Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Az idén valahogy még kevésbé vágyom a havat, mint máskor. Három buszmegállót osztottak rám a hóügyeletben, és semmi kedvem hajnalonként azokat hóeltakarítani. Gyoka! Nálatok van ilyen ügyelet? Remélem adnak védőitalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Gratula Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jó van na. Én reggel megyek valószínűleg a 8:40 -essel. De lehet, hogy gyorssal, mert ugye most nem mással megyek. Miért mész olyan korán? 10-kor nyit az Aréna, csicsikáljál még, Pana TV nem megy el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Tomika, így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Az szép, Dzséjt. Én meg olyan helyre tévedtem éjszaka hogy na.. ezt nem fogom egyhamar elfelejteni. Elég legyen annyi hogy az egyik haveromat kikötötte és elfenekelte egy úgy 15 éves csaj. Velem is próbálkozott, de annyit azért nem ittam, pedig milyen ajánlatokat tett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Az szép, Dzséjt. Én meg olyan helyre tévedtem éjszaka hogy na.. ezt nem fogom egyhamar elfelejteni. Elég legyen annyi hogy az egyik haveromat kikötötte és elfenekelte egy úgy 15 éves csaj. Velem is próbálkozott, de annyit azért nem ittam, pedig milyen ajánlatokat tett. Ááááááááá Obi!!! Az ilyeneket ki kell használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Gratula, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ááááááááá Obi!!! Az ilyeneket ki kell használni. Úgy van!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ááááááááá Obi!!! Az ilyeneket ki kell használni. Mert te nem láttad a haverom vonalkódos s*ggét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jó van na. Én reggel megyek valószínűleg a 8:40 -essel. De lehet, hogy gyorssal, mert ugye most nem mással megyek. Majd előtte szólj, hogy mikor érsz fel az Arénába, ott talizhatnánk Nekem mindegy, mert Budáról jövök Ma jelent meg az Új Galaxis 15. száma, bennem a novellámmal. Tök jó érzés tudni, hogy végre van már egy nyomtatott alkotásom (és milyen jó lesz, mikor készhez kapom). Remélem az első nem lesz egyben az utolsó is Nagy gratula még egyszer hozzá Majd utána nézek, hol lehet egyáltalán beszerezni Nekem is kéne egy példány Velem is próbálkozott, de annyit azért nem ittam, pedig milyen ajánlatokat tett. Micsoda veszteség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Mert te nem láttad a haverom vonalkódos s*ggét. Egy kis szado-mazo nem árt. De hogy egy 15 éves. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Egy kis szado-mazo nem árt. De hogy egy 15 éves. Hát én nem hinném, hogy Obi túl öreg lenne hozzá. Bezzeg mi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Egy kis szado-mazo nem árt. De hogy egy 15 éves. Jól nézett ki amúgy(főleg bőrcuccban ), de én jelenleg egy kapcsolatba próbálgatok belemenni. Micsoda veszteség Mert te meg nem láttad a lányt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Mert te meg nem láttad a lányt. Akkor neki veszteség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Obi: Engem még nem kötöttek ki, pedig próbálkoztak már... de én inkább kikötözni szeretek nem pedig "kiköttetni". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nem, ezt nem kéne fiúk, ez a kikötözés! Oldi, szólhatnál nekik! Ha ezt Ortis meglátja! Jájj! :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nem, ezt nem kéne fiúk, ez a kikötözés! Oldi, szólhatnál nekik! Ha ezt Ortis meglátja! Jájj! :yes: :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Hát fiúk, ezt olvasva valahogy azt érzem én eddig valamiből kimaradtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nem, ezt nem kéne fiúk, ez a kikötözés! Oldi, szólhatnál nekik! Ha ezt Ortis meglátja! Jájj! :yes: Gondoltam rá, hogy mi lesz ha ezt Ortis meglátja. Jönne a fétistől kezdve a dominanciáig mindennel ami a témába vág Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ma jelent meg az Új Galaxis 15. száma, bennem a novellámmal. Tök jó érzés tudni, hogy végre van már egy nyomtatott alkotásom (és milyen jó lesz, mikor készhez kapom). Remélem az első nem lesz egyben az utolsó is Ez nagyszerű! Ha látom újságosnál, megveszem. Hát fiúk, ezt olvasva valahogy azt érzem én eddig valamiből kimaradtam Ne hidd. A szado-mazo már csak akkor kell, ha minden más hatástalan vagy már nem elég a "mennyországhoz". