orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Az én képeim. Beszámoló holnapra várható. Krande és a 400 éves bükk Kompromittáló felvétel. Életunt napközisek öngyilkosönképző kisköre avagy moslyogni tilos Bogárhátú Táj Szártalan kankalin, szigorúan védett. Metálkék hangya királynő Szerkesztve: 2010. Március 28. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ezek a kirándulós képek egyre jobbak. Jó kis túra lehetett, főleg abban a szép időben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megnézed, hogy egy perc alatt hány métert tettél meg (ezt kb. be tudod mérni) és kiszámolod kb. 1-2 másodperc Hát hogyne, közben meg cigánykereket hányok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Hát hogyne, közben meg cigánygyereket hányok...Akkor meg azt nézed meg, hogy hány métert tettél meg 1 másdoperc alatt és beszorzod 3600-al Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Persze, tolerancia, okés.......de anno a lábbal pedálozós Moszkviccsal se a 2. számú főúton tanultam a forgalmat Szóval Ödönként el lehet vinni parkba, hogy kitapasztalja az egyensúlyozást. Egy kerékpárút azért komoly cuccos, de főleg nem tanpálya. Jól van, igazad van, de ahogy elnéztem a berakott képeket, azért ott sok helyen elférnek a kicsi és mafla biciklisták is, a nagyok bizton ki tudják kerülni őket. De értem én, hogy nem akarnak kerülgetni. Na de, ha egy beláthatatlan kanyarról van szó, és közel s távol egyetlen teremtett lélek sincsen Ödönke és szülein kívül (meg én, aki lefelé tart satufékkel a beláthatatlan kanyar felé), akkor mit keres a bicikliúton? Persze, ha elgázolom a kölyköt, mert kiugrott elém a sarok mögül (ahogy végül is majdnem lett), akkor én leszek a hibás. Ezt azért hadd ne kelljen már megértenem. Egy nyíl egyenes úton okés, de olyan helyen, ahol se a gyalogos, se a bringás nem láthatja a másikat, azért ne ott gyakorlatozzon a kölyök, pláne, hogy a két méteres bicikliút mellett ott egy hat méteres, tök üres placc még. Nyilván hülye a szülő, aki ilyen beláthatatlan helyen teszi kockára szeme fénye testi épségét. Nem is az ilyen nyilvánvaló helyzetekről beszéltem, hanem az olyan útról, ahol Oldie bringázott a képek szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Azt hiszem szerelmes vagyok.Egy lány jár egész nap a fejemben.Kedden megy Belgiumba de megőrülök már attól, hogy repülőre száll.Nagyon féltem.Legszívesebben egész nap vele lennék és simogatnám, vagy nézném ahogy alszik.Egy szavára minden piát kiöntenék itthon és a jövőben csak üditőt fogyaszatnék.Én a bulizós(ott pedig jócskán ivós) rockzenét kedvelő ember elolvadok egy arctól és lélektől.Normális vagyok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Frenkie, teljesen normális vagy Örülj neki, hogy így meg vagy kergülve, nagyon ritkán esik meg az emberrel, és akkor inkább ki kell élvezni, mint agyalni rajta, hogy normális-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azt hiszem szerelmes vagyok.Egy lány jár egész nap a fejemben.Kedden megy Belgiumba de megőrülök már attól, hogy repülőre száll.Nagyon féltem.Legszívesebben egész nap vele lennék és simogatnám, vagy nézném ahogy alszik.Egy szavára minden piát kiöntenék itthon és a jövőben csak üditőt fogyaszatnék.Én a bulizós(ott pedig jócskán ivós) rockzenét kedvelő ember elolvadok egy arctól és lélektől.Normális vagyok?Azonnal verd ki a fejedből! Plátói rajongásnál rosszabb nincs. Más lenne a tészta ha a csaj lemondana Belgiumról és önként és dalolva vinné egész nap a hűtőből a szobádba a söröket.Heverd ki pajtás. A tavaty csak meghülyít. ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Jól van, igazad van, de ahogy elnéztem a berakott képeket, azért ott sok helyen elférnek a kicsi és mafla biciklisták is, a nagyok bizton ki tudják kerülni őket. De értem én, hogy nem akarnak kerülgetni. Elférnének! Ez tény.De ha a haladási irányuk merőleges az útiránnyal legfeljebb csak átugorhatod őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Húgi, nagyon jó képek ezek is. Biztos jó lehetett kolbászolni az erdőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azt hiszem szerelmes vagyok.Egy lány jár egész nap a fejemben.Kedden megy Belgiumba de megőrülök már attól, hogy repülőre száll.Nagyon féltem.Legszívesebben egész nap vele lennék és simogatnám, vagy nézném ahogy alszik.Egy szavára minden piát kiöntenék itthon és a jövőben csak üditőt fogyaszatnék.Én a bulizós(ott pedig jócskán ivós) rockzenét kedvelő ember elolvadok egy arctól és lélektől.Normális vagyok?Szerelmes vagy. A leányzónak mi a viszonyulása hozzád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerelmes vagy. A leányzónak mi a viszonyulása hozzád?Nem látod? Menekül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azt hiszem szerelmes vagyok.Egy lány jár egész nap a fejemben.Kedden megy Belgiumba de megőrülök már attól, hogy repülőre száll.Nagyon féltem.Legszívesebben egész nap vele lennék és simogatnám, vagy nézném ahogy alszik.Egy szavára minden piát kiöntenék itthon és a jövőben csak üditőt fogyaszatnék.