legfontosabb a pozitív kisugárzás. Lehet valaki akármilyen csili-vili kívülről (nő és férfi egyaránt), ha a szemébe nézve nem látunk semmit. De hogy a kiinduláshoz visszatérjek, a kedvesség fontos dolog, és jó lenne, ha minél több ember alkalmazná, baráttal és idegennel egyaránt. Azt mondják, hogy a jó szó semmibe nem kerül, és mégis csodákat tud művelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. Ez az, csak nem jutott eszembe! Akkor legyen ez, kérlek szépen Ody! Beírtam mert látom neked nem ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Milyen evolúciós előny származik abból, ha a szomszéd dakota a tőle két méterre álló apaccscsal úgy üvöltözik, mintha legalább az Atlanti-óceán választaná el őket? Ez megy reggel fél hat óta! Megyek és farba nyilazom őket, elegem van, nem tudok elméllyedni a talajtan örömeiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Diszkréten értesítsd a rendőrséget, hogy húsz-húszonöt gárdista gyülekezik a szomszéd előtt. Fél perc és sünosztagosok fognak megjelenni. Innentől no para. Csend lesz és nyugalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Szivesen veszek ötleteket a hangerő topítására. Az "átmegyek szépen kérek", már nem működik, mert akkor, hangos nekünk jogunk van és rásszistázásokkal tarkitott hangorkán zúdul a "kedves és drága neveltetésű" rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Diszkréten értesítsd a rendőrséget, hogy húsz-húszonöt gárdista gyülekezik a szomszéd előtt. Fél perc és sünosztagosok fognak megjelenni. Innentől no para. Csend lesz és nyugalom. Ez járhatónak tűnik! Megmondom, hogy pár baseball ütős skinhead is csatlakozott hozzájuk. Egyébként tavaly a másik szomszéd kihívta rájuk a sündörséget, nem volt sok foganatja. Tíz perccel az elsündörgésük után újra élvezhettük Bódi Gusztáv, Bunyós Pista által nyújtott audioterrort. Lehet, hogy beizzitom a hifit és valami mozgalmi nótát eresztek feléjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha indiánok, akkor bevethető ellenük a villámlóbot. Mondjuk zajjal jár, de csak pár pillanatig, utána az örök kuss lesz az osztályrészük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ez járhatónak tűnik! Megmondom, hogy pár baseball ütős skinhead is csatlakozott hozzájuk. Egyébként tavaly a másik szomszéd kihívta rájuk a sündörséget, nem volt sok foganatja. Tíz perccel az elsündörgésük után újra élvezhettük Bódi Gusztáv, Bunyós Pista által nyújtott audioterrort. Lehet, hogy beizzitom a hifit és valami mozgalmi nótát eresztek feléjük. Dobj be valami Kárpátiát és fordítsd direktbe a hangfalakat az ablak felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Lehet, hogy a fórum vagy a CSALÁD varázsa, de most úgy elhallgattak! Mit csináltál DON?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Lehet, hogy a fórum vagy a CSALÁD varázsa, de most úgy elhallgattak! Mit csináltál DON?! Semmi különöset, csupán tettem nekik egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Semmi különöset, csupán tettem nekik egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Megtalálták egymás fejét az ágyukban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Tegnap ballagás volt. A szomszédban is reggel 6-ig szólt az "Aranyeső", mondanom sem kell, hogy inkább a roma kisebbség (ami a faluban inkább többség) mulatott, de nincs is ezzel semmi baj, én úgy vagyok bele, hogy egy évben 2-szer (kb ennyiszer szokott ilyen lenni) túlélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Nálunk viszonylag messzebb laknak, de így is tudjuk, ha banzáj lesz, mert abban a boltban vásárolnak be, ahol anyu dolgozik. Az van nekik közel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Nálunk is reggel kilenctől estig ment a dajdaj. De legalább most este elhallgattak. Máskor az estétől hajnalig verzióban nyomták a bulit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha nem látom el se hiszem. http://webcast.tv2.hu/dynamic/f.html?video_id=382426 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha nem látom el se hiszem. Atyaúristen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hazaértem, látom nem omlott össze nélkülem a fórum. Ez megnyugtató, így hogy jövő7en 1 7ig kell kibírnotok nélkülem. Látom menni fog Amúgy nem volt sok értelme lemenni... sosem szerettem az ilyen össznépi hacacárékat. Minek kell még ilyet rendezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha nem látom el se hiszem. És én még azt hittem hogy nálam van szemétdomb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha nem látom el se hiszem. Azta.... Épeszű ember, aki így él?? Pár hét múlva én is lépek nyaralni, megkezdődik a nyaralós szezon :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha nem látom el se hiszem. Hogyan juthat el valaki idáig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. (szerkesztve) Hogyan juthat el valaki idáig? Voltál már egyetemista koleszba? Szerkesztve: 2009. Június 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Állítólag ez valami betegség :S A környéken is van két ilyen kertesház ahol szeméttelep van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.