Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azok számára, akiknek a Windows indításkor még mindig előjön az Eredeti Windows, új előnyök! felirat:

Menjetek a c:/windows/system32/KB905474 mappába, és amit ott találtok, tömörítsétek össze. A tömörítés után a fájlok törölhetők, egyetlen rar marad a könyvtárban, és többé nem fog felugrani induláskor az ablak.

Hozzászólás ideje:
Azok számára, akiknek a Windows indításkor még mindig előjön az Eredeti Windows, új előnyök! felirat:

Menjetek a c:/windows/system32/KB905474 mappába, és amit ott találtok, tömörítsétek össze. A tömörítés után a fájlok törölhetők, egyetlen rar marad a könyvtárban, és többé nem fog felugrani induláskor az ablak.

Melyik Windows? XP vagy Win7?

Hozzászólás ideje:
Melyik Windows? XP vagy Win7?

Sztem XP-re érti. Amúgy jó 5let. Köszi Donát.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Spamtelenítési ötletet kérek szépen!

Főnök emailjére szokott jönni tekintélyes mértékben egy konkrét levélszemét, ami feladóként a címzettet jelöli. És most az előbb töröltem ki egy ugyanilyen levelet a saját, freemailes címemről.

1, hogyan tudom megakadályozni, hogy én továbbküldjem a "fertőzést"?

2, hogyan előzzem meg, hogy majd napi kétszáz példányban kapjam? A témája "cv: " és egy szám, a cv szerintem elég gyakori és rövid kombináció ahhoz hogy letiltsak mindent amiben ez szerepel. A saját emailcímemet tiltsam le önmagamnál???

Legyetek okosok légyszi :D

Hozzászólás ideje:
Jó kérdés, de csak azért kérdeztem, mert ha Win 7-re írtad volna, arra tudok egy egyszerűbb módszert.

Gondolom a Loaderre gondolsz. Különben amit Donát írt az csak xp-n probléma. De ott sem ha az ember figyeli mit szed le az Update.

Hozzászólás ideje:
Step 1. Regisztrálj a gmailre.

Step 2. Lásd: step 1.

A gmail sem tuti megoldás. Sőt, én egyenesen utálom (állandóan fennakadnak a fontos levelek a spamszűrőjén). Nem is használom sűrűn a gmailos címem.

Krande: a baj megtörtént, innentől már nem lehet megoldani. Ha spamaket akarsz kerülni, akkor a legjobb olyan e-mail címet használni, amit sehová sem regisztrálsz be. Ezek a mocsadékok javarészt ilyen oldalakról szerzik a címeket. Minél több helyre regelsz a címmel, annál több spam érkezik.

Gondolom a Loaderre gondolsz. Különben amit Donát írt az csak xp-n probléma. De ott sem ha az ember figyeli mit szed le az Update.

Yep, arra gondoltam.

De úgy is elkerülhető, ha olyan feltört XP-d van, amit valódinak minősít a mikrofos :D

Hozzászólás ideje:

Krande, ilyen cv témájú spamek nekem is átjöttek a melóhelyi mail-címemre minden biztonsági izé ellenére, szerencsére csak pár darab. Most éppen ez megy.

Hozzászólás ideje:
Ki is nyírta magát. Legalábbis reméljük, hogy ő volt.

Én is ebben reménykedem. Életveszélyes ha még él.

Hozzászólás ideje:

Az egész internetet átformálhatja egy Google?Verizon-paktum

Egyre dráguló internetelőfizetések, a kábeltévés rendszerhez hasonló fizetős csomagok, ingyen elérhetetlen vagy működésképtelen szájtok, soha le nem töltődő videók, döglődő Torrent ? ez lehet a vége annak a titkos tárgyalássorozatnak, amelyet a Google folytat a Verizonnal, az USA egyik legnagyobb internet- és mobilszolgáltatójával :D

:D

http://index.hu/tech/2010/08/05/az_egesz_i...verizon-paktum/

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Üdv nektek, feleim! :D

Jelentem, költözés lezajlott, és a netünk is bekötötték! :D Tehát "itthonról" netezem! :D Most jól visszaolvasok! :D

Hozzászólás ideje:
Az egész internetet átformálhatja egy Google?Verizon-paktum

Ez így most komoly?

Üdv nektek, feleim! :D

Üdv ismét itt :D Gyorsak voltatok :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.