Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Felmerült egy igen érdekes elmélet is, Wallatos ötlötte ki! Gondolom olyanok mint forog-e a világ az SW-ben vagy hogy Anakin és Padmé eljárták-e az álomtáncot a nagy szerelemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Tudod ez mindig elég komplex élményt jelent, és ha van amiről jókat lehet dumcsizni, az az SW. Felmerült egy igen érdekes elmélet is, Wallatos ötlötte ki! Nah akkor majd kiváncsian lesni fogom azt a topicot De ugye még mindig az a vége, hogy a Lázadok nyernek a Birodalom ellen? Nagyon a szívemre venném ha ebben az esetben most nem ezzel a felütéssel végződött volna a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Gondolom olyanok mint forog-e a világ az SW-ben vagy hogy Anakin és Padmé eljárták-e az álomtáncot a nagy szerelemben. Szerintem megfogtok lepődni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. De ugye még mindig az a vége, hogy a Lázadok nyernek a Birodalom ellen? Már ezt se tudod? Igen régen láthattad akkor a filmeket. Ismétlés a tudás anyja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Engem már nem sok dolog tud meglepni, de tehetünk egy próbát. Ez inkább amolyan porondmesteri felszólalás volt a részemről... előkészitem az atrakciót Nagyon nem kell meglepődni, de egyébként érdekes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. (szerkesztve) Engem már nem sok dolog tud meglepni, de tehetünk egy próbát. Mindent holnap. Egyébként a plaguies/Palpatine kettőssel kapcsolatos. Szerkesztve: 2006. November 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Már ezt se tudod? Igen régen láthattad akkor a filmeket. Ismétlés a tudás anyja. Áh, nem olyan rég....csak tudod ez a befejezés már a szívemhez nőtt. Szinte rettegek, hogy egy következő alkalomkor Palpatine végez Luke-el és a birodalmi flotta eltörli a lázadókat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Az a lényeg dzséjt, hogy fekve eltünnek a különbségek. Ott a pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ody, remélem, hamar meglesz az a beszámoló És remélem, hogy jól telt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ott a pont Dzséjt nem akarlak elkeseríteni, de meglehet, hogy amíg másvalaki, bizonyos "esemény" közben a nő szemébe is tud nézni addig te kénytelen leszel a Nagy Ő köldökébe bámulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Akkor már Godz Ellának kéne hívni. Bocs, de ennyire nem vagyok töpörödött, még ha neked olyan magasról úgy is tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Egyébként meg a szembenézés attól függ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Bizonyos esetekben a hátát is nézheted... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Bizonyos esetekben a hátát is nézheted... Donát Hát ez esetben a lapockája alsó csücskét még stirölheti lazán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megoldás: legyen sötét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ja, aztán meg majd úgy kell keresni egymás testrészeit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Akkor már Godz Ellának kéne hívni. .... vagy Michaelának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Vki segítsen. Bekaptam egy MSN vírust. kaptam egy ismerőstől egy üzit, vagyis egy linket amit persze akartaán kívül küldött én meg véltelenül rákattinittam, és egyből felpakolt vmi programot. A vírusírtóim nem használnak már többször megtaláltak, töröltem, karanténba tettem, - most is megpróbálta becsempészni a szövegbe amit írok a vírusos linket... - szóval ha vki már találkozott ezzel a vírussal és tudja hogy lehet megszabadulni, értesítsen mert hamar format lesz a vége... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ez elég mocskos vírus, nekem már volt egyszer. Valaki megmondta, hogy kell leírtani, de már nem emlékszem. Készülj fel a legrosszabbra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ez elég mocskos vírus, nekem már volt egyszer. Valaki megmondta, hogy kell leírtani, de már nem emlékszem. Készülj fel a legrosszabbra. Nekem is volt ilyenem, méghozzá Coce mestertől. Majdnem én is átadtam valakinek, de még elötte kikapcsoltam a gépet.Ha jól emlékszek exe fájlokat támadott meg, sorra írtotta ki/tette használhatatlanná. Nehéz volt kiírtani(20 különféle programmal), de mivel amúgy is lassú volt a gépem, inkább újrainstalláltam a vindózt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Google-ba keress rá MSN vírusokra, hátha kiköp valami használhatót. Ha nem, akkor format sajnos, még mielőtt túlságosan nagy kár okoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Sok boldog névnapot, Derb! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Bár most nem vagy köztünk, boldog névnapot Oli! Holnap délelőtt format C... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Sok boldog névnapot Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Mindenkinek köszönöm. Üdv innen Havayról. :-) Sajnos nagyon keveset leszek neten. :-(Szóval. De azért köszönöm. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Rog-nak: http://img48.imageshack.us/img48/6387/natalieportmanco0.jpg Bár szerintem sokan ismerik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.