Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Mégha igaz is a pletyka, ennek a tirpáknak a firkálmányát tuti nem fogom még lekalózkodni sem. Azt hiszem, én lemaradtam egy utcahosszal most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Talán az a baj, hogy humorral szokott beszélni az SW filmekről? Nemrég a twitterén azon morfondirozott, hogy Obi-Wan annyira szeret végtagokat kaszabolni, hogy talán csak egy sorozatgyilkos jedi köpenyben és van egy helye ahol gyüjti a levágott testrészeket. Ezután rögtön megjegyezte: az SW könyvében lesz egy rész ahol minden szereplő elvesziti egy kezét. Szintén a napokban fejtegette, hogy ha az emberek nem veszik a most is elérhető könyveit, akkor az új SW regényben R2 fel fog robbanni és Jar Jar lesz az új birodalomi császár.... Persze lehet hogy a poénkodásainál nagyobb bűne is van, csak akkor arról én is lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Aha... hát ő... most inkább csöndben maradok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Itt kiről is van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. (szerkesztve) Talán az a baj, hogy humorral szokott beszélni az SW filmekről? Nemrég a twitterén azon morfondirozott, hogy Obi-Wan annyira szeret végtagokat kaszabolni, hogy talán csak egy sorozatgyilkos jedi köpenyben és van egy helye ahol gyüjti a levágott testrészeket. Ezután rögtön megjegyezte: az SW könyvében lesz egy rész ahol minden szereplő elvesziti egy kezét. Szintén a napokban fejtegette, hogy ha az emberek nem veszik a most is elérhető könyveit, akkor az új SW regényben R2 fel fog robbanni és Jar Jar lesz az új birodalomi császár.... Persze lehet hogy a poénkodásainál nagyobb bűne is van, csak akkor arról én is lemaradtam. Nem, ezekkel a poénokkal van a baj, hanem ezzel. Persze lehet a ma hajnali kommentemben egy kicsit túlreagáltam (nem sokkal előtte botlottam bele a képbe és még friss volt a "seb", én meg már kába), de egyrészt aki öngyilkosággal viccelődik az nálam kapásból mínusz 100 ponttal indít, másrészt az már azért a pofátlanság netovábbja, hogy egy olyan franchisenak a rajongóit sértegeti, ami először adott neki lehetőséget, harmadrészt egy ilyen Mr Plinkett színvonalú beszólás nem méltó olyanhoz aki a franchise-on dolgozik. Tudom, én is szoktam fintorogni ezen-azon, a múltkor nekem is elszállt az agyam, de azért különbség, hogy én egy ****** kis senki vagyok, nem pedig egy hivatásos író, aki a saját munkaadójába és potenciális olvasóiba rúg bele. Szerkesztve: 2015. Április 4. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. (szerkesztve) Röviden tömören a k*rva anyját! Ez írja az Aftermathot? Pénzt biztos nem adok érte. Szerkesztve: 2015. Április 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Lehet azért mert szoktam South Parkot nézni de elképzelni se tudom mi olyan durva ezen a viccen. Vagy az a baj hogy nem szereti a prequelt? Nagyon sokan nem szeretik és egy jó pár közülük Sw projekten is fog dolgozni. Ha jól tudom a Rogue One készitői se Jar Jar plüss állatkával alszanak el (bár ők utólag igyekszenek tagadni a tényt), de én azt is moziban nézem majd. Azt persze megértem ha a fickó szókimondó humora nem jön be mindenkinek. Nekem semmi bajom vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Nem tudom...nekem abban semmi humoros nincs, hogy ugorjak le egy hídról ha szeretem a prequelt. De biztos az én humorérzékemmel van a baj. Ráadásul az ő könyvét kellene megvennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. (szerkesztve) Nekem sincs bajon ezzel. Különben meg tegye fel a kezét az, aki még sose szidta, kritizálta, humorizálta és a többi a munkaadója/főnöke egyes döntéseit, ötleteit mások előtt Nem tudom...nekem abban semmi humoros nincs, hogy ugorjak le egy hídról ha szeretem a prequelt. De biztos az én humorérzékemmel van a baj. Ráadásul az ő könyvét kellene megvennem. Ez csak egy kifigurázás, nem kell komolyan venni fél másodpercig sem A könyvet pedig nem kell megvenni és elolvasni, szabadon választható opció Szerkesztve: 2015. Április 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Ez csak egy kifigurázás, nem kell komolyan venni fél másodpercig sem A könyvet pedig nem kell megvenni és elolvasni, szabadon választható opció Még szép, hogy szabadon választható. A Legends amúgy is egy f*s volt, szóval aki azt szereti az nyugodtan kimehet az állomásra és ugorjon vonat elé. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. A Dark Disciple nem is kanon?Mikor jott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. (szerkesztve) Számomra a fickó hozzáállása nagyon undorító. Az ilyen "kifigurázás", melyben az olvasható, hogy ha valaki szereti az előzményeket az ugorjon le a hídról, vagy, ha valaki szereti a régebbi könyveket (Legendákat) az meg ugorjon a vonat elé, nos ez finoman szólva is nálam undorító, gusztustalan, taszító vélemény nyilvánítás, vagy hozzáállás. Én az ilyeneket nem tudom máshogy értékelni: szerintem ez bunkó primitívség. Szerkesztve: 2015. Április 5. