Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. De pofátlanúl fiatal ünnepüli ma is a születésnapját! Boldogat azért neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Bódogot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Heppi börzdéj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Dzséjt, te mint profi videóvágó/szerkesztő, milyen programot használsz eme dícső célra? Nem venném zokon, ha magyar lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. (szerkesztve) Dzséjt, te mint profi videóvágó/szerkesztő, milyen programot használsz eme dícső célra? Nem venném zokon, ha magyar lenne. Windóz Múvi Mékör? Szerkesztve: 2009. Augusztus 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Ez a "házimunka és a lányok" dolog úgy néz ki, hogy amíg nem muszáj, addig az ember szívesebben bízza ezt a dolgot az anyukájára, pláne, ha ő nem is nagyon forszírozza az ellenkezőjét. Aztán amikor már muszáj (mert messze kerül otthonról, összeköltözik valakivel stb.), akkor kezdi megtanulni valahogy. No pl. ez is egy ok, amiért az ember nem kezd bele, nálam is így volt, bár nálunk a szülői beosztás indította el a folyamatot, aztán jöttek a jó receptek a melóhelyről, meg az olyan hétköznap kaják, ami otthon sose volt Hiába, melóhely már csak ilyen, totál kiforgatja az embert addigi magából Ez így igaz, ámbár valaki szólhatna a húgomnak, mert ő azzal szokott jönni, hogy " Már megint elb*****d a kaját, túlfűszerezted" Már bocsi, de szerintem a Te húgod nem mérvadó Őnagyság meg főzzön, ha nem jó neki a másé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog születésnapot, kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Már bocsi, de szerintem a Te húgod nem mérvadó Őnagyság meg főzzön, ha nem jó neki a másé. Mostanság már legyűri a torkán a piszok. Másrészről meg rajtam kívül még ő eszi a főztömet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Mostanság már legyűri a torkán a piszok. Másrészről meg rajtam kívül még ő eszi a főztömet. Tudom Nézd, ha nem akar éhen halni és főzni sem, akkor kénytelen megszokni, amit más főz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Sok Boldog Szülinapot kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Isten éltessen kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. No pl. ez is egy ok, amiért az ember nem kezd bele, nálam is így volt, bár nálunk a szülői beosztás indította el a folyamatot, aztán jöttek a jó receptek a melóhelyről, meg az olyan hétköznap kaják, ami otthon sose volt Hiába, melóhely már csak ilyen, totál kiforgatja az embert addigi magából Gasztronómiai hatás sok helyről érheti az embert, és érdemes is odafigyelni a jó dolgokra. Én pl. éttermi műremeket kreáltam újra meg otthon, és szerintem jobb lett, mint az eredeti. Boldog szülinapot, kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog szülinapot kolmilan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. utólagosan füled érjen Yodáig! ÉS a mai szülinaposnak is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Remélem Orkinak nem esett baja ezektől a tisztességes, becsületes, igazmondó bodzaszedőktől. http://magyarsziget.hu/node/1313 No lesz itt élménybeszámoló a Szigetelésről, érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Pont ezt néztem ki én is, csak nem tudtam kipróbálni, hogy valóban működik-e Miután beállítottad, a "Nyomtatási kép"-ben lapozgatva látod az eredményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. utólagosan füled érjen Yodáig! Köszi neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hoppá! Az előbb elfelejtettem beleírni: Boldog szülinapot, kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Miután beállítottad, a "Nyomtatási kép"-ben lapozgatva látod az eredményt. Ó, hogy az a ... tényleg, de izé vagyok Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik Akkor jöhet egy kis pihi? Gratula, hogy végzel, remélem, remek doki válik belőled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Köszi, háááát, azon vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Boldog születésnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Nagyon Sok Boldog Születésnapot MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Boldog születésnapot kívánok neked MissKarrde.Oldie rosszalása ellenére azért egy pohár pezsgőt fogyassz el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Sok Boldog Szülinapot Miss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Boldog születésnapot a csempészkirálynőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Csókok Karrdénak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.