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ez nagyszerű! Ha látom újságosnál, megveszem. Ne hidd. A szado-mazo már csak akkor kell, ha minden más hatástalan vagy már nem elég a "mennyországhoz". Szado-mazo? Ki beszélt itt arról Megkötni a másik kezét viszont izgalmas. Sosem bántanék egy nőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ne hidd. A szado-mazo már csak akkor kell, ha minden más hatástalan vagy már nem elég a "mennyországhoz". Szerintem meg hajlam kérdése az egész. Bár valóban egyesek ezzel dobják fel a szexuális életüket, engem valahogy nem tud lázba hozni. Főleg ha egy 15 éves lány ki akarna kötözni, hát szétröhögném az agyam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szado-mazo? Ki beszélt itt arról Megkötni a másik kezét viszont izgalmas. Sosem bántanék egy nőt. Jaja, teljesen más dolog a kettő, illetve vannak fokozatai. De erről majd Ortis kollega tart egy olyan nyolc órás beszámolót, folyamatábrákkal ésatöbbi :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jake, Tenel Ka, Phobos, Oldi, Obi, Kolmilan, Karrde, köszi Nagy gratula még egyszer hozzá Majd utána nézek, hol lehet egyáltalán beszerezni Elvben az Alexandrákban, Librikben kapható. Egyszer már én is láttam egyet itt Veszprémben is... Mondjuk nem hiszem, hogy túl nagy számba nyomnák ki, bár ki tudja. Obi, hová nem sodor téged a sors, te szegény Na jó, a szado mazot spec. én is visszautasítanám. Máshogy is lehet játszani egy bőrrucis jánykával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ez nagyszerű! Ha látom újságosnál, megveszem. Köszi neked is. Könyvesboltban kapható (legalábbis úgy tudom...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Grat. Dzséjt, és sok sikert a jövendőbeli írásaidhoz is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Grat. Dzséjt, és sok sikert a jövendőbeli írásaidhoz is! Kösz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én is gratulálok, Tomika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szado-mazo? Ki beszélt itt arról Megkötni a másik kezét viszont izgalmas. Sosem bántanék egy nőt. Ezt nem is hittem rólad. Jaja, teljesen más dolog a kettő, illetve vannak fokozatai. De erről majd Ortis kollega tart egy olyan nyolc órás beszámolót, folyamatábrákkal ésatöbbi :yes: Félórában akár érdekes is lehet, szóval felőlem tarthat. :P Elvben az Alexandrákban, Librikben kapható. Egyszer már én is láttam egyet itt Veszprémben is... Mondjuk nem hiszem, hogy túl nagy számba nyomnák ki, bár ki tudja. Könyvesboltba is szoktam járni, így van remény, hogy látok majd. Ha gyorsan elkapkodjuk, még jól jöhet Neked is. Hátha meglátja a szerkesztőség az összefüggést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Gratulálok Dzséjt. Kolmilan: No problem.Két éve Bécsben Metallica-koncert után mi is vártuk a reggel hatos vonatot.Beültünk egy Mcdonalds-ba ami 3-ig nyitva volt majd a pályaudvarra mentünk, de mivel ott rend van nem engedtek be.Emlékszem majd megfagytunk, pedig július volt. Hát igen a 15 éves nekünk még gyerek.Bár a melóhelyem közelében van egy középiskola, és olyan csajok szállnak fel, hogy a mennyországban érzi magát az ember.Néha azon gondolkodom, hogy nem-e vagyok pedofil. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.