Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog Új Évet Fórumtársak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog újévet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szalute kollégák! BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Bujék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. kicsit megkésve (a Diablo 2 miatt) de BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK (annak is aki nem olvassa el) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Na, én is "hazakecmeregtem" Boldog Új Évet mindenkinek! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hogy egyesek milyen koraiak, illetve későiek ma Boldog új évet neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. A többieknek gondolom még mindig túl kevés az alkoholjában a vér:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. A többieknek gondolom még mindig túl kevés az alkoholjában a vér:) Ja. Annyit ittam, hogy kigyullad a vérem. Hazaértem én is. Ráadásul még kerítést is másztam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Van benne azért valami klassz dolog abban, hogy az embert felismerik a detoxban. Hát jah......törzshelyed van. Az ágy ugyanolyan mint korábban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Akkor jól telt nektek is, fiúk-lányok? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Nekem elég nyugisan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. So-so, úgy ahogy eltelt, közepes volt Azt leszámítva, hogy két napja szenvedtem a torkommal, és este totál kitört rajtam ez a nyavalya. Itt didergek a gép előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Ezt hívják másnaposságnak Karrde. Igyál teát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Nem, ezt hívják totál náthának, de még az sincs kizárva, hogy vírus, előttem már az egész család átesett rajta. Folyik az orrom piszkosul, és majd kiköhögöm a tüdőm. A torokgyulladással kezdődött pénteken. Teát iszom, de a betegség miatt. Még jó, hogy csak pénteken megyek melózni Annyit nem ittam, csak módjával, némi unicum, jager meg bor. De nem tömeges adagban Egyébént még soha nem voltam másnapos, még azon két alkalommal sem, mikor tényleg berúgtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Buék mindenkinek. Na kb mostanra csináltam embert magamból.Horányban voltunk egy nagyon jó bulin.A házigazda már rökrészeg volt mikor odaértünk.Reggel 6-ra értem haza.Holnap meg mehetek dolgozni. MissKarde:jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. MissKarde:jobbulást. Köszi, remélem, lesz Holnapi melóhoz meg részvétem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Nálunk is ez a betegség tombol szerencsére én még nem kaptam meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Kissé megkésve, de mindenkinek boldog új évet kivánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megkésve bár, de törve nem: BOLDOG ÚJ ÉVET!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Csak belinkelném az alábbi linket! Érdekes... http://www.popularmechanics.com/technology...ry/4206967.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. És magyar téren mi is otthon vagyunk a CGI-ben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Ilyet én is tudok. Lehajítok egy bábut magnóval a tetőről és kész. Szomszédok rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Ez a kiáltás basszus... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Ez eddig az év poénja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. (szerkesztve) Belinkelek egy ilyen youtube-os linket, ahol ugy össze vannak szedve az ilyen mókák. Érdemes a felhasználók reakcióit is olvasni . Jó röhögést! http://www.youtube.com/watch?v=V5jluLck-Iw&NR ui: A Feri Win95 vásárlási szándékát se felejtsétek ki! Szerkesztve: 2007. Január 3. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. De ezekben mi a vicc? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hát azért az Alma támadóit verő új Chuck Norrison én találok nevetnivalót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.