FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 4. (szerkesztve) Ma 2től 4ig mászkáltam Tapolcán, vettem pár dolgot, de most baromira fáj a fejem és lázam is lett... gondolom napszúrást kaptam. Már megittam 1liter ásványvizet, meg nemsokára fekszem le, remélem sikerülni fog az elalvás. Vettem, egy elég olcsó, mégis igazán hasznos dolgot, amit kis előkészítést követően teljesen másra használok, mint amiként árusítják... Egyre jobban fáj a fejem, erről eszembe jutott egy ide illő videó: http://www.youtube.com/watch?v=IIlKiRPSNGA Szerkesztve: 2012. Július 4. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 4. A ventillátora poros lett a beszívott portól szösztöl. Ezért áll le(túlmelegedett a processzor) nem a hőségtől. Sokkal nagyobb hőfokot bír mint a levegő hőmérséklete. Szedjétek le a hátulját vegyétek ki a ventit és fújjátok ki belőle a port. Igy: Köszi a tippet (és a szemléltető videót a gyengébbek kedvéért ), hétvégén kipróbálom. Egyelőre bevált a felpolcolás is, de nyilván kell egy végleges megoldás majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Tegnap hajnalban kimentem Malomvölgybe mert egy papírt mielőbb oda kellett juttatni a szoc otthon gazdasági részlegének. Nem is hittem volna, hogy öt órakor még nincs meleg Máskor egy óra oda, egy óra vissza, most megvolt az egész másfél óra alatt, mondjuk siettem is, nem akartam a napon ragadni amikor már izzik az egész város. Akkor értem haza amikor máskor ébrednék. Ma meg a biztosítónál voltam, hasonló indítékkal, de ők ugye tartják a munkaidőt, és csak ma vannak este hatig.... harmadakkora táv, de kikészített Holnap megyek Almádiba. Szombaton meg.... életem eddigi legnehezebb és legjobban várt 5,2 km-e következik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megjött a mennyország. Ömlik az eső, villámlik, dörög. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Sajnos itt csak villámlik és dörög, eső nincs. A szél megélénkült, az is valami... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Sajnos itt csak villámlik és dörög, eső nincs. A szél megélénkült, az is valami... Nagyon jó hűvös levegő jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Sajnos itt csak villámlik és dörög, eső nincs. A szél megélénkült, az is valami... Nálunk is ez van eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megjött a mennyország. Ömlik az eső, villámlik, dörög. Nálunk semmi nem volt, a kert fele már kiszáradt, a másik fele ezután fog, a meleg pedig jobban tombol, mint eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Nálunk továbbra is dög meleg van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. (szerkesztve) Mifelénk először dörgött az ég néhányat és pár percig esett az eső. Aztán a szél is elkezdte a magáét. Közben megint elkezdett dörögni. Eső még mindig nincs. Egyelőre ennyi a helyzet. Szerkesztve: 2012. Július 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Nálunk is csak dörög, este dörgött és villámlott, de csapadék sehol... Időképet is reménykedve nézem, hátha felbukkan egy zivatarfelhő a környéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. (szerkesztve) Tegnap hajnalban kimentem Malomvölgybe mert egy papírt mielőbb oda kellett juttatni a szoc otthon gazdasági részlegének. Nem is hittem volna, hogy öt órakor még nincs meleg Devecser, vagy Ajka felől jöttél? Mert, ha a 2. akkor áthajtottál a falun is, ahol lakom. Könnyű észre venni, mindenhol munkagépek és lyukak az aszfalton... Tegnap dögrováson voltam, reggel hánytam, aztán rázott a hideg, fájt a halántékom két oldala, szédültem... erősödtek a gutaütés jelei. Aztán félig engedtem a kádat hideg vízzel, hogy a lázam lemenjen és fél órát ültem benne. Ma már jobban vagyok, habár az "utálom a nyarat" filozófiám még jobban alá lett támasztva...lehetne már hideg! Szerkesztve: 2012. Július 6. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 6. Megjött a második áldás. Ömlik az eső. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Most nálunk is esett, hallgattam éjjel a vihart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. (szerkesztve) Errefelé nem lehetett valami nagy zuhé. Nem vettem észre hogy esett volna. Talán ma lesz valami értékelhető. Szerkesztve: 2012. Július 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Most nálunk is esett, hallgattam éjjel a vihart. Eddig már nem ért el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Nálunk is csak a port verte el, meg éjszakára kicsit levitte a hőmérsékletet, de most megint ugyanolyan hőség van már. Elvileg jövő hét közepén jön az enyhülés. Már nagyon várjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Érdekes hogy simán bírom itt a panelban. A műanyag ablak nagyon jól zár, nappal bezárom az ablakokat ,redőny le és el lehet viselni. Ahol nincs ilyen ott viszont szívás van. Csütörtökön voltam egy barátnőmnél ,szintén panelban lakik még a régi ablakok vannak és nagyon durva meleg volt bent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Nekem is mióta van redőnyöm azóta elviselhető a hőség idebent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Eddig már nem ért el. Kivételesen ide jutott, de nálunk több haszna van, mert van kert, viszont a hőség most is ugyanolyan elviselhetetlen, mint eddig. A levegő nem frissült fel, de talán nem szárad ki minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Érdekes hogy simán bírom itt a panelban. A műanyag ablak nagyon jól zár, nappal bezárom az ablakokat ,redőny le és el lehet viselni. Ahol nincs ilyen ott viszont szívás van. Csütörtökön voltam egy barátnőmnél ,szintén panelban lakik még a régi ablakok vannak és nagyon durva meleg volt bent. Nálunk is sajnos a régi ablakok vannak és borzalmas, főleg estefele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Nekem a jobb gépem és a Hi-Fi is idefent van, a tetőtérben. Reggel, amíg a pala nem melegszik fel, jó idő van, de 10óra után átforrósodik a szoba és 35-36 fok körüli a levegő. Ha játszani akarok, vagy zenét hallgatni mégis fel szoktam jönni, max egy boxerben tolom, meg az álló ventilátort 3ason pörgetem, közben a gépet hűti a másik, így nem szokott gond adódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 7. Kivételesen ide jutott, de nálunk több haszna van, mert van kert, viszont a hőség most is ugyanolyan elviselhetetlen, mint eddig. A levegő nem frissült fel, de talán nem szárad ki minden. Havernál voltam, kertvárosban. Azt azért kibírtam úgy mint a múlthéten. Félmeztelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 8. Ody, törölsz az üzeneteidből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 8. Megtörtént. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Jön itt valami hideg mert baromi hűvös levegő jön be kintről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Baromi hűvöset ide is küldhetne valaki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Na, megvolt a 3 napos munka, vasárnap kezdtük korán, reggel 6-tól, este 8ig, meg tegnap is, ma már 5kor befejeztük, mert végeztünk. Egy elég nagy cégnek kellett jófajta órabérért Siófok mellett barackot szedni. Gondolom sokan kitaláltál melyik cég lehet ez... A lényeg, hogy megfizettek, így most van egy kis pénzem, abból egy új, kényelmes bőr számítógépes széket akarok venni. Jó lenne több ilyen fajta munka, legalább lekötnek egész nap és a társaság sem volt olyan tré, mint 1 éve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Elkerülte. De ígérem betartom, ha Te is maradsz a becézetlen szavaknál. Lásd. topesz. Ilyet inkább ne játszunk. Azért alkalmazom a becézgetést mert némely szavakat úgy jobb használnom és nem azért hogy valaki annak mintájára engem becézgessen. Amúgy se bírom igazán a felém irányzott bece illetve egyéb neveket. Még a polgári nevem se csípem. Azt speciel kifejezetten rühellem. Csak hát ugye ki kell bírni a megszólításokat valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Akkor ezt megbeszéltük. A másikban leírtam hogy legyen, és úgy is lesz. Én nem bántásból vagy kifigurázásból írtam úgy ahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.