Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve kicsit megkésve (a Diablo 2 miatt) de BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK (annak is aki nem olvassa el)
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Na, én is "hazakecmeregtem" Boldog Új Évet mindenkinek! Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Hogy egyesek milyen koraiak, illetve későiek ma Boldog új évet neked is
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Szerző A többieknek gondolom még mindig túl kevés az alkoholjában a vér:)
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve A többieknek gondolom még mindig túl kevés az alkoholjában a vér:) Ja. Annyit ittam, hogy kigyullad a vérem. Hazaértem én is. Ráadásul még kerítést is másztam...
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Van benne azért valami klassz dolog abban, hogy az embert felismerik a detoxban. Hát jah......törzshelyed van. Az ágy ugyanolyan mint korábban
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve So-so, úgy ahogy eltelt, közepes volt Azt leszámítva, hogy két napja szenvedtem a torkommal, és este totál kitört rajtam ez a nyavalya. Itt didergek a gép előtt
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Nem, ezt hívják totál náthának, de még az sincs kizárva, hogy vírus, előttem már az egész család átesett rajta. Folyik az orrom piszkosul, és majd kiköhögöm a tüdőm. A torokgyulladással kezdődött pénteken. Teát iszom, de a betegség miatt. Még jó, hogy csak pénteken megyek melózni Annyit nem ittam, csak módjával, némi unicum, jager meg bor. De nem tömeges adagban Egyébént még soha nem voltam másnapos, még azon két alkalommal sem, mikor tényleg berúgtam
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Buék mindenkinek. Na kb mostanra csináltam embert magamból.Horányban voltunk egy nagyon jó bulin.A házigazda már rökrészeg volt mikor odaértünk.Reggel 6-ra értem haza.Holnap meg mehetek dolgozni. MissKarde:jobbulást.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve MissKarde:jobbulást. Köszi, remélem, lesz Holnapi melóhoz meg részvétem.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 1.18 éve Nálunk is ez a betegség tombol szerencsére én még nem kaptam meg
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Csak belinkelném az alábbi linket! Érdekes... http://www.popularmechanics.com/technology...ry/4206967.html
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Ilyet én is tudok. Lehajítok egy bábut magnóval a tetőről és kész. Szomszédok rulez.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Belinkelek egy ilyen youtube-os linket, ahol ugy össze vannak szedve az ilyen mókák. Érdemes a felhasználók reakcióit is olvasni . Jó röhögést! http://www.youtube.com/watch?v=V5jluLck-Iw&NR ui: A Feri Win95 vásárlási szándékát se felejtsétek ki! Szerkesztve: 2007. Január 3.18 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Hát azért az Alma támadóit verő új Chuck Norrison én találok nevetnivalót!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.