Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratula Ez valóban remek, remélem, valamilyen módon hozzá lehet majd jutni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP http://index.hu/kultur/hirek/2009/09/15/el...patrick_swayze/ Mondjuk nekem az Országúti diszkóban, a Donnie Darkoban és a 11:14-ben is tetszett alakítása.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. RIP. Nagy gratula Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratulálok Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Köszi remélem, valamilyen módon hozzá lehet majd jutni Könyvesboltokban általában fellelhető szokott lenni. Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP Nyugodjék békében, bár lehet, hogy neki már jobb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Nagyon beteg volt már szegény. Dzséjt, neked meg gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratula, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Dzséjt, ez nagyon jó hír! És remélhetőleg ez csak a kezdet Majd kérjél egy saját példányt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. RIP Dzséjt: Gartula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratula Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratula Dzséjt! Köszi neked is. Az előbb elfelejtettem. Nem tudna valaki meghívni az ncore-ra? Kirúgtak csalás vádjával, holott csak gyorsabb netem lett... A választ PM-ben küldjétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Elég szem*t húzás ez tőlük. Mondjuk én nem mondhatok semmit, mert én meg csaló progit használok a visszaseedbe (Ratiomaster) (De aztán nem beköpni, mert nem lesz TCW 2. évad magyarul ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Na b***, nekem is gyorsabb netem lett, dupla le, még gyorsabb fel Dzséjt, sajnálom, hogy ezt tették. Nem lehet valahogy reklamálni? Sajnos nekem egyelőre nincs lehetőségem meghívót küldeni Patrick Swayze nyugodjék békében Pont most megy a dala a rádióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Na b***, nekem is gyorsabb netem lett, dupla le, még gyorsabb fel Dzséjt, sajnálom, hogy ezt tették. Nem lehet valahogy reklamálni? Küldtem a staffnak egy e-mailt, de nem válaszoltak semmit. Most vagy lesz*rják, vagy behúzzák fülüket-farkukat (szvsz az előbbi). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Vagy csak nem tudtak még vele foglalkozni érdemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratulálok Dzséjt a sikeredhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Vagy csak nem tudtak még vele foglalkozni érdemben Biztos nagyon elfoglalt emberek. Kirúgni pár óra alatt kitudtak, bant is hip-hop kiosztanak... de, hogy foglalkozzanak a jogos panasszal, az már időigényes. Gratulálok Dzséjt a sikeredhez. Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :( Kicsit késve, de én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Kicsit késve, de én is gratulálok! Nem vagy megkésve, és köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratula, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Gratula, Dzséjt! Neked is THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Biztos nagyon elfoglalt emberek. Kirúgni pár óra alatt kitudtak, bant is hip-hop kiosztanak... de, hogy foglalkozzanak a jogos panasszal, az már időigényes. Igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :( Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP http://index.hu/kultur/hirek/2009/09/15/el...patrick_swayze/ Mondjuk nekem az Országúti diszkóban, a Donnie Darkoban és a 11:14-ben is tetszett alakítása.. Szegény. Sajnálom. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Sajnálom, hogy ezt tették veled Dzséjt. Ez tényleg nagy ki******. Én is nagyon pipa lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Grat Dzséjt. Ez egyszeri alkalom lesz, vagy folytatásos a történet? Nálam is most emelte a UPC, erre meg lassabb is lett a letöltés. És még többet is fizetünk érte, hát mondhatom nagyon megérte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Én a héten megyek csomagot váltani, mert automatikusan már nem megy a cégnek :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Úgy sose megy, muszáj bemenni, és intézkedni. Vagy telefonon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.