Én a bulizós(ott pedig jócskán ivós) rockzenét kedvelő ember elolvadok egy arctól és lélektől.Normális vagyok? Szerintem az nem normális, ha valakinél ez kimarad. Az ilyen érzésekért érdemes élni igazán. Kívánom Neked, hogy ne maradjon plátói (ha esetleg most még az is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Hát hogyne, közben meg cigánykereket hányok... Akkor megnézed, hogy 1 másodperc alatt hány métert teszel meg, és megszorzod 3,6-tal (=km/h) Phobos, milyen matekos vagy te? 3,6-tal kell szorozni. Szerkesztve: 2010. Március 29. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Akkor megnézed, hogy 1 másodperc alatt hány métert teszel meg, és megszorzod 3,6-tal (=km/h)Ha 3600-al szorzod meg akkor csak a métert kapod meg, azt el kell osztani ezerrel, ez utóbbit kihagytam a leírásból, az tény /mondjuk ez nem matek, hanem fizika éppen / Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Valóban inkább fizika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Gratula a full szerelemhez, Frenkie! Sok sikert a hölgynél Orki: Tök jó lett a "kompromittáló" kép A hangya mikor volt? Lemaradtam róla.,... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azt hiszem szerelmes vagyok.Egy lány jár egész nap a fejemben.Kedden megy Belgiumba de megőrülök már attól, hogy repülőre száll.Nagyon féltem.Legszívesebben egész nap vele lennék és simogatnám, vagy nézném ahogy alszik.Egy szavára minden piát kiöntenék itthon és a jövőben csak üditőt fogyaszatnék.Én a bulizós(ott pedig jócskán ivós) rockzenét kedvelő ember elolvadok egy arctól és lélektől.Normális vagyok? Sok szerencsét, Frenkie! És igen, tökéletesen normális vagy. Épp annyira, mint én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Épp annyira, mint én. Itt a tavasz és mindenki szerelmes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Itt a tavasz és mindenki szerelmes lesz. No erről egy mondás jut eszembe, amit az egyik kolléga nőm osztott meg velem a minap. "Itt a tavasz áll a f*sz". Nem győztem pislogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. No erről egy mondás jut eszembe, amit az egyik kolléga nőm osztott meg velem a minap. "Itt a tavasz áll a f*sz". Nem győztem pislogni. Basszus... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Itt a tavasz és mindenki szerelmes lesz. Azt hiszem, idén (is) kimaradok a szórásból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azt hiszem, idén (is) kimaradok a szórásból Azt nem tudhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. No erről egy mondás jut eszembe, amit az egyik kolléga nőm osztott meg velem a minap. "Itt a tavasz áll a f*sz". Nem győztem pislogni. Ez egy iszonyú bölcs megállapítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ez egy iszonyú bölcs megállapítás Tudja mitől döglik a légy, az is biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Azt hiszem szerelmes vagyok.Egy lány jár egész nap a fejemben.Kedden megy Belgiumba de megőrülök már attól, hogy repülőre száll.Nagyon féltem.Legszívesebben egész nap vele lennék és simogatnám, vagy nézném ahogy alszik.Egy szavára minden piát kiöntenék itthon és a jövőben csak üditőt fogyaszatnék.Én a bulizós(ott pedig jócskán ivós) rockzenét kedvelő ember elolvadok egy arctól és lélektől.Normális vagyok? Nagyon merészen leírtad, honnan tudod, hogy Ő nem sw rajongó? És hogy nem nézi az swsagat? És hogy nem Én vagyok az? :D Most nem leszek egy ideig amúgy, mert holnap megyek Belgiumba Spoiler: Remélem nem tiportam a lelkedbe, csak vicces akartam lenni Szerkesztve: 2010. Március 29. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Köszönöm mindenkinek.Szilveszterkor taliztam vele, már akkor is tetszett, de inkább buliztam, meg van is barátja.Aztán egy hete felhívott, hogy nézzem meg a számítógépét.A palija külföldön dolgozik aztán ritkán van itthon.Elmentem hozzá és akkor zúgtam bele.Nagyon jól elbeszélgettünk szórtam a bókpkta, 20-ezerszer mondtam neki hogy kár hogy van udvarlója.Talán az fogtt meg benne hogy természetesen viselkedett, nagyon kedves volt.Holnap meg megy Belgiumba a sráchoz, és még nem ült repülőn aztán kicsit félt.Én meg vigasztalom.Azóta állandóan rajta jár az eszem.Ő egy olyan hölgy akivel el tudnám képzelni az együttlétet.Ja és megkinált sörrel is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Nagyon merészen leírtad, honnan tudod, hogy Ő nem sw rajongó? És hogy nem nézi az swsagat? És hogy nem Én vagyok az? :D Most nem leszek egy ideig amúgy, mert holnap megyek Belgiumba Spoiler: Remélem nem tiportam a lelkedbe, csak vicces akartam lenni Dehogyis, értem én a viccet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ez ingoványos talaj Frenkie, nagyon vigyázz. Főleg miattad mondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ez ingoványos talaj Frenkie, nagyon vigyázz. Főleg miattad mondom. Persze vigyázok, az eszem azért nem ment el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.