Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerintem egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - Hannnubii.. - No tessék… hol egy tolmács droid, amikor kéne? - Pokaszta csossza mídó… - Rendben van Jabba, természetesen egyetértek, mint mindig. Áh, közben előkerült C-3PO. - A fenséges Jabba üdvözli Önöket… egyúttal megdöbbenésének ad hangot, hogy a „droidok, amikkel Jar-Jar megküzd” is kapott 2 szavazatot… - Ajj-ajj… úgy érzem, hogy ezt a jelöltet kivehetjük az esélyesek közül. Fenséges Jabba, hadd kérjelek meg, hogy mielőtt kizárod az összes jelölted, inkább hirdesd ki a végeredményt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Rendben van Jabba, természetesen egyetértek, mint mindig. Áh, közben előkerült C-3PO. - A fenséges Jabba üdvözli Önöket… egyúttal megdöbbenésének ad hangot, hogy a „droidok, amikkel Jar-Jar megküzd” is kapott 2 szavazatot… :lol: Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A 6. évadban R2-D2 kevésbé brillírozott. Így szerintem se jöhet szóba más AZ barátunknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Jabba (magyar hangja C-3PO): A legjobb droid kategóriájának győztese… R2-D2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Na, most meglepődtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Úgy fest, a brillírozást kárpótolta féktelen népszerűsége. R2-D2 szintén örömét fejezi ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Micsoda??? :o Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) A tömegeknek Artu a legjobb droid, hiába minden. Én is meglepődtem... Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. nemá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A szavazatok majdnem pontosan a felét kapta R2, 56 szavazatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ezek szerint nem mindenki tekinti ezt a szavazást az adott évadbeli teljesítmény értékelésének, hanem egy örök rangadónak szánja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Vicc a köbön. Akik látták a hatodik évadot, azoknak R2 volt a legjobb? Mekkora elfogultság kell ehhez? Acet drei nagyon megérdemelte volna! A szerep sem volt piskóta amiben tündökölt! Érthetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. No, látom még nem maradtam le teljesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Időben érkeztél egy kis szájtátásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Hölgyeim és Uraim, köszönjük meg egy nagy tapssal a fényességes Jabbanak, hogy átadta a Legjobb droidnak járó elismerést! Most azonban jöjjön az első igazán komoly díj az első blokk zárásaként. Nem akarom megsérteni a szörnyeinket, és a droidjainkat… főleg a szörnyeinket nem… de a legjobb MELLÉKSZEREPLŐ mégis csak a legjobb MELLÉKSZEREPLŐ! Köszöntsék a közönség soraiban az eddigi győzteseket és vendégeinket: Cad Bane! Hondo Ohnaka! Quinlan Vos! Darth Maul éééés az Uralkodó maga, Darth Sidious, aki számos későbbi kategóriában versenyzőként is megtisztel bennünket! Ebben a kategóriában viszont bizonyos, hogy egyikük sem nyerhet, mert nincsenek a jelöltek között. De ki lesz a díjátadó? Hölgyeim és Uraim… nem más mint, Jar-Jar Binks! Jar-Jar, fáradj fel kérlek a Színpadra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Vicc a köbön. Akik látták a hatodik évadot, azoknak R2 volt a legjobb? Mekkora elfogultság kell ehhez? Acet drei nagyon megérdemelte volna! A szerep sem volt piskóta amiben tündökölt! Érthetetlen... Imádom Artu-t, de ezt én is sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ha jól rémlik, én Jinn mestert tiszteltem meg a szavazatommal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. R2? Na ne, hát alig szerepelt, akkor is csak statisztált. Ejj... Pedig szurlkoltam AZ-3-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerintem is Qui-Gon lesz a nyerő. Imádom Artu-t, de ezt én is sajnálom. Mondom, nem is értem... R2 -ra alig emlékszem az évadból. Elkísérte Yoda -t de ott se csinált semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Részemről is a bölcs Jinn mesteré volt a megtiszteltetés. Ahsoka és Kenobi után számomra best Jedi, amire a 6. évadban még inkább rásegített Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - … - Jar-Jar, kikapcsoltad a mikrofonod. - Bocsá’! Aztat szólottam, hogy maxi örömmel hozakodtam ma elébbtek! - Mi is örülünk Neked Jar-Jar. Emlékeim szerint te is feltűntél a 6. évadban… áruld el nekünk, neked ki volt a kedvenc mellékszereplőd? - Mesterkedő Mace! - Örülök, hogy olyas valakit mondtál, aki nincs versenyben, így senki sem fog elfogultsággal vádolni! Hölgyeim és Uraim, következik a legjobb MELLÉKSZEREPLŐ! /Jar-Jar, elejtetted a borítékot!/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem kell sietni Donát! azt az R2 -s sokkot meg kell vitatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. ki tudja? 3ból már 2suer borult a apapírforma.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Legyen Qui-Gon, legyen Qui-Gon, legyen Qui-Gon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Úgy tűnik, a külsős szavazók nem az évadra koncentráltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem kell sietni Donát! azt az R2 -s sokkot meg kell vitatni. Jar-Jar, kérlek várj még egy pár percet a boríték felolvasásával. Jar-Jar? JAR-JAAAAAAAAAAAAAR?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Jöjjön Jar Jar mielőtt baj történik. Meglepődtem, hogy nem Julia királynővel jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Legyen Qui-Gon, legyen Qui-Gon, legyen Qui-Gon. Pontosan. Reméljük, itt bejön a papírforma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Gyorsan visszaolvastam: Sith begyó, Morraband -> nagyon örülök, én is ezeket jelöltem, és szerintem az évad leghangulatosabb elemei közé tartoznak. A Korriban végre képernyőn debütált, és remekül sikerült. Félelmetes, lenyűgöző, és kellemesen sötéten misztikus. Ebben nagy segítségre vannak az undorító Sith kígyók. R2 viszont... Hát de hogyan??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.