Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Jobbulást Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Engem nem érnek ilyen izgalmak, hogy Balaton.... Mondtam én, hogy gyere velünk, te bajod MissKarrde: Azért nem bocsátkoztam hosszabb élménybeszámolóba, mert nagyon beteg vagyok, láz, fejfájás, hányinger, hasmenés... :S Kolléganőm szabin van, de hívott nemrég, hogy vírusos hasmenése van, megint terjeng valami kór a levegőben Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Mondtam én, hogy gyere velünk, te bajod Mondtam én, hogy ilyen "luxusra" nekem nincs zsém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Dzséjt, csak nem munkahelyed lesz? Mondhatni. Nemrég megkeresett egy cég, ami azt a célt tűzte ki magának, hogy összefogja - és érdekképviseletet ad - a szabadúszó újságíróknak. Hála az elmúlt néhány éves ténykedésemnek, engem is bevettek. A lényege az, hogy ők közvetítik ki a cikkeket az adott nyomtatott és webes újságoknak az általam szabott áron. Magyarul, arról és annyit írok, amennyit akarok, annyiért adom, amennyiért akarom, és a kiadókon múlik, hogy ezt megveszik-e. Kvázi egy e-bay jön létre, csak tárgyak helyett cikkekkel kereskedik. És mivel kis hazánkban mind a kiadók, mind az újságírók utálják a szerkesztőket, ennek a rendszernek pedig az a célja, hogy megkerülje, még inkább kiváltsa a szerkesztőket, így talán még működni is fog (a cég amúgy már több éve működik hasonló keretek között, csak most szélesítik és adatbázisba foglalják a cikkeket). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Jól hangzik, megy a drukk, hogy bejöjjön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hm... érdekesen hangzik, mindenesetre gratula és sok szerencsét hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Dzséjt, gratula! Ráadásul ez nagyon neked valónak tűnik így első olvasatra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Inkább valami vírus... :S Jobbulást! A betegség sosem jó, de nyáron főleg bosszantó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) Jobbulást Donát! Mindent bele Dzséjt! Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hajrá, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Tamáska, hogy aktuális legyek: A Lego szaklapok kapkodjanak utánad ezerrel :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Tamáska, hogy aktuális legyek: A Lego szaklapok kapkodjanak utánad ezerrel Nem mondasz hülyeséget, mert régebben volt Lego újság (nem a katalógus), de már nincsen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Jobbulást, meg hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Köszi mindenkinek Tamáska, hogy aktuális legyek: A Lego szaklapok kapkodjanak utánad ezerrel :) Ámen, atyám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Én is remélem Dzséjt, hogy hamarosan lesz melód. Ez a lehetőség jól hangzik. Az ALIEN filmeket el tudnád hozzám juttatni a napokban? Szabi alatt beleásnám magam. De priviben is megbeszélhetjük ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Jobbulást, gratula, hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Donát: Jobbulást kivánok. Dzséjt:Sok sikert a munkához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Boldog Születésnapot Platschu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Isten éltessen Platschu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Nekem meg csak annyi jut a fejembe, hogy magyar internetes oldal vagyunk, anyanyelvünk a magyar, kár lenne ezt nem kihasználni. Jó lenne már akár holnap is elérni, hogy ha ídézünk valahonnan akkor azt magyarul fűzük hozzá a megjegyzésünkhöz. Gondolom Jake egyből betette az infót, és nem volt ideje lefordítani. Akár merre mentem az országban, sajnos elég elkeserítő a helyzet nyelvtudás terén. A magyar embereknek ideje lenne már megtanulni angolul, nekem ez a véleményem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Gondolom Jake egyből betette az infót, és nem volt ideje lefordítani. Akár merre mentem az országban, sajnos elég elkeserítő a helyzet nyelvtudás terén. A magyar embereknek ideje lenne már megtanulni angolul, nekem ez a véleményem. A nyelvtanulás az egy dolog. A magyar internetes oldalak öntudatos használata pedig a másik. Jake-et nem fedtem meg, csak megkértem, hogy fordítsa le a cikket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Egy másik fórumon egy tag írta ezt az üzenetet: "Előrebocsájtom nem vagyok a Milgramon regisztrálva, viszont a Google-ben ha rákerestem egy személyre, láttam hogy a milgramon jeln van, rákattintottam a Linkre, erre azt írja, ki, hogy be jelentkezve, méghozzá női néven ! http://www.google.hu/search?hl=hu&q=vi...3%A9s&meta= http://www.milgram.hu/ismeros_adatlap.php?...SESSID=69fa1ada Nektek is azt írja ki, hogy bevagytok jelentkezve ?" Ennyit az ilyen rendszerek biztonságáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Az internet mióta biztonságos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. (szerkesztve) A magyar embereknek ideje lenne már megtanulni angolul, nekem ez a véleményem. Meg fognak sokan, ha lesz rá pénzük Ne haragudj, de bármennyire is egyetértek, hogy legalább angolul próbáljunk megtanulni rendesen, az azért piszkosul nem csak akarat kérdése, főleg nem azoknak, akik kb. 1980 előtt születtek. A fiatalabbak nem igazán tudják tapasztalatból, milyen volt rendszerváltás környékén a nyelvi tanulási váltás, stb. Önmagától baromi kevés ember képes nyelvet tanulni, de még akkor sem fog tudni beszélni, ha magától tud is tanulni. A nyelvi tanfolyamok meg tanárok drágák ahhoz mérten, mennyit kell beleölni, hogy használható nyelvtudást adjon. Szerkesztve: 2009. Augusztus 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Ez de komoly már http://index.hu/belfold/2009/08/13/seriffe...arnak_polgaron/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Gondolom Jake egyből betette az infót, és nem volt ideje lefordítani. Akár merre mentem az országban, sajnos elég elkeserítő a helyzet nyelvtudás terén. A magyar embereknek ideje lenne már megtanulni angolul, nekem ez a véleményem. Biztos hallottál róla, hogy van nyelvérzék.Valakinek vagy van, vagy nincs.Akinek nincs az képtelen megtanulni bármilyen nyelvet.Nem tehet róla, így született.Viszont ugyanakkor nagyon jó szakember lehet.Van egy haverom baromira jó rendszergazda de alig talál állász mert nincs nyelvtudása.Komolyan nevetséges. Ja és jó lenne ha az angol és az amerikai is megtanulna magyarul aki idejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.