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. A Dark Disciple nem is kanon?Mikor jott? De az, csak a TCW topikban van mert ahhoz tartozik. Én az ilyeneket nem tudom máshogy értékelni: szerintem ez bunkó primitívség. Egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Aham.Koszi. Amugy mikor fog megjelenni? .... Egyertelmuen egy idiota....akkor mit keres az SW kozeleben egyaltalan? :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Én sem találtam ezt különösebben humorosnak, pedig rendszeres nézője vagyok a South Parknak (), ennek ellenére megveszem és elolvasom a regényt, ha megjelenik magyar honban. A műre vagyok kíváncsi, nem az íróra. Még szép, hogy szabadon választható. A Legends amúgy is egy f*s volt, szóval aki azt szereti az nyugodtan kimehet az állomásra és ugorjon vonat elé. :D Na most jól elintézted, hogy több hozzászólásodat ne olvassam el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Egyertelmuen egy idiota....akkor mit keres az SW kozeleben egyaltalan? :/ Lehet hogy más részei tetszenek neki. Vagy nem tudja kifizetni másképp a gázszámlát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Na most jól elintézted, hogy több hozzászólásodat ne olvassam el. Nem érted a humort Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. De öszintén Ody: sose mondtál durvát az újpest vagy bármely más nem-fradi szurkolókra -szigoruan csak poénból- ami erősségében hasonló kategória lett volna mint ez az alábbi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Persze mondtam, de az teljesen más kategória. Én egy mezei "senki" vagyok így nem számít igazán. De mikor hallottál ilyet nyilatkozni mondjuk a Fradi szakosztály-igazgatójától? Vagy bármilyen hivatalos Fradinál dolgozó embertől? A PT is szidják sokan hisz tudjuk. És akkor mi van? Semmi. De amikor egy hivatalos SW könyv írója mond ilyeneket az azért keményebb. Ráadásul személyeskedik mert nem is a filmeket minősíti hanem azokat akiknek tetszik. Főleg ez akasztotta ki a barométert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Ez igy teljesen oké és teljesen megértem ha valakit ez sért és én se szeretném ha mostantól ez általánossá válna és minden második Sw készitő rúgna egyet a prequel fanokon. Arra akartam csak utalni, hogy azért az ilyesmi poénkodás nem áll tőlünk sem annyira távol és szerintem igenis az ilyesmi taplóságon is lehet mosolyogni. De pont azért mert sértő ahogy lentebb is irtam teljesen megértem ha valaki ebből nem kér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Magunk között tudod, hogy elvagyunk az ilyenekkel de jobban belegondolva azt hiszem nem igazán volt jellemző eddig. És igen, a hivatalos forrással van bajom. Emlékszel amikor nem is olyan régen a spin-off filmek készítői még le is szedték a netről a PT kritizálásukat, pedig az nagyságrendekkel puhább volt. Ez meg odasz*rik ahonnan eszik? Érdekes. Egyébként azt se díjaznám ha pl. Lucas azt nyilatkozná, hogy mindenki totál hülye és bujdosson el aki nem érti a PT -t. Ez egy marketing gépezet így tehát vannak szabályok. Nem lennék meglepve ha kicsit a fejére koppintanának a fickónak, hogy vegyen vissza magából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Most rákerestem a poén utóéletére. Ebből az derül ki, hogy nem az író csinálta a poént, csak megosztotta a képet. Miután egy fan írt neki, hogy az öngyilkossággal nem kéne viccelődni azt írta Chuck Wendig, hogy ő ezzel teljesen egyetért, nem is a szöveg miatt osztotta meg hanem a rajta lévő titkos helyszín (???) miatt. A kérdéses beszélgetés ITT olvasható. A magyarázatot nem egészen értem, de a beszélgetőpartnerek elfogadták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Elég fura. Én csak a Tatooinet látom ki ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megvan: ez egy időjáráselőrejelző applikáció, amiben le lehet kérni a Tatooine-on lévő hőmérsékletet is. Erről osztotta meg a screenshotot az író. A reakciókra reagálva egyébként jelezte, hogy egyáltalán nem utálja a prequeleket sőt kedveli őket, néhány részletüket pedig kifejezetten szereti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Na akkor ennyit erről. Egyébként mint említettem, fura lett volna ha ilyet nyíltan ki mer rakni egy hivatalos SW író. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Na akkor vissza ketto. :/ sorry Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Ja, hogy ez valami barom program automatizált válasza! Akkor az menjen a csába, aki csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. A Legends amúgy is egy f*s volt, szóval aki azt szereti az nyugodtan kimehet az állomásra és ugorjon vonat elé. :D Fölösleges addig elsétálni, itt megy el a házunk mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Ebben az esetben a rosszallásom nem az íróra, hanem a szöveg írójára száll, bárki is az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Biztos valami homar hobbit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.