Hozzászólás ideje: 2011. Április 25.14 éve Szerző Itt van pár felhő, de nem esett. A futin tök látványosan porzottak az ebek a labda után Alig két hete van az új futtató de már kikopott a pad környékén a fű. A régi futtató meg zöldell.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 25.14 éve Eddig nekem egyetlen privát e-mail cím is elég volt. Na jó, én sem használom mindet azért. A retawpirx és az alienfan a publikus (azt használom regelésekkor), a freewebes volt korábban az, ami most az avpuniverzumos (a freewebest már nem is használom, csak néhány helyre még az van regelve), az msn értelemszerűen csak msn-bejelentkezésre van fenntartva, plusz az sfportalos melóhoz kellett egy gmailes, és azt használom levelezésre is (de azt csak azok tudják, akikkel levelezem, szóval az ilyen privát cím ). Meg néhány pályázatra jól jön egy cím, ami semmi személyeset nem tartalmaz (nevem). A többi címem meg sosem volt semmire sem használva.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 28.14 éve Szerző Milyen .mp4 -hez való kodeket tudtok ajánlani? Winamppal szeretnék megnézni egy .mp4 felvételt, nem szeretnék külön videóprogit tölteni. Media Player Classic-om is van, ha azzal működik, végülis az is jó....
Hozzászólás ideje: 2011. Április 28.14 éve Milyen .mp4 -hez való kodeket tudtok ajánlani? Winamppal szeretnék megnézni egy .mp4 felvételt, nem szeretnék külön videóprogit tölteni. Media Player Classic-om is van, ha azzal működik, végülis az is jó.... A vlc is lejátsza.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 28.14 éve Milyen .mp4 -hez való kodeket tudtok ajánlani? Winamppal szeretnék megnézni egy .mp4 felvételt, nem szeretnék külön videóprogit tölteni. Media Player Classic-om is van, ha azzal működik, végülis az is jó.... Az mp4-gyel az a baj, hogy egy konténerfájl, szóval kiterjesztésből nem tudhatod, miféle videó van benne. De a K-Lite Codec Pack megold mindent.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Megőrült a telefonom. Először is reggel azzal kezdte, hogy zárolt volt a kártya (nem tudom, mi történhetett vele az éjszaka), utána meg nem fogadta el a PIN-t, amit pedig tuti jól tudok, hiszen ez az egyetlen kártyám volt eddig, az ujjaim már maguktól ismerik a kombinációt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Megőrült a telefonom. Először is reggel azzal kezdte, hogy zárolt volt a kártya (nem tudom, mi történhetett vele az éjszaka), utána meg nem fogadta el a PIN-t, amit pedig tuti jól tudok, hiszen ez az egyetlen kártyám volt eddig, az ujjaim már maguktól ismerik a kombinációt. Próbáld meg kivenni a sim-kártyát majd tedd vissza.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Próbáld meg kivenni a sim-kártyát majd tedd vissza. Köszönöm, Frenkie, ez használt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Az mp4-gyel az a baj, hogy egy konténerfájl, szóval kiterjesztésből nem tudhatod, miféle videó van benne. De a K-Lite Codec Pack megold mindent. Nem mindent, mert az már van.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mitől lehet az, hogy egy oldalt nem tudok megnézni, míg mások igen? Valamint nem csak én, hanem még min. 1 ember (gyakorikérdések ) nem tudja megnézni. Próbáltam 2 pesti ismerősnél, ott bejön. Megnéztem a nagy gépemről, meg a laptopról is, egyik sem tudja behozni.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mitől lehet az, hogy egy oldalt nem tudok megnézni, míg mások igen? Valamint nem csak én, hanem még min. 1 ember (gyakorikérdések ) nem tudja megnézni. Próbáltam 2 pesti ismerősnél, ott bejön. Megnéztem a nagy gépemről, meg a laptopról is, egyik sem tudja behozni. Nálam ez nem újdonság. Van olyan oldal ami nálam nem jön, de másnál igen. Rejtély.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Jól van, megy már. A köcsög Invitelnél volt a hiba valami DNS névfeloldásával
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Köszönöm, Frenkie, ez használt. Kolléganőm telefontját is így hoztuk helyre már párszor, ez a módszer sokszor segít
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Jól van, megy már. A köcsög Invitelnél volt a hiba valami DNS névfeloldásával És hogy oldottad meg a hibát?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve És hogy oldottad meg a hibát? Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Boldog születésnapot Bomarr. A pincéből hozz ki egy üveg bort és fogyaszd el.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 1.14 éve Isten éltesse Bomarr-t és Bambut! Boldog születésnapot Bomarr. A pincéből hozz ki egy üveg bort és fogyaszd el. Csak egyet?
Hozzászólás ideje: 2011. Május 1.14 éve Boldog születésnapot! Remélem, kellően megünnepled! Bambu, neked is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.