Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Utólag is boldog névnapot Donát!

És akkor már én se akarok lecsúszni a nosztalgiáról: mi az ep.3 premierjén találkoztunk először. Viszont emlékeim szerint ott még közvetlenül nem váltottunk szót. Arra ha jól rémlik már csak valamelyik klubnapon került sor :)

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom Bomarr-hoz: boldog névnapot, Donát! :)

A nosztalgiázás jegyében pedig: én először levélben váltottam Veled szót, bizonyos angol könyv rendelés kapcsán, még mint nem regisztrált passzív olvasó (erről egyébként már megemlékeztünk, biztos emlékszel :)), valamikor 2006-ban. :) Aztán személyesen pedig a 2. fórumtalimon, a DP bowlingos sörözőjében 2007 decemberében, de én elkéstem, Te pedig már éppen mentél el. :)

Hozzászólás ideje:

Nekrológot ne írjunk, skaccok? :lol:

Donát én ott nem láttalak először ahol úgy asztal alá ittuk magunkat és úgy de úgy végigfogdostuk a pincérlányok fenekét... :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszönöm a drukkolást, meglett! Kihúztam a kb legkönnyebb útvonalat, nem a kedvencemet (az a Mecsek lett volna, nehezebb de szép) hanem egy kényelmes országúti autózást: a Felügyelet előtti kis utcából úgy kell kikanyarodni, hogy egyből a belső sávba kerüljek, onnantól már csak a jobbratartás meg a sebességhatárok érdekesek. Ritkás köd volt, látni lehetett, de azért adott egy hangulatot. Aztán egy megfordulás, vissza kb ugyanazon az úton, jobbkanyar, Lidl parkoló, balkanyar, tovább a hatos úton, benzinkútnál megfordulás, vissza a Felügyeletre. Aztán ünneplés :D

Hozzászólás ideje:

Ki ez a k*cs*g? Ledger halála miatt volrt sikeres a Sötét Lovag szerinte. Barom.

Mi a.... büdös rosseb, hogy a .......

És ráadásul a videó játék előzetesét tették be a Batman 3. rész előzetesének. ELKÉPESZTŐ! Elképesztő!

És ez a Puzsér Róbert ki a franc? Egy akkora pökhendi, nagyképű fickó mint a s*gg*m. És ez "filmszakértő"? Édes Istenem!

Hozzászólás ideje:

Krande, sok sikert a jogsihoz! Remélhetőleg lesz alkalmad vezetni minél többet. :)

Én imádok vezetni, főleg országúton és napsütésben, valami jó kis zenével egybekötve. :D De más körülmények között is élvezem. :)

Hozzászólás ideje:

Lehet készíteni a shootikat. Ez a videó szánalom a köbön. Egyébként a Batmanről van szó

http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater

Megnéztem máshol ezt a...ezt a förmedvényt. A két lábon járó balf*szt sósavba mártogatnám, a tv csatornát meg hagyományos eldózerolásba részesíteném. Itt tartunk bazz. Ilyen riportok készülnek.
Hozzászólás ideje:

Köszönöm a drukkolást, meglett!

Utólag is gratula :) Tesóm kérdezte tőlem, amikor meglett a jogsija, hogy nem félek-e beülni mellé, mire mondtam neki, hogy nem :D Végtére is valamiért csak megkapta azt a papírt :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem felesleges vitázni melyik a bölcsebb út.

Nekem ez a véleményem, ettől még nem tartom magam kevésbé bölcsnek.

Fölösleges ilyeneken bosszankodni. Anélkül is akad épp elég dolog, amin bosszankodhat az ember.

Ebben igazad van!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Én nevettem egy nagyon az illető emberkén. :lol:

Szidja csak Nolan Batman filmjeit, ha akarja, nekem akkor is tetszenek és kész.

Éppúgy, ahogy hiába fikázzák a prequel utálók az előzményfilmeket én imádom, mind a 6 filmet.

Hozzászólás ideje:

A tv2 oldalán is megy az osztás a kommentekben, Kikerült a videó a youtube-ra... ott is. Filmbuzi blogra is kitették, a Baaad Movies blog is foglalkozott vele, stb...

Hozzászólás ideje:

Én nem értem, hogy miért veszitek ennyire mellre. Én az első 5 másodperc után lekapcsoltam a videót, és nem foglalkozom vele. Arra sem érdemes ugyanis. Nincs bosszúság. :)

Dettó. Most tényleg, nem teljesen mindegy mi megy az egyik TV adón? (viszont erről eszembe jutott az a hőskor amikor még én magam is néztem TV-t: a Baljós Árnyak bemutatója elött még 1999-ben az RTL Klub csinált egy külön műsort a leendő filmnek: az egyik vendég elmondta hogy szerinte szex is lesz az új trilógiában mert hát valahogy csak megfogannak a Skywalker-ikrek és épp ezért ő már előre ment és kitalálta, hogy milyenek lesznek a fehérnemük az SW-ben... eztán jött egy pár perces performansz melyben a távoli galaxis képzelt fehérnemüiben vonaglott pár táncos... az érdekes az volt hogy a legtöbbjüknek a fejére is volt húzva valami... rettenetesen gáz volt és ennek már 12 éve... érdemes minél elöbb ráeszmélni, hogy ezekre energiát pazarékolni teljesen felesleges)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.