luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Az új Vader sorozat első része egész jó volt, egyedül a rajzok nem tetszettek. Palpatine jól befenyitette Vadert az elején. Itt is előjött, ami az Ahsoka regényben, hogy a sith-ek fénykardja azért piros, mert véreznek, ami ott se nagyon tetszett nekem. Kiváncsi leszek ki lesz az a jedi, akinek a fénykardját meg kell szereznie Vader-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. A Vader lezuhan augusztus 2-án jelenik meg magyarul. A Rebel Jail és a The Shu-Torun War úgy tűnik később jön csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. (szerkesztve) Egy kis betekintő a Phasma képregénybe. Szerkesztve: 2017. Június 15. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. Szépek a rajzok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. A rajzokra nem lehet majd panasz. Remélem a karakterrel is kezdenek most már valamit, amire minden adott, hiszen könyvet is kap meg még ott lesznek a filmek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Az új Vader-képregényben lehet a magyarázat Luke önkéntes száműzetésére (spoileres) http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1705 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Még meglátjuk, hogy tényleg lesz-e köze a száműzetéshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. A legendákban többször előfordult, hogy Luke önkéntes száműzetésbe vonult különböző okok miatt és nem volt szüksége semmilyen esküre. Vader-ről jobban el tudnám képzelni és az összes bukott Jedi-ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. A Lázadó börtön szeptember 13-án, A Shu-toruni háború pedig szeptember 27-én fog megjelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. A két sorozat 4.száma, akkor idén még tutira megjelenik? Egy csomagban akarom megvenni őket azért érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Jelen állás szerint igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 21. (szerkesztve) A most futó SDCC egyik paneljén jelentették be a következőt. 2018. februárjában fog érkezni a Thrawn minisorozat formájában, amely fel fogja dolgozni az idén megjelent könyvet! Írója: Jody Houser Szerkesztője: Heather Antos Rajzolója: Luke Ross A sorozat borítója: Szerkesztve: 2017. Július 21. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Feleslegesnek érzem, pedig a könyvvel tegnap végeztem, és remek lett. Inkább valami teljesen új Thrawn sztorit mesélnének el képregény formában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Ezt én is feleslegesnek érzem. Bár a Dark Horse is csinált már regényekből képregényt. Nem baj, ez egy olyan képregény lesz, amit nem kell kiadni magyarul. Legalább a képregényeknél nem foglalja a helyet mástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Egyfelől pozitívum a számomra, hogy így a könyvben bemutatott helyszínek, karakterek (már ha vannak benne újak) kapnak egy megjelenést, hogyan is néznek ki. Negatívum pedig az, okés, hogy jön egy ilyen, de nem lenne egyszerűbb egy eredeti történetet kiadni? Mondjuk a Thrawn regény nem tudom, hogy mennyit ölel fel az életéből a Rebels -es megjelenése előtt, de fogadjunk, hogy nem az egészet láthattuk. Könnyen lehetne egy másik sztorit kreálni az admirális köré. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. A Dark Horse is kiadott bizonyos könyveknek a képregény adaptációját (Thrawn trilógia, Erőpróba, A Birodalom árnyai), úgy látszik a Marvel is megpróbálkozik ezzel a műfajjal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Nem értem, mi a probléma, nem kötelező megvenni, de aki meg szeretné viszontlátni a történetet képregény formájában, az megteheti. Akkora a dömping, hogy nem hiszem, hogy más alkotásoktól elvenné a helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Ahogy ismerem a kiadót, erősen kétlem hogy belemennének a Thrawn képregény magyar kiadásába. Amíg ekkora választék van más Star Wars képregény sorozatból addig biztos, hogy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Sokkal szívesebben olvasnám magyarul az új Darth Vader, Darth Maul, Anakin&Obi, Aphra, Phasma köteteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 25. (szerkesztve) A Star Wars 38. számától Kieron Gilen vájtja Jason Aaront. A rajzoló pedig Salvador Larrocca lesz. Ez számomra jó hír, ezzel a szerző és rajzló párossal nagyon elégedett vagyok, kb. annyira, mint John Jackson Miller és Brian Ching párosával a Régi Köztársaság Lovagjai idejéből. A 38-43. számok majd egy későbbi gyűjteményes kötetben lesznek benne. A második Darth Vader sorozat következő történet szála a 7-12. számokat foglalja magába. Vader ellensége pedig Jocasta Nu lesz. Szerkesztve: 2017. Július 25. