MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Okos társaság ez Mindenki nagy örömére, visszatértem Remélem, azért jó volt a nyaralás PS: Szeretjük az állatokat. Amúgy igen, de néha nehéz velük Ez a fenéktörléses eljárás sem éppen a legjobb dolog, mert a macska tiszta állat, rendbe teszi magát, Pont kolléganőm mondta egy másiknak, aki mesélte, hogy eltűnt a kiscicáik anyja, hogy kölköknél kell is valamiért, ha az anyjuk idejekorán elhagyja őket/eltűnik, nagyobbnak már nem. Gőzöm sincs miért, mert csak félig figyeltem oda. Én is gratulálok minden sikeresen vizsgázónak! Szép is az, amikor az ember előtt nem max. három hét nyári szabadság, hanem legalább 2 hónap felhőtlen pihenés áll. Az állatkínzók pedig rongy emberek. Ne is mondd, jó lenne még egyszer egy ilyen hosszú szünet, tudnék mit csinálni, nem úgy, mint régen. Utóbbival meg egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Én a férfiasságát egy garázsban satuba fognám és eldobnám a hajtókart. A kezébe üveg sósavat adnék, majd rágyújtanám a garázst. Választhat, mit szeretne elveszíteni. Látom nem csak én vagyok kegyetlen az aljadék bűnözőkkel.Esetleg a sósavat egy fűrésszel is le lehet cserélni. Gratula minden jó tanulónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Így nagyjából egyenlőek az esélyek és fair a play. De a legjobb, ha elkerüljük a macskafürdetés nevezetű extrém sportot. Azt a macska is respektálja, és a kar sem bánja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. (szerkesztve) Eszembe jutott, hogy mikor volt még kiscicánk, nagyjából hat éves voltam vagy hét, akkor a kád szélén egyensúlyozott. Szerintem inni akart, én meg belelöktem. Tud úszni, csak nem szeret. A szüleim meg mondták, hogy nem szép dolog, azóta nem lökdösök macskákat vizba. Tudom vétkeztem, elnézést. Szerkesztve: 2009. Június 27. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Látom nem csak én vagyok kegyetlen az aljadék bűnözőkkel.Esetleg a sósavat egy fűrésszel is le lehet cserélni. Ó nem, az alja néppel én is kegyetlenül el tudnék bánni. A sósav szabadon felcserélhető bármiféle eszközre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Köszi mindenkinek! Én már nagyon vágyom egy új cicára, mióta az előzőt elütötte egy kocsi, de sajnos nem lehet, mert ha elmegyünk egy hétre, vagy kettőre, akkor nincs ki vigyázzon rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Ez nálunk is volt már gond. Szerencsére öcsém nem jön velünk nyaralni, így most ő lesz az ügyeletes. Sok helyen gond egyébként a háziállat ilyen szempontból, ha nincs ki gondoskodjon róluk minimális szinten. Donát, pedig én tudnék neked adni szép szürke macsekot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Gratula Donát, Krande, Kudar! És ha már itt tartunk, nekem is 7db 5-ösöm és 4db 4-esem lett Gratula! Ha már ennyi vizsgaeredmény van, én sem maradok ki. 19-én sikeresen (5-ösre) levizsgáztam gazdasági informatikából, így újabb szakmával bővült a repertoárom. Macsekok: nálunk pár hete bővült az automata egérfogók köre három kölyökkel. Plusz még egy kiskutyát is hoztunk, szóval kissé megsokasodtak a házikedvencek. Mivel a környezet inkább falusias, mint városi, előtérben az öngondoskodás (a macskák részéről), de a szomszéd nénit szoktuk megkérni, hogy lássa el az állatokat, ha teljes létszámban elmegyünk több napra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Gyoka, nálunk néggyel szaporodtak meg nemrég, de azért csak ennyien, mert sajnos minimum egyet (meg amit nem találtunk meg) valami más állatféle elintézett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Gratulálok, Gyoka! Karrde: tényleg jó lenne, de nem lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Én is macska párti vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Tudtam! Én vonzom őket, mármint az állatokat. Minden féle értelemben. Délelött őt találtam, egy vakondot. Apám felszólított, hogy deportáljam, mert széttúrja a kertet, közben meg feleszi a káros lárvákat pondrókat, de ez mellékes. Átsétáltam vele a közelben lévő lakatlan telekre. Itt a kép Vakond úrról, olyan aranyos. Nem tudjátok, hogy a kiavakondos rajzfilmnek mi volt az eredeti cseh, szlovák, lengyel cime? Kicsit homályos, szegény ijedtében úgy kapart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Nagyon édes ez a kis vakond. Én sajnos csak döglötten láttam eddig igazit. A cseh(szlovák) vakondot pedig Krtek-nek hívják. Két éve voltunk Prágában, és ott minden játékboltnak ő volt a sztárja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Donát, pedig én tudnék neked adni szép szürke macsekot Esetleg engem érdekelne egy kiscica, de még tisztázom itthon a dolgot. Július végén megyünk nyaralni, utána valamikor el is tudnám hozni, akkor már nem lenne gond a felügyelettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Karrde: tényleg jó lenne, de nem lehet Sajnos mindenre nem jut idő, amire szeretnénk Én is macska párti vagyok. Mennyi macskapárti fickó van itt Esetleg engem érdekelne egy kiscica, de még tisztázom itthon a dolgot. Július végén megyünk nyaralni, utána valamikor el is tudnám hozni, akkor már nem lenne gond a felügyelettel. Oké, majd szólsz, ha jutottatok valamire Szerintem addig amúgy sem lehet még az anyjuktól elválasztani őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Nekünk is itthon 13 macskánk van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Nekünk is itthon 13 macskánk van Hogy bírjátok? Nekünk néha már ez az öt is sok (pláne a nagypofájú) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Gratula mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. (szerkesztve) Hogy bírjátok? Nekünk néha már ez az öt is sok (pláne a nagypofájú) Nem nehéz etetésnél mindegyik itthon van de utána az idősebbek lelépnek a szomszédba és itthon csak a kicsik maradnak (belőlük is van . Tavasszal este kívánom őket a pokolba mert párzás van és mindannyian ott verekednek az ablak alatt és nem lehet tőlük aludni. Szerkesztve: 2009. Június 29. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Kis XP segítségkérés: Hála a hülyén beosztott partícióknak a gépen, a C (rendszer állandóan azon rinyál, hogy kicsi, és töröljem a rég nem használt file-okat mert már nem fér el. Ezen belül: Documents and settings -> VKR összesen 192 MB. Ezen belül viszont a VKR dokumentumai 11 MB. De akkor mi a többi 181 MB??? Törölhető dolgok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. (szerkesztve) Nekem a Doc&Set 24 GB-ot foglal el a C-n Érdemes a temp és a temporary könyvtárak tartalmát törölni onnan, a többihez ne nyúlj. Abból is csak azokat amik nem írásvédettek. Szerkesztve: 2009. Június 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. (szerkesztve) Krande, a Doc and settingsben vannak az Asztalon elhelyezett cuccok is. Szóval ha ki van rakva mappád anyagokkal, stb. azt is ott kell keresni, szerintem nézd át a teljes mappát, miket tárolsz ott. Meg az Application data, ami személyes dolgokat tárol, pl. net könyvjelzőket, meg msn beállításokat, progi beállításokat, ha jól tudom. A többi is tuti valami hasznos, szóval nem érdemes hozzájuk nyúlni. Csak a doksi meg asztal részből tudsz törölni, meg amit Phobos írt. Nálam 10 giga az asztalon tárolt cuccok miatt Szerkesztve: 2009. Június 30. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Nekem a 3 virtuális gépem (Win7, WinSer2008, Uhu 2.1) miatt van 24 GB foglalás ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Az Asztal 372 KB..... az Application data mellett van egy Local settings és azon belül is van egy Application data és ez utóbbi majd' 100 MB. Mi a különbség a kettő közt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Jó kérdés, ehhez valami szakértő kell. Sajnos keveset tudok az op rendszerekről ilyen szinten Nekem is viszonylag nagy, a Firefox itteni mappája egyedül 103 M meg a többi még hozzájön, de a nethez kapcsolódó marha nagy. Viszonylag nagy. A cache mappa tartalmát nem lenne érdemes törölni? Bár azt hiszem, túlzottan nem, mintha ott tárolna a win olyan adatokat, melyek máskor is letöltődnek a netről. Hmmm..vennem kell öcsémtől pár "órát" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Le lehet kapni a netről valami tisztító programot ami megszabadít az ilyen "szemetektől" és helyet szabadít fel egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. CCleaner pl. nekem sem ártana megint elindítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Az Asztal 372 KB..... az Application data mellett van egy Local settings és azon belül is van egy Application data és ez utóbbi majd' 100 MB. Mi a különbség a kettő közt? Az egyik a másik alkönyvtára, vannak programok, amik oda pakolnak. A Temp könyvtáron kívül ne törölj ki semmiből semmit, ha még akarod használni a géped. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Krande: Az Application Data-ból semmit ne törölj, mert különben utána azon program amely ott tárolja a regisztrációs file-át, nem fog működni.Ezen mappában nagyon fontos konfig file-ok vannak.Application data = Alkalmazás adat. Egy jó tanács és nem csak neked.SOHA ne telepíts a C meghajtóra ha lehet programokat.Kivéve:Office, vírusírtó, Adobe Acrobat, Codekek, e-mail kliens.Tehát az úgynevezett kötelező alkalmazások kivételével semmit.A fentiek minimális helyet foglalnak el. Mert ha odatelepítesz mindent akkor így jársz ,hogy állandóan nyavalyog a Windows, hogy ugyan szabadíts már fel helyet. Még valami: Vistán minimum 40 GB legyen a C meghajtó, Xp-n 15 GB. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.