Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve De pofátlanúl fiatal ünnepüli ma is a születésnapját! Boldogat azért neki
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve Dzséjt, te mint profi videóvágó/szerkesztő, milyen programot használsz eme dícső célra? Nem venném zokon, ha magyar lenne.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve Dzséjt, te mint profi videóvágó/szerkesztő, milyen programot használsz eme dícső célra? Nem venném zokon, ha magyar lenne. Windóz Múvi Mékör? Szerkesztve: 2009. Augusztus 6.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve Ez a "házimunka és a lányok" dolog úgy néz ki, hogy amíg nem muszáj, addig az ember szívesebben bízza ezt a dolgot az anyukájára, pláne, ha ő nem is nagyon forszírozza az ellenkezőjét. Aztán amikor már muszáj (mert messze kerül otthonról, összeköltözik valakivel stb.), akkor kezdi megtanulni valahogy. No pl. ez is egy ok, amiért az ember nem kezd bele, nálam is így volt, bár nálunk a szülői beosztás indította el a folyamatot, aztán jöttek a jó receptek a melóhelyről, meg az olyan hétköznap kaják, ami otthon sose volt Hiába, melóhely már csak ilyen, totál kiforgatja az embert addigi magából Ez így igaz, ámbár valaki szólhatna a húgomnak, mert ő azzal szokott jönni, hogy " Már megint elb*****d a kaját, túlfűszerezted" Már bocsi, de szerintem a Te húgod nem mérvadó Őnagyság meg főzzön, ha nem jó neki a másé.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve Már bocsi, de szerintem a Te húgod nem mérvadó Őnagyság meg főzzön, ha nem jó neki a másé. Mostanság már legyűri a torkán a piszok. Másrészről meg rajtam kívül még ő eszi a főztömet.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve Mostanság már legyűri a torkán a piszok. Másrészről meg rajtam kívül még ő eszi a főztömet. Tudom Nézd, ha nem akar éhen halni és főzni sem, akkor kénytelen megszokni, amit más főz
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6.16 éve No pl. ez is egy ok, amiért az ember nem kezd bele, nálam is így volt, bár nálunk a szülői beosztás indította el a folyamatot, aztán jöttek a jó receptek a melóhelyről, meg az olyan hétköznap kaják, ami otthon sose volt Hiába, melóhely már csak ilyen, totál kiforgatja az embert addigi magából Gasztronómiai hatás sok helyről érheti az embert, és érdemes is odafigyelni a jó dolgokra. Én pl. éttermi műremeket kreáltam újra meg otthon, és szerintem jobb lett, mint az eredeti. Boldog szülinapot, kolmilan!
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve utólagosan füled érjen Yodáig! ÉS a mai szülinaposnak is!
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve Remélem Orkinak nem esett baja ezektől a tisztességes, becsületes, igazmondó bodzaszedőktől. http://magyarsziget.hu/node/1313 No lesz itt élménybeszámoló a Szigetelésről, érzem.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve Pont ezt néztem ki én is, csak nem tudtam kipróbálni, hogy valóban működik-e Miután beállítottad, a "Nyomtatási kép"-ben lapozgatva látod az eredményt.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve Hoppá! Az előbb elfelejtettem beleírni: Boldog szülinapot, kolmilan!
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve Szerző Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve Miután beállítottad, a "Nyomtatási kép"-ben lapozgatva látod az eredményt. Ó, hogy az a ... tényleg, de izé vagyok Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik Akkor jöhet egy kis pihi? Gratula, hogy végzel, remélem, remek doki válik belőled
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7.16 éve Boldog születésnapot kívánok neked MissKarrde.Oldie rosszalása ellenére azért egy pohár pezsgőt fogyassz el.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.