Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Oldie is ilyen kiképző. Biztos tudna írni erről. Főleg, hogy most saját kutyát képzek megint Él a mondás, hogy a kiképzésvezetőnek a leghülyébb a kutyája mert arra jut a legkevesebb ideje Bár most én szerencsésebb helyzetben vagyok, se iskola, se más gazdik, csak saját nevelés. De kell neki mert kanászodik a mocskos tündérjószága. A pedálomat pl épp az imént rágta szét Viszont már utcakereszteződésnél megállás után szó nélkül ül le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Főleg, hogy most saját kutyát képzek megint Él a mondás, hogy a kiképzésvezetőnek a leghülyébb a kutyája mert arra jut a legkevesebb ideje Bár most én szerencsésebb helyzetben vagyok, se iskola, se más gazdik, csak saját nevelés. De kell neki mert kanászodik a mocskos tündérjószága. A pedálomat pl épp az imént rágta szét Viszont már utcakereszteződésnél megállás után szó nélkül ül le. Nagyon cukorfalat lehet. Tehetnél fel róla majd pár képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Nagyon cukorfalat lehet. Tehetnél fel róla majd pár képet. Pofakönyv, iwiw tele van velük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Pofakönyv, iwiw tele van velük Nem szoktam az iwiw oldaladat nézni. De majd rátekintek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Pofakönyv, iwiw tele van velük No, én pár napja láttam is az új képeket. Tényleg nagyon aranyos. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. No, én pár napja láttam is az új képeket. Tényleg nagyon aranyos. :) Jó kis bundás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Két hónap alatt mióta nálunk van, vagy háromszor nagyobbra nőtt. Mondjuk mázli, hogy ennél többet már nem nagyon nő. Jó 15 év után furcsa kölyökkutyával foglalkozni. Napi ellátást igényel no. Egy kis simogatás, fenékporolás, vállveregetés, pár pofon.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Két hónap alatt mióta nálunk van, vagy háromszor nagyobbra nőtt. Mondjuk mázli, hogy ennél többet már nem nagyon nő. Jó 15 év után furcsa kölyökkutyával foglalkozni. Napi ellátást igényel no. Egy kis simogatás, fenékporolás, vállveregetés, pár pofon.... Szerintem nálad jó sora van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Hmm.. nem lehet elkérni magad egy részéről? Végül is a melóban is van úgy, hogy fél órával előbb lelépünk, mert muszáj, stb. Most láttam csak, hogy írtál.Sajnos nem lehet eljönni, ez csapatmunka. Ha eljövök, az én részemet (történelmi rész) nem tudja más megcsinálni, én vagyok arra szakosodva. Olyan hamar meg én se tudom megcsinálni, hogy kényelmesen odaérjek. Legalábbis tegnap elég sok meló volt és ebből kiindulva jövőhéten is ennyi lesz Bizakodok, mert a talitól függetlenül se szeretnék megint 10-1/2 10 körül hazaérni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Képvágó programot keresek, lehetőleg egyszerűt, ami semmi mással nem foglalkozik, mint nagy képekből a kép negyedét-ötödét kitöltő fotótéma kivágása. Mozgós kutyát úgy a legkönnyebb fotózni, hogy a zoom -ot távolnézésre tekerem, aztán lövök, amikor még teljes egészében benne van a képben. Csak ilyenkor túl sok a "felesleg". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Az ACDSee-vel is ki tudod vágni a képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Szerintem nálad jó sora van. Mondjuk úgy, hogy nálam legalább ragadni fog rá valami a nevelésből. De önszántamból sose lett volna itt, lakásban kutya, az is biztos. Rengeteg odafigyelést igénnyel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Más: a magyarországi Guinness Bizottság elérhetőségét tudja esetleg valaki? Esetleg egy (akár néhány éves) Rekordok Könyve megvan valakinek? Passz, de ha rekordot akarsz bejelenteni az belekerül pár tíz millióba. Aztán kapsz egy oklevelet és annyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. (szerkesztve) Boldog szülinapot Simonz. Ha egy nappal késöbb születsz együtt ünnepelhetnéd a névnapoddal. Szerkesztve: 2011. Március 6. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog születésnapot, SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog Születésnapot, SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog Születésnapot SimonZ mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Isten éltessen sokáig és füled érjen Yodáig! Akinek pedig van 10 perce és kíváncsi mekkora az iq-ja az töltse ki. Rendes teszt! http://www.valovilag.hu/iqteszt Hát ha nem reggel fél7kor csináltam volna meg akkor talán jobb lett volna... 100nál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog szülinapot, így szerényen, visszafogottan. Egy 29 éves már kellőképp tudja, minden szó nélkül, hogy bizony vén f*sz. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog születésnapot, SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog születésnapot SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog Névnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. (szerkesztve) Fura ez az IQ teszt, a legtöbb IQ tesztnél 120 feletti értéket érek el mindig, ennél csak 106 Találtam egy jó IQ tesztet: http://iqtest.dk Szerkesztve: 2011. Március 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog Névnapot Dzséjt! Köszi, elteszem december 28-ra Komolyan átteszem erre a napra a névnapom. 28-án a felköszöntések száma konvergál a 0 felé. Március 7-én meg elhalmoznak, még azok is, akik több éve ismernek - elismerésem a kivételnek - (pedig tudják a születésnapom, és nem értem, hogy jön ki nekik, hogy a márciusi Tamás közelebb esik szeptemberhez, mint a decemberi... oké, trükkös, mert az első decemberi Tamás sem az én névnapom, mert amikor születtem, akkor még csak 28-án volt jegyzés a nevemre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog szülinapot SimonZ-nak! És boldog névnapot Dzséjtnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Hehe, én akkor a kivételhez tartozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Sajnos nem lehet eljönni, ez csapatmunka. Ha eljövök, az én részemet (történelmi rész) nem tudja más megcsinálni, én vagyok arra szakosodva. Oké, értem, sajnos akkor valóban csak a remény marad. Akinek pedig van 10 perce és kíváncsi mekkora az iq-ja az töltse ki. Rendes teszt! Baromi gyors ez a teszt, szerintem ennyire elkapkodva nem ad mérvadó végeredményt. A 30 másodperceseknél persze bőven elég, sőt. Fura ez az IQ teszt, a legtöbb IQ tesztnél 120 feletti értéket érek el mindig, ennél csak 106 Lásd fentebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. És boldog névnapot Dzséjtnek. Hát de most nem? Ezt is elteszem decemberre Baromi gyors ez a teszt, szerintem ennyire elkapkodva nem ad mérvadó végeredményt. A 30 másodperceseknél persze bőven elég, sőt. Szerintem sem. Itt 90 jött ki, anno, mikor az iskolában kitöltöttem IQ tesztet, meg 120 körül jött ki (nem emlékszem pontosan, 11? volt ). Csak nem hülyültem el ennyire Mondjuk ott a számos részeknél csak tippelve nyomkodtam, szóval... Szerk: barhiból kitöltöttem ezt az IQ tesztet, itt már 124 jött ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Túl bunkók vagyunk a Való Világhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.