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. A Star Wars sorozatot meddig akarják még húzni? Kifejezetten gyengébbeknek találtam azokat a történeteket már, amik nem kaptak rajongói fordítást. A Vader-es spoiler meg érdekesen hangzik. Egyébként, ajánlom a sorozatot angolul elolvasásra. A csúnyább rajzok ellenére a sztori eddig jó 3szám után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Luke, hol olvastad el őket angolul? Kerestem én már, de eddig csak az SW 26-28 -at tudtam elolvasni, a többit nem sikerült. A Star Wars képregény szerintem nem a legjobb Marvel képregénysorozat, viszont vannak benne jó ötletek: pl. Obi-wan naplója, Sana, Kreel és a SCAR osztag, stb. Persze vannak benne gyengébben sikerült alkotások is, viszont nekem eddig tetszik. Az új DV -re már nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Innen letölteni tudod, és gépen elolvasni pl. cdisplayex olvasáóval. Itt pedig letöltés nélkül olvasható. Minden star wars sorozat elérhető mindkét oldalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. A Star Wars meg fogja élni az 50. számot is. Én nem lepődnék meg, ha egészen A Jedi visszatérig elvinnék - most ugyebár még mindig a yavini csata évében járunk- bár én nem lepődnék meg, ha az Új Köztársaságba is belenyúlnának a nagyon távoli jövőben. Szerencsére jövőre - ha minden jól megy - nem csak ez ez egy széria jön magyarul. Egyébként szerintem nem rossz, a Poe Dameront sokkal gyengébbnek érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. A rosszat inkább a Yodás, és a Screaming citadel sztorira értettem, ezek sokkal gyengébbek voltak nekem, mint amik kaptak magyar fordítást. Viszont, ha a többi film közötti időt is elmesélne a jövőben a széria, az kifejezetten tetszene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. (szerkesztve) Innen letölteni tudod, és gépen elolvasni pl. cdisplayex olvasáóval. Itt pedig letöltés nélkül olvasható. Minden star wars sorozat elérhető mindkét oldalon. Köszike. Revan, luke, ha jól tudom, a Star Wars csak az EpIV-V közötti időszakot fogja felölelni. Az 50. számig biztos, hogy elfogunk jutni, ez nem is kétség, és nekem van egy olyan érzésem, hogy ezek a 100 -ig nem fognak megállni. A Poe Dameron képregénynél levagyok maradva: a 10. vagy a 11. számot fejeztem be még kb. 2-3 hónapja. Jónak jó, de tényleg hiányzik belőle valami plusz, ami miatt érdekesebb lenne. Bár nekem néha az ábrázolása is fura. Szerkesztve: 2017. Július 26. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Innen letölteni tudod, és gépen elolvasni pl. cdisplayex olvasáóval. Itt pedig letöltés nélkül olvasható. Minden star wars sorozat elérhető mindkét oldalon. Hú de fain kis oldalak ezek! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. A Star Wars esetében én is úgy vélem, hogy el fognak menni a 100. számig. Viszont nagyon örülnék, ha majd egyszer A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti dolgokat is bemutatnák, éppúgy, ahogy a Legendákban A Birodalom árnyai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. (szerkesztve) A Star Wars esetében én is úgy vélem, hogy el fognak menni a 100. számig. Viszont nagyon örülnék, ha majd egyszer A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti dolgokat is bemutatnák, éppúgy, ahogy a Legendákban A Birodalom árnyai. Jó lenne látni a két rész közti időt is, valóban, ámbár ott nem hiszem, hogy sok történetet tudnának írni. Sikerült befejeznem a The Screaming Citadel című történetet is. Jobban élveztem, mint a Yoda titkos háborúját, de ezek a vámpíros személyek egy kicsit megfeküdték a pocikámat. A rajz is fura volt: a TSC -ben, illetve a Star Wars #31-32 -ben tök szépek voltak, de az Aphra 7-8 -ban valahogy nagyon félrement a dolog. A karakterek továbbra is nagyon jók, 0-0-0 és Beetee nagyon nagy arcok, Sana is cool, Aphra pedig, ahogy Összedolgozott félig-meddig a többiekkel, az megsüvegelendő. Összességében élveztem a sztorit, néhány bizonyos elemtől eltekintve. 10/7. Szerkesztve: 2017. Július 26. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti egy évben is sok minden történhetett. A most futó sorozatok sem távolodtak el nagyon a yavini csata idejétől, és elég sok számot megjelentettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.