Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. De pofátlanúl fiatal ünnepüli ma is a születésnapját! Boldogat azért neki Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog szülinapot! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Heppi börzdéj. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Dzséjt, te mint profi videóvágó/szerkesztő, milyen programot használsz eme dícső célra? Nem venném zokon, ha magyar lenne. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. (szerkesztve) Dzséjt, te mint profi videóvágó/szerkesztő, milyen programot használsz eme dícső célra? Nem venném zokon, ha magyar lenne. Windóz Múvi Mékör? Szerkesztve: 2009. Augusztus 6. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Ez a "házimunka és a lányok" dolog úgy néz ki, hogy amíg nem muszáj, addig az ember szívesebben bízza ezt a dolgot az anyukájára, pláne, ha ő nem is nagyon forszírozza az ellenkezőjét. Aztán amikor már muszáj (mert messze kerül otthonról, összeköltözik valakivel stb.), akkor kezdi megtanulni valahogy. No pl. ez is egy ok, amiért az ember nem kezd bele, nálam is így volt, bár nálunk a szülői beosztás indította el a folyamatot, aztán jöttek a jó receptek a melóhelyről, meg az olyan hétköznap kaják, ami otthon sose volt Hiába, melóhely már csak ilyen, totál kiforgatja az embert addigi magából Ez így igaz, ámbár valaki szólhatna a húgomnak, mert ő azzal szokott jönni, hogy " Már megint elb*****d a kaját, túlfűszerezted" Már bocsi, de szerintem a Te húgod nem mérvadó Őnagyság meg főzzön, ha nem jó neki a másé. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog születésnapot, kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Már bocsi, de szerintem a Te húgod nem mérvadó Őnagyság meg főzzön, ha nem jó neki a másé. Mostanság már legyűri a torkán a piszok. Másrészről meg rajtam kívül még ő eszi a főztömet. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog szülinapot! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Mostanság már legyűri a torkán a piszok. Másrészről meg rajtam kívül még ő eszi a főztömet. Tudom Nézd, ha nem akar éhen halni és főzni sem, akkor kénytelen megszokni, amit más főz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Sok Boldog Szülinapot kolmilan! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Isten éltessen kolmilan! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. No pl. ez is egy ok, amiért az ember nem kezd bele, nálam is így volt, bár nálunk a szülői beosztás indította el a folyamatot, aztán jöttek a jó receptek a melóhelyről, meg az olyan hétköznap kaják, ami otthon sose volt Hiába, melóhely már csak ilyen, totál kiforgatja az embert addigi magából Gasztronómiai hatás sok helyről érheti az embert, és érdemes is odafigyelni a jó dolgokra. Én pl. éttermi műremeket kreáltam újra meg otthon, és szerintem jobb lett, mint az eredeti. Boldog szülinapot, kolmilan! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Boldog szülinapot kolmilan. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Köszönöm mindenkinek! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. utólagosan füled érjen Yodáig! ÉS a mai szülinaposnak is! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Remélem Orkinak nem esett baja ezektől a tisztességes, becsületes, igazmondó bodzaszedőktől. http://magyarsziget.hu/node/1313 No lesz itt élménybeszámoló a Szigetelésről, érzem. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Pont ezt néztem ki én is, csak nem tudtam kipróbálni, hogy valóban működik-e Miután beállítottad, a "Nyomtatási kép"-ben lapozgatva látod az eredményt. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. utólagosan füled érjen Yodáig! Köszi neked is! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hoppá! Az előbb elfelejtettem beleírni: Boldog szülinapot, kolmilan! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Miután beállítottad, a "Nyomtatási kép"-ben lapozgatva látod az eredményt. Ó, hogy az a ... tényleg, de izé vagyok Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik Akkor jöhet egy kis pihi? Gratula, hogy végzel, remélem, remek doki válik belőled Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Köszi, háááát, azon vagyok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Boldog születésnapot Karrde! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Nagyon Sok Boldog Születésnapot MissKarrde Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Boldog születésnapot kívánok neked MissKarrde.Oldie rosszalása ellenére azért egy pohár pezsgőt fogyassz el. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Sok Boldog Szülinapot Miss! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Boldog születésnapot a csempészkirálynőnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Csókok Karrdénak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.