Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. (szerkesztve) Isten éltessen téged is kudar. Karrde! Örülök, hogy minden rendben zajlott. Szerkesztve: 2010. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszi, Ody Felsőoktatásban egyébként minden előfordulhat. Úgy tűnik, néha több időt vesz el, hogy mindennek utánajárjon az ember, stb. mint amennyi időt az órákon tölt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Jó angolozást! Boldog születésnapot Oldkudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. kudar, boldog szülinapot! MissKarrde: szóval akkor főiskolás lettél... Izgalmas időszaknak nézel elébe, az biztos. Azért az nagyon jó, hogy van hol aludnod, és épp Budán, így csak egyszer kell oda-vissza utazni. Szerintem ha normálisak lesznek a többiek (már pedig miért ne lennének azok), akkor jó kis társaság tud összejönni még a levelezősök között is. Az angol szintfelmérő pedig valószínűleg ahhoz kell, hogy a társaság tudászintjéhez alakítsák a csoportokat (gondolom én, mert nálunk így volt, igaz már jó régen, de nem látom racionális indokát, hogy miért lenne most másként). Szóval ha van egy jó alaptudás, ami nálad biztosan megvan az eddigiek szerint, akkor biztos beleférsz a keretbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Egyelőre betelt a létszám, de ha lesz elég jelentkező, akkor indítanak még egy csoportot, szóval még függőben van. Remélem, jó társaság jön majd össze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Kudarnak is boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Oldkudar köszöni: Karrde-nak, Odynak, Krande-nak, Pildinek, és Darth Revannak. Eddig nagyon jól telik. Tele is vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Mivel pusztítod a májad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Mivel pusztítod a májad? Az én májam még szűz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Bódog szülinapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Boldog szülinapot kudar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Boldog szülinapot kívánok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Boldog szülinapot kudar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Kudar: Boldog szülinapot! Srácok, Nolcsi annyira édes! Micimackót nézett este, és nyomta a szöveget mellé, néha el is játszotta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Dzséjt, Donát, Obi1, Frenkie és Tenel, köszi szépen. Nagyon jó volt a mai napom, és ehhez persze Ti is hozzátettetek! Könnyű örömet szerezni már egy ilyen "vén csontnak". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Srácok, Nolcsi annyira édes! Micimackót nézett este, és nyomta a szöveget mellé, néha el is játszotta! Hál Isten, hogy semmi gond vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Tenel Ka: örülök hogy minden rendben van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Könnyű örömet szerezni már egy ilyen "vén csontnak". Sürge felejted el eztet a vénes csontozást, mert nyolc napokon belül énis csatlakozgatok a huszonötöd évesek táborához és én nem vagyokolok véncsontos. Oldi a véncsontos, vanis már vagy kétszázötvened éves, az meg maxisok ám. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Sürge felejted el eztet a vénes csontozást, mert nyolc napokon belül énis csatlakozgatok a huszonötöd évesek táborához és én nem vagyokolok véncsontos. Oldi a véncsontos, vanis már vagy kétszázötvened éves, az meg maxisok ám. :D 8 nap múlva Dzséjt derékfájással fogsz ébredni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Nos büszkén mutathatom be a Deveraux képregényem 2. fejezetének beta verzióját. Tessék elolvasni, kritizálni, hibát keresni benne, vagy csak egyszerűen dícsérni. Jelszó: freddy http://www.megaupload.com/?d=S0UDO190 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. kudar, bocsi én nem ismerem a képregényes múltadat, de te ezt hobbiból csinálod, vagy egyetemen valamilyen grafikus szakirányon tanulsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. kudar, bocsi én nem ismerem a képregényes múltadat, de te ezt hobbiból csinálod, vagy egyetemen valamilyen grafikus szakirányon tanulsz? Magamat képezem, de pénzt keresek vele, szóval nem hobbi már... Mér olyan jó, vagy olyan rossz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Teljesen jó, tehetséges vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Sajnos nem tudok lekapni, valami hibát ír ki az oldal, de még próbálkozom, hátha sikerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Sajnos nem tudok lekapni, valami hibát ír ki az oldal, de még próbálkozom, hátha sikerül Kipróbáltam és nekem sikerült, szóval próbálkozz Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Tessék elolvasni, kritizálni, hibát keresni benne, vagy csak egyszerűen dícsérni. Terveim szerint nemsokára majd írok róla valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Az első füzetnyi Deveraux fönt van még valahol? Amúgy nekem sem hagyta magát (egyelőre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Az első füzetnyi Deveraux fönt van még valahol? Amúgy nekem sem hagyta magát (egyelőre). Hol akad el, mert én akárhányszor rámegyek, jónak tűnik. Itt az első: http://www.megaupload.com/?d=4GNJ1HLR jelszó: michael Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. A kábeles neteknek megvan ez a hátrányuk, majd egyszer csak sikerál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Vicces pillanat. A macskám, Szüszü éppen megtépi a húgom plüss Jar Jar Binksét. Azt hiszem, jeles képviselője az anti-Jar Jar klubnak nem kedveli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.