tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. 2 perccel korábban, Whill írta: Az új kánon bevezetésekor is próbálkoztak egy új időszámítással (a Baljós Árnyakhoz viszonyítva), de senki sem használta, ezért visszatértek a BBY/ABY-rendszerre. Szerintem ennek is hasonló lesz a sorsa, nem értem miért kell egy jól működő rendszert megváltoztatni. Én is annak örülnék, ha maradna minden a régiben. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Az eddigi enciklopédiákban is az adott filmet adták meg viszonyítási alapnak (mint "nulladik év" - lásd pl.: Zsivány Egyes, Solo), de ez nem jelenti azt, hogy le akarnák cserélni a Yavini mércét és mostantól más lesz a hivatalos időszámítás. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Az új Dooku-regény egészen pontosan melyik évben (években) játszódik? Hiába keresgélek, nem találok róla pontos infót. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. 2 órával ezelőtt, caseyjones írta: Az új Dooku-regény egészen pontosan melyik évben (években) játszódik? Hiába keresgélek, nem találok róla pontos infót. Még nincs tisztázva. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Luke, és Darth Sky köszönet az újabb frissítés miatt. Követem, figyelem tartsátok meg jó szokásotokat 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. @luke19 mikor lesz frissítve az idővonalad az új bejelentésekkel? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: @luke19 mikor lesz frissítve az idővonalad az új bejelentésekkel? Este megpróbálom. Még csak most indultam haza munkából. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Március 30. Hozzászólás ideje: 2020. Március 30. @Iqvi Felkerültek az újdonságok. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 30. Hozzászólás ideje: 2020. Március 30. 36 perccel korábban, luke19 írta: @Iqvi Felkerültek az újdonságok. Már láttam, szép munka lett. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Gondolkodtam azon, hogy az első Han Solo képregényt, @luke19 idővonalán át kéne helyezni, a Felkelés Kora: Hősök, és a Skywalker lesújt közé. Nekem oda jobban passzol, mint az ep5 elé. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. (szerkesztve) Frissült a Star Wars idővonal! Pár éra új nevet kapott. Szerkesztve: 2021. Március 15. - Ody Mandrell 1 3 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Luke19: Köszönet a Kánon Idővonal folyamatos frissítésért. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. 6 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Luke19: Köszönet a Kánon Idővonal folyamatos frissítésért. Rég jártál erre Kargarosz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. 6 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Luke19: Köszönet a Kánon Idővonal folyamatos frissítésért. Ezt itt nem @Darth Sky frissítgeti? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt itt nem @Darth Sky frissítgeti? Van egy másik idővonal is, amit @luke19 csinál. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. 16 órával ezelőtt, Iqvi írta: Rég jártál erre Kargarosz. Vagyok én csak beütött most sok minden. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 16. Hozzászólás ideje: 2021. Március 16. 8 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Vagyok én csak beütött most sok minden. Majd megoldódnak idővel. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Készült egy idővonal a képregényekről, spoiler mögé teszem mert hosszú Spoiler 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Nem rossz, de ha már képregény idővonal én a wookie-t preferálom, lehet szűrni képregény típus szerint és igény szerint kiadás, szerző, vagy cím szerint is sorba rendezni a füzeteket és persze adott füzetre kattintva azonnal bedob az információs oldalra. Timeline of canon comics | Wookieepedia | Fandom Van belőle külön könyves is Timeline of canon books | Wookieepedia | Fandom És természetesen teljes is. Timeline of canon media | Wookieepedia | Fandom És ha már teljes műves idővonal: Canon EU Order for 1: Light of the Jedi through 40: Obi-Wan & Anakin #4 | Star Wars Reading Order Ezen az oldalon is egy idővonal található, ha rákattintunk valamely műre szintén némi infót kapunk róluk, illetve egy linket arról, hol lehet megvásárolni az adott kiadványt, némely esetben online olvasási elérhetőség is van, a Rebels magazinos képregényből olyan részekhez is adnak linket ami readcomics-on nincsenek fenn. (Legends idővonal is található az oldalon, hasonló lehetőségekkel) 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. A @luke19 által létrehozott kánon idővonal nem működik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Inaktív tárhelyt ír ki. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Igen, gondolom mindenkinek aki megnézi az oldalt ezt adja ki. Ebből gondolom, hogy már nem működik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Ott van, hogy fizetni kell most már a szerverért. Ha ezt megteszi, újra elérhető lesz. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Just now, Ody Mandrell said: Ott van, hogy fizetni kell most már a szerverért. Ha ezt megteszi, újra elérhető lesz. Áh értem, ezt nem láttam mikor néztem az oldalt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Melyik oldalt nézted? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. 2021. 07. 23. - 8:47, Iqvi írta: A @luke19 által létrehozott kánon idővonal nem működik. Megszűnt az ingyenesség, átköltöztettem más tárhelyre. Itt megtaláljátok http://starwarskanon.nhely.hu/ 1 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 1. 13 hours ago, luke19 said: Megszűnt az ingyenesség, átköltöztettem más tárhelyre. Itt megtaláljátok http://starwarskanon.nhely.hu/ Átnéztem, fain. Csak a Skywalker Kora:Hűség képregényt a Galaxis Peremén képregény elé kéne tenni, mert a Hűségben zajlott le az Avedot holdi küldetés amiről Kendoék beszélnek a Galaxis Pereménben. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 1. 10 órával ezelőtt, Iqvi írta: Átnéztem, fain. Csak a Skywalker Kora:Hűség képregényt a Galaxis Peremén képregény elé kéne tenni, mert a Hűségben zajlott le az Avedot holdi küldetés amiről Kendoék beszélnek a Galaxis Pereménben. Oksi, majd javítom, ahogy időm engedi. Spoiler Meg ha lesz időm leírom miért voltam eltűnve innen majdnem egy évig, ha érdekel valakit. Igazi hullámvasút egy év van mögöttem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. @luke19 engem érdekel a sztorid. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.