Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Péntek 16:32 Hozzászólás ideje: Péntek 16:32 Na, akkor le van tisztázva. Akkor idén a KF első két felnőtt regénye és YA regénye jön ki, plusz a KF második fázis fő képregénye. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Péntek 16:34 Hozzászólás ideje: Péntek 16:34 15 minutes ago, Darth Revan9 said: Engem is. És nem is vagyok róla meggyőződve, hogy végig fog menni. A Disney bármikor közbeszólhat. Sőt, még a sorozat elindítását is akkor veszem készpénznek, ha már látom a fizikai példányt. Szerintem inkább az a kérdés, hogy lesz-e Magyarországon akkora fizetőképes kereslet, amelyik ki tudja termelni azt, hogy megérje kiadni egy ilyen hosszú sorozatot magyarul. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Péntek 16:35 Hozzászólás ideje: Péntek 16:35 Éppen most , Iqvi írta: Szerintem inkább az a kérdés, hogy lesz-e Magyarországon akkora fizetőképes kereslet, amelyik ki tudja termelni azt, hogy megérje kiadni egy ilyen hosszú sorozatot magyarul. Meglátjuk, elég nagy a Legendák vásárló bázis. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 16:36 Hozzászólás ideje: Péntek 16:36 Be is zsákoltam a Sötétség Szemét. A szinopszis mindenesetre ígéretes. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Péntek 16:59 Hozzászólás ideje: Péntek 16:59 (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nálam nagyon sok fog múlni a fordításon. Ha nem lesznek benne égbekiáltó nyelvtani meg fordítási hibák, főleg a fajok nevének magyarra való átültetésének tekintetében, akkor engem megnyertek. Maradtak a fordítók. A sötétség szemét pl. Draveczki-Ury Ádám fordította. Szerkesztve: Péntek 17:04 - kdani20 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Péntek 19:42 Hozzászólás ideje: Péntek 19:42 A Kánon cuccok megvéve. Azért az nem gyenge, hogy nem 16 000 volt a postaköltség, hanem csak 800... Ez a nem mindegy. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Péntek 20:16 Hozzászólás ideje: Péntek 20:16 16 000? Nem 3.000 vagy 4.000? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Szombat 03:54 Hozzászólás ideje: Szombat 03:54 (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: 16 000? Nem 3.000 vagy 4.000? Szukitsnál? Egy-egy komolyabb csomagnál? Sajnos nem 3-4000 volt a posta. Persze alkalmaztam némi túlzást, de ez mindig is fájó pont volt Szukitsnál. Mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy nagyon jól jártunk. Nagyjából 1 év maradt ki a hazai kiadás tekintetében, és AKF köteteit nem számolva nagyjából 10 önálló történet maradt el. Persze kérdés, hogy egy Hercegnő és a kalandor, vagy egy Crimson Climb mennyire lesz prioritás, de ez a 10 regény akár még a NJO mellett is behozható lemaradás. Képregények tekintetében mondjuk nem ilyen fényes a dolog, de úgyis a regények a lényegesek első körben. Szerkesztve: Szombat 03:58 - kdani20 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Szombat 07:46 Hozzászólás ideje: Szombat 07:46 Na ugye, hogy nem olyan rossz a helyzet, mint 20 éve volt? 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Szombat 07:50 Hozzászólás ideje: Szombat 07:50 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Na ugye, hogy nem olyan rossz a helyzet, mint 20 éve volt? Gyakran ez van: ha egy korszak véget ér, jön a világvége hangulat, aztán kiderül, hogy jobban járunk az új korszakkal. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szombat 08:21 Hozzászólás ideje: Szombat 08:21 Gyorsan összeszedtem, hogy mely kánon könyvek (felnőtt és YA regények + hangoskönyv) vannak még hátra, amik a jövő évben jöhetnek ki hazánkban. Nagyjából az eddig megjelentek és az elkövetkező fél év termései: THR - Into the Light THR - Trials of the Jedi THR - Wayseeker THR - The Crystal Crown THR - Tempest Breaker (Hangoskönyv) The Princess and the Scoundrel The Living Force Mace Windu - The Glass Abyss The Reign of the Empire - The Mask of Fear Sanctuary Master of Evil The Last Order Outlaws - Low Red Moon Ez 12 könyvet jelent jövő februárig bezárólag és 1 hangoskönyvet (hasonló a Fergeteghajtóhoz, Dooku: Elveszett Jedihez és a Jedha ostromához). Ha havi 1 könyvvel számolnak, teljesen jó lehet a tempó, a jövő év egyelőre úgy is üresen áll, február és ősz között nincs bejelentve még 1 könyv se. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Szombat 08:55 Hozzászólás ideje: Szombat 08:55 Ezek közül a Sanctuary egyáltalán nem érdekel, a Mace Windu könyvről meg sajnos rossz kritikákat olvastam. A The Last Orderre vagyok igazán kívácsni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Szombat 09:41 Hozzászólás ideje: Szombat 09:41 Fantasztikus hírek! Örülök, hogy viszonylag rövid idő elteltével máris új gazdára talált a magyar SW könyvkiadás. Folytatódik a Köztársaság fénykora! De nekem legalább ekkora örömhír az Új Jedi Rend sorozat. Álomszerűnek tűnt, hogy egyszer hazánkban is elindítják. Épp az Ifjú Jedi lovagok sorozatot olvasom, így jó lesz látni, mi történik Jainával, Jacennel és a többiekkel a későbbiekben. Darth Caedus megszületésére és a testvérdrámára mindig is kíváncsi voltam. De a Vongok bemutatása is érdekel, bármilyen megosztóak is. Az, hogy hosszú a sorozat, szerintem nem gond. Eddig a Köztársaság fénykora is kitermelt nálunk 15 könyvet (csak az 1-2. fázissal). A harmadik etappal pedig bőven meg fogja haladni a 20 regényt. De az X-szárnyúak sorozat folytatásának is örülök. Nemrég végeztem az 1-4. könyvvel, és kellemes csalódás. Vajon ez a sorozat is végigmegy? (anno csak az 1-6. jelent meg) 1 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Szombat 11:57 Hozzászólás ideje: Szombat 11:57 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Gyorsan összeszedtem, hogy mely kánon könyvek (felnőtt és YA regények + hangoskönyv) vannak még hátra A Crimson Climb kimaradt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 13:01 Hozzászólás ideje: Kedd 13:01 Ti kaptatok valami visszajelzést a rendelés illetően? Az van kiírva a könyvek alá, hogy 2-3 nap a szállítás, de nekem még a GLS se írt, hogy feladták volna. Érdekes. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Kedd 13:42 Hozzászólás ideje: Kedd 13:42 Én tegnap kaptam e-mailt arról, hogy a csomagomat már összekészítették. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Kedd 13:50 Hozzászólás ideje: Kedd 13:50 A sötétség szemét és A mandalóri képregény adaptációt. Utánvéttel rendeltem, így ha valami lenne a csomaggal, akkor a pénzem nem ment el a semmire. Ha ma adják fel a csomagot a GLS-nél akkor vagy holnap, vagy holnapután fog megérkezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 13:52 Hozzászólás ideje: Kedd 13:52 Én csak sötétség szemét, és természetesen nem fizettem előre. De a lényeg, hogy mozognak a kerekek, végülis erre voltam kíváncsi. Köszi. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Kedd 13:57 Hozzászólás ideje: Kedd 13:57 Igen. Szerintem az is közrejátszhat a ,,késésben", hogy a bejelentés a Maxim részéről pénteken történt, így aki akkor adta le a rendelését, annak a csomagjait csak hétfőn tudták elkezdeni összerakni. Azt meg nyilván nem tudjuk, hogy hány rendelés érkezett hozzájuk, de nem hiszem, hogy csak kettő. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Kedd 15:44 Hozzászólás ideje: Kedd 15:44 Biztos, hogy nem kettő. Egy év hiány után... