Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát most néztem tükörbe. Nem kell doki hozzá, hogy lássam, mi van. Két hatalmas mandula, sárgás pöttyökkel. Úgyhogy antibiotikum lesz a vége. :D

Hozzászólás ideje:
Öntsön ki két deci füttyülős barackot egy merőkanálba, mi? :D
Sajnos a forralt bor 35 fokban nem igazán élvezhető, pedig egyéb esetkben szintén jót tesz. :D
Hozzászólás ideje:

Nekem a zsályatea öblögetéstől kicsit jobb lett a torokfájásom, két nap alatt teljesen megszűnt. Más kérdés, hogy a többi nyavalya maradt.

Hozzászólás ideje:

Köszönöm szépen srácok! :D Asszem megyek és el is kezdem adagolni magamba a folyékony kenyeret. :D:)

Jobbulást Tenel Ka, kudar!

Hozzászólás ideje:
Már 2 napja megy nálam a légkondi, amúgy meghalnék a hőségtől :)

Persze kint nagy a Tatooine-i hőség, de idebent kellemes Coruscanti idő van :D

Errefelé is valahogy így van de légkondira szerencsére nincs (még) szükség. :D
Hozzászólás ideje:

Jobbulást Tenel Ka. Nem elég az a barom meleg még a láz is.

Boldog szülinapot Barnez. A folyékony kenyér fogyasztása helyes döntés. :)

Phobos: Hát ezért szereted te a dögmeleget. Légkondid van. Nem költözhetnék hozzád a forró napokra? :D

Hozzászólás ideje:
Hát ezért szereted te a dögmeleget. Légkondid van.
Nem mondtam, hogy szeretem :D

Sőt, ha tudnád mennyit eszik az a fránya légkondi :) De sajnos idefent olyan dögmeleg van, hogy muszáj egy ilyen berendezés.

Hozzászólás ideje:
Nem mondtam, hogy szeretem :D

Sőt, ha tudnád mennyit eszik az a fránya légkondi :) De sajnos idefent olyan dögmeleg van, hogy muszáj egy ilyen berendezés.

Ok de fűtés most nincs. Azaz a megmaradt pénzedből mehet a megemelkedett villanszámlára a pénz. Ha nekem lenne engem sem érdekelne. Inkább vajaskenyeret ennék. :D

Hozzászólás ideje:

Vajaskenyeret? Ezt a luxust :)

Amúgy most már itt is egyre elviselhetetlenebb az éjszaka. De állítólag jövőhét közepéig így marad. Mondjuk szigetelés nélkül még rosszabb lenne a helyzet. :S

Hozzászólás ideje:

Így utólag köszi a szülinapi megemlékezéseket! Sajnos nem stresszmentes volt az időszak, így nem tudtam tiszteletemet tenni felétek. Most egy képpel kedveskednék, egyenesen a párizsi Disneylandből. :) Még októberben fojtogattam a lengyel fotóművészt. :D

wing_man.jpg

Hozzászólás ideje:

Remek kép :D

Kár volt emlegetni a szúnyogokat. Lakásban ugyan nem jönnek be, arra vigyázunk, de tegnap kimentem este gazolni (máskor ugyanis nem lehet a melegtől, így is folyt rajtam a víz), és jól elleptek. Szerencsére a hatásuk fél órán belül elmúlt, így csak apró kellemetlenséget okoztak. Ma meg minden kezdődhet elölről :D

Egyébként abból az árvízből hozhatnának a kertünkbe kicsit, itt már locsolni kellett :)

Hozzászólás ideje:

80 fölött azért már heveny szívroham léphet fel :)

Nos, asszem egy-kettőnél nem mernék ellent mondani, bármilyen kérésről is lenne szó. :D Azok a lábak, eh...

Hozzászólás ideje:
Nos, asszem egy-kettőnél nem mernék ellent mondani, bármilyen kérésről is lenne szó. :D Azok a lábak, eh...

Oldi, csak nehogy TE kapj szívrohamot! Szabad neked ilyennel a szíved izgatni? :):D

Hozzászólás ideje:
Oldi, csak nehogy TE kapj szívrohamot! Szabad neked ilyennel a szíved izgatni? :D:D
Igeeeeeen szabad :D Még szép! :D

Én amúgyis megmondtam; megpusztulni csakis egy nő karjaiban akarok egy igen kellemetes eseménysorozat következményeként :D És ehhez nem tartozik serpenyő meg ilyesmi. :P

:D

Hozzászólás ideje:

Gyerekek, amúgy marha durva idő van kint. :S Itt fúj a szél mintazállat, de vagy negyven fok van. Épp most jöttünk meg ruhavásárlásból. Vettem pár rövid gatyát meg polót. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.