Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Felmerült egy igen érdekes elmélet is, Wallatos ötlötte ki!

Gondolom olyanok mint forog-e a világ az SW-ben vagy hogy Anakin és Padmé eljárták-e az álomtáncot a nagy szerelemben. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Tudod ez mindig elég komplex élményt jelent, és ha van amiről jókat lehet dumcsizni, az az SW. :D Felmerült egy igen érdekes elmélet is, Wallatos ötlötte ki!

Nah akkor majd kiváncsian lesni fogom azt a topicot :) De ugye még mindig az a vége, hogy a Lázadok nyernek a Birodalom ellen? :) Nagyon a szívemre venném ha ebben az esetben most nem ezzel a felütéssel végződött volna a sorozat. :yeah::D

Hozzászólás ideje:
Már ezt se tudod? Igen régen láthattad akkor a filmeket. :death: Ismétlés a tudás anyja.

Áh, nem olyan rég....csak tudod ez a befejezés már a szívemhez nőtt. Szinte rettegek, hogy egy következő alkalomkor Palpatine végez Luke-el és a birodalmi flotta eltörli a lázadókat :evil:

Hozzászólás ideje:
Ott a pont :death:

Dzséjt nem akarlak elkeseríteni, de meglehet, hogy amíg másvalaki, bizonyos "esemény" közben a nő szemébe is tud nézni addig te kénytelen leszel a Nagy Ő köldökébe bámulni :evil::lol::D

Hozzászólás ideje:

Vki segítsen. Bekaptam egy MSN vírust. kaptam egy ismerőstől egy üzit, vagyis egy linket amit persze akartaán kívül küldött én meg véltelenül rákattinittam, és egyből felpakolt vmi programot. A vírusírtóim nem használnak már többször megtaláltak, töröltem, karanténba tettem, - most is megpróbálta becsempészni a szövegbe amit írok a vírusos linket... - szóval ha vki már találkozott ezzel a vírussal és tudja hogy lehet megszabadulni, értesítsen mert hamar format lesz a vége... :death:

Hozzászólás ideje:
Ez elég mocskos vírus, nekem már volt egyszer. Valaki megmondta, hogy kell leírtani, de már nem emlékszem. Készülj fel a legrosszabbra. :death:

Nekem is volt ilyenem, méghozzá Coce mestertől. :evil:

Majdnem én is átadtam valakinek, de még elötte kikapcsoltam a gépet.Ha jól emlékszek exe fájlokat támadott meg, sorra írtotta ki/tette használhatatlanná.

Nehéz volt kiírtani(20 különféle programmal), de mivel amúgy is lassú volt a gépem, inkább újrainstalláltam a vindózt.

Hozzászólás ideje:

Mindenkinek köszönöm. Üdv innen Havayról. :-)

Sajnos nagyon keveset leszek neten. :-(Szóval. De azért köszönöm. :-)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.