Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Itt van pár felhő, de nem esett. A futin tök látványosan porzottak az ebek a labda után :) Alig két hete van az új futtató de már kikopott a pad környékén a fű. A régi futtató meg zöldell.

Hozzászólás ideje:

Eddig nekem egyetlen privát e-mail cím is elég volt. :)

Na jó, én sem használom mindet azért. A retawpirx és az alienfan a publikus (azt használom regelésekkor), a freewebes volt korábban az, ami most az avpuniverzumos (a freewebest már nem is használom, csak néhány helyre még az van regelve), az msn értelemszerűen csak msn-bejelentkezésre van fenntartva, plusz az sfportalos melóhoz kellett egy gmailes, és azt használom levelezésre is (de azt csak azok tudják, akikkel levelezem, szóval az ilyen privát cím :)). Meg néhány pályázatra jól jön egy cím, ami semmi személyeset nem tartalmaz (nevem). A többi címem meg sosem volt semmire sem használva.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Milyen .mp4 -hez való kodeket tudtok ajánlani? Winamppal szeretnék megnézni egy .mp4 felvételt, nem szeretnék külön videóprogit tölteni. Media Player Classic-om is van, ha azzal működik, végülis az is jó....

Hozzászólás ideje:

Milyen .mp4 -hez való kodeket tudtok ajánlani? Winamppal szeretnék megnézni egy .mp4 felvételt, nem szeretnék külön videóprogit tölteni. Media Player Classic-om is van, ha azzal működik, végülis az is jó....

A vlc is lejátsza.

Hozzászólás ideje:

Az mp4-gyel az a baj, hogy egy konténerfájl, szóval kiterjesztésből nem tudhatod, miféle videó van benne. De a K-Lite Codec Pack megold mindent. :)

Hozzászólás ideje:

Megőrült a telefonom. Először is reggel azzal kezdte, hogy zárolt volt a kártya (nem tudom, mi történhetett vele az éjszaka), utána meg nem fogadta el a PIN-t, amit pedig tuti jól tudok, hiszen ez az egyetlen kártyám volt eddig, az ujjaim már maguktól ismerik a kombinációt.

:(

Hozzászólás ideje:

Megőrült a telefonom. Először is reggel azzal kezdte, hogy zárolt volt a kártya (nem tudom, mi történhetett vele az éjszaka), utána meg nem fogadta el a PIN-t, amit pedig tuti jól tudok, hiszen ez az egyetlen kártyám volt eddig, az ujjaim már maguktól ismerik a kombinációt.

:(

Próbáld meg kivenni a sim-kártyát majd tedd vissza.

Hozzászólás ideje:

Próbáld meg kivenni a sim-kártyát majd tedd vissza.

Köszönöm, Frenkie, ez használt. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az mp4-gyel az a baj, hogy egy konténerfájl, szóval kiterjesztésből nem tudhatod, miféle videó van benne. De a K-Lite Codec Pack megold mindent. :)

Nem mindent, mert az már van.

Hozzászólás ideje:

Mitől lehet az, hogy egy oldalt nem tudok megnézni, míg mások igen?

Valamint nem csak én, hanem még min. 1 ember (gyakorikérdések :D ) nem tudja megnézni. Próbáltam 2 pesti ismerősnél, ott bejön. Megnéztem a nagy gépemről, meg a laptopról is, egyik sem tudja behozni.

Hozzászólás ideje:

Mitől lehet az, hogy egy oldalt nem tudok megnézni, míg mások igen?

Valamint nem csak én, hanem még min. 1 ember (gyakorikérdések :D ) nem tudja megnézni. Próbáltam 2 pesti ismerősnél, ott bejön. Megnéztem a nagy gépemről, meg a laptopról is, egyik sem tudja behozni.

Nálam ez nem újdonság. Van olyan oldal ami nálam nem jön, de másnál igen. Rejtély.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.