Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14.15 éve Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :D
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Gratula Ez valóban remek, remélem, valamilyen módon hozzá lehet majd jutni
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP http://index.hu/kultur/hirek/2009/09/15/el...patrick_swayze/ Mondjuk nekem az Országúti diszkóban, a Donnie Darkoban és a 11:14-ben is tetszett alakítása..
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Köszi remélem, valamilyen módon hozzá lehet majd jutni Könyvesboltokban általában fellelhető szokott lenni. Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP Nyugodjék békében, bár lehet, hogy neki már jobb is.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Nagyon beteg volt már szegény. Dzséjt, neked meg gratula
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Dzséjt, ez nagyon jó hír! És remélhetőleg ez csak a kezdet Majd kérjél egy saját példányt!
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Gratula Dzséjt! Köszi neked is. Az előbb elfelejtettem. Nem tudna valaki meghívni az ncore-ra? Kirúgtak csalás vádjával, holott csak gyorsabb netem lett... A választ PM-ben küldjétek.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Elég szem*t húzás ez tőlük. Mondjuk én nem mondhatok semmit, mert én meg csaló progit használok a visszaseedbe (Ratiomaster) (De aztán nem beköpni, mert nem lesz TCW 2. évad magyarul )
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Na b***, nekem is gyorsabb netem lett, dupla le, még gyorsabb fel Dzséjt, sajnálom, hogy ezt tették. Nem lehet valahogy reklamálni? Sajnos nekem egyelőre nincs lehetőségem meghívót küldeni Patrick Swayze nyugodjék békében Pont most megy a dala a rádióban.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Na b***, nekem is gyorsabb netem lett, dupla le, még gyorsabb fel Dzséjt, sajnálom, hogy ezt tették. Nem lehet valahogy reklamálni? Küldtem a staffnak egy e-mailt, de nem válaszoltak semmit. Most vagy lesz*rják, vagy behúzzák fülüket-farkukat (szvsz az előbbi).
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Vagy csak nem tudtak még vele foglalkozni érdemben Biztos nagyon elfoglalt emberek. Kirúgni pár óra alatt kitudtak, bant is hip-hop kiosztanak... de, hogy foglalkozzanak a jogos panasszal, az már időigényes. Gratulálok Dzséjt a sikeredhez. Köszönöm szépen
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :( Kicsit késve, de én is gratulálok!
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Kicsit késve, de én is gratulálok! Nem vagy megkésve, és köszi
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Biztos nagyon elfoglalt emberek. Kirúgni pár óra alatt kitudtak, bant is hip-hop kiosztanak... de, hogy foglalkozzanak a jogos panasszal, az már időigényes. Igaz
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :( Gratulálok.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP http://index.hu/kultur/hirek/2009/09/15/el...patrick_swayze/ Mondjuk nekem az Országúti diszkóban, a Donnie Darkoban és a 11:14-ben is tetszett alakítása.. Szegény. Sajnálom. Nyugodjék békében.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Sajnálom, hogy ezt tették veled Dzséjt. Ez tényleg nagy ki******. Én is nagyon pipa lennék.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Grat Dzséjt. Ez egyszeri alkalom lesz, vagy folytatásos a történet? Nálam is most emelte a UPC, erre meg lassabb is lett a letöltés. És még többet is fizetünk érte, hát mondhatom nagyon megérte.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Én a héten megyek csomagot váltani, mert automatikusan már nem megy a cégnek :S
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15.15 éve Úgy sose megy, muszáj bemenni, és intézkedni. Vagy telefonon.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.