Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a hatodik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

- Hannnubii..

- No tessék… hol egy tolmács droid, amikor kéne?

- Pokaszta csossza mídó…

- Rendben van Jabba, természetesen egyetértek, mint mindig. Áh, közben előkerült C-3PO.

- A fenséges Jabba üdvözli Önöket… egyúttal megdöbbenésének ad hangot, hogy a „droidok, amikkel Jar-Jar megküzd” is kapott 2 szavazatot…

- Ajj-ajj… úgy érzem, hogy ezt a jelöltet kivehetjük az esélyesek közül. Fenséges Jabba, hadd kérjelek meg, hogy mielőtt kizárod az összes jelölted, inkább hirdesd ki a végeredményt!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rendben van Jabba, természetesen egyetértek, mint mindig. Áh, közben előkerült C-3PO.

- A fenséges Jabba üdvözli Önöket… egyúttal megdöbbenésének ad hangot, hogy a „droidok, amikkel Jar-Jar megküzd” is kapott 2 szavazatot…

:lol: :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A tömegeknek Artu a legjobb droid, hiába minden. :) Én is meglepődtem...

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Ezek szerint nem mindenki tekinti ezt a szavazást az adott évadbeli teljesítmény értékelésének, hanem egy örök rangadónak szánja.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Vicc a köbön. Akik látták a hatodik évadot, azoknak R2 volt a legjobb? Mekkora elfogultság kell ehhez? :)

Acet drei nagyon megérdemelte volna! A szerep sem volt piskóta amiben tündökölt! Érthetetlen... :facepalm::cry:

Hozzászólás ideje:

Hölgyeim és Uraim, köszönjük meg egy nagy tapssal a fényességes Jabbanak, hogy átadta a Legjobb droidnak járó elismerést! Most azonban jöjjön az első igazán komoly díj az első blokk zárásaként. Nem akarom megsérteni a szörnyeinket, és a droidjainkat… főleg a szörnyeinket nem… de a legjobb MELLÉKSZEREPLŐ mégis csak a legjobb MELLÉKSZEREPLŐ! Köszöntsék a közönség soraiban az eddigi győzteseket és vendégeinket: Cad Bane! Hondo Ohnaka! Quinlan Vos! Darth Maul éééés az Uralkodó maga, Darth Sidious, aki számos későbbi kategóriában versenyzőként is megtisztel bennünket! Ebben a kategóriában viszont bizonyos, hogy egyikük sem nyerhet, mert nincsenek a jelöltek között.

De ki lesz a díjátadó? Hölgyeim és Uraim… nem más mint, Jar-Jar Binks!

Jar-Jar, fáradj fel kérlek a Színpadra!

Hozzászólás ideje:

Vicc a köbön. Akik látták a hatodik évadot, azoknak R2 volt a legjobb? Mekkora elfogultság kell ehhez? :)

Acet drei nagyon megérdemelte volna! A szerep sem volt piskóta amiben tündökölt! Érthetetlen... :facepalm::cry:

Imádom Artu-t, de ezt én is sajnálom. :(
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem is Qui-Gon lesz a nyerő.

Imádom Artu-t, de ezt én is sajnálom. :(

Mondom, nem is értem... R2 -ra alig emlékszem az évadból. Elkísérte Yoda -t de ott se csinált semmit.

Hozzászólás ideje:

- …

- Jar-Jar, kikapcsoltad a mikrofonod.

- Bocsá’! Aztat szólottam, hogy maxi örömmel hozakodtam ma elébbtek!

- Mi is örülünk Neked Jar-Jar. Emlékeim szerint te is feltűntél a 6. évadban… áruld el nekünk, neked ki volt a kedvenc mellékszereplőd?

- Mesterkedő Mace!

- Örülök, hogy olyas valakit mondtál, aki nincs versenyben, így senki sem fog elfogultsággal vádolni! Hölgyeim és Uraim, következik a legjobb MELLÉKSZEREPLŐ! /Jar-Jar, elejtetted a borítékot!/

Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik, a külsős szavazók nem az évadra koncentráltak.

Hozzászólás ideje:

Legyen Qui-Gon, legyen Qui-Gon, legyen Qui-Gon. :D

Pontosan. :) Reméljük, itt bejön a papírforma!
Hozzászólás ideje:

Gyorsan visszaolvastam: Sith begyó, Morraband -> nagyon örülök, én is ezeket jelöltem, és szerintem az évad leghangulatosabb elemei közé tartoznak. A Korriban végre képernyőn debütált, és remekül sikerült. Félelmetes, lenyűgöző, és kellemesen sötéten misztikus. Ebben nagy segítségre vannak az undorító Sith kígyók. R2 viszont... Hát de hogyan???

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.