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Kedd 16:51 Hozzászólás ideje: Kedd 16:51 @Ody Mandrell nézd meg esetleg az e-mail fiókodban a spameket meg a promóciós üzeneteket is, mert én nemrég csekkoltam, és valamiért a Promóció szekcióba kaptam meg a Maximtól az e-mailt arról, hogy már feladták a GLS-nél a csomagomat. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Kedd 16:52 Hozzászólás ideje: Kedd 16:52 Én is rendeltem, és én a promóciós üzenetekben kaptam értesítést ma a feladásról. Egyelőre én is utánvéttel vettem. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 16:54 Hozzászólás ideje: Kedd 16:54 2 perccel korábban, Iqvi írta: @Ody Mandrell nézd meg esetleg az e-mail fiókodban a spameket meg a promóciós üzeneteket is, mert én nemrég csekkoltam, és valamiért a Promóció szekcióba kaptam meg a Maximtól az e-mailt arról, hogy már feladták a GLS-nél a csomagomat. Szerencsére erre már nincs szükség. 16.30-kor jött a mail, hogy feladták. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 23:03 Hozzászólás ideje: Kedd 23:03 Hétfőn én is megrendeltem a Sötétség Szemét, szintén utánvét. Szerdára van írva a kihozatal. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Kérdés. A rebo.hu-n már le van osztva, hogy ki írna recenziós véleményt az új megjelenő könyvekről, képregényekről? Illetve, ha egyvalaki ír, akkor más már nem írhat róla? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Ez úgy van nálunk, hogy ha mondjuk én kitalálom, hogy írok kritikát mondjuk Greg Pak Darth Vader képregényéről akkor azt beírom a szerkesztőségi Discord szerverre, hogy én ezt vállalom és én végigviszem a szériát. Könyveknél is hasonlóan, hogy XY beírja, hogy írok a Testvériségről, vagy a Vérvonalról. Ilyen esetben nem nagyon szoktunk többen ugyan arról a könyvről/képregényről írni az oldalra. Van, hogy írunk EBSZ cikkeket amikor többen írunk rövid véleményeket egy könyvről, képregényről. Miért kérded? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban A Maxim elkezdett megkeresni embereket SW recenziók írása ügyében. Nekem eszembe jutott, hogy szívesen írnék a Köztársaság Fénykora regényekről, illetve az Új Jedi Rend könyvekről. Utóbbinál az első kötet különösen testhez álló feladat lenne, mivel R. A. Salvatore az abszolút kedvenc szerzőm, minden könyvét olvastam. Persze csak ötlet szinten merült fel, hiszen nincs olyan felület, ahol hosszabban írtam volna ezekről. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Nem tudom mik a tervek másoknál. Én azt tudom, hogy a phase 3-as THR képregényekről akarok írni kritikákat. Marvel féle és THR Adventuresből az Echoes of Fear. Ha úgy jön ki akkor a Tempest Breaker hangoskönyv. Fent van amúgy a fórumon @Rixon és @DanCarver a két szerkesztője az oldalnak. Ők tudnak jobban eligazítani. 1 1 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Maxim elkezdett megkeresni embereket SW recenziók írása ügyében. Nekem eszembe jutott, hogy szívesen írnék a Köztársaság Fénykora regényekről, illetve az Új Jedi Rend könyvekről. Utóbbinál az első kötet különösen testhez álló feladat lenne, mivel R. A. Salvatore az abszolút kedvenc szerzőm, minden könyvét olvastam. Persze csak ötlet szinten merült fel, hiszen nincs olyan felület, ahol hosszabban írtam volna ezekről. Pisti hétvégén írt a salesesüknek, illetve hétfőn egy emailben is kerestük a kiadót partnerséggel, illetve interjúval kapcsolatban. Azt a választ kaptuk, hogy a Disney jelenleg vizsgálja a potenciális partnerek listáját, ez akár 1-2 hónapot is igénybe vehet, addig egy kérdésre se válaszolhatnak. Ha esetleg tudunk többet, akkor jelezzük majd. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.