Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. A Sky által megadott felirat időzítése nekem jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. A Sky által megadott felirat időzítése nekem jó volt. Melyiké, melyikhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Én ezt a verziót szereztem be: "Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN" Ehhez passzol ez a felirat: Ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. (szerkesztve) Nekem is tokeletes volt!Ezzel neztem meg este! Az volt a csaloka,hogy 2 fele lett belinkelve.Vagy 1 ora mulva neztem,hogy ez 2 kulonbozo felirat! Szerkesztve: 2014. Október 7. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Ez. És valóban. Én azt a triót kifogásoltam amit Lok dobott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Bocsi az időzítéses bakiért, nem tudom, mit csesztem el. Mindenesetre remélem fájdalomdíjnak megfelel a második rész felirata Star Wars REBELS - 01x02 - Droids in Distress.WEB-DL.x264.AAC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. (szerkesztve) Bocsi az időzítéses bakiért, nem tudom, mit csesztem el. Mindenesetre remélem fájdalomdíjnak megfelel a második rész felirata Ó, haver, Isten vagy! És YNF-hez tökéletes is. Szerkesztve: 2014. Október 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Ez hihetetlen!Te orult vagy embeer! Kosziiii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. (szerkesztve) szerk.: a hosszupuskán rábukkantam a jó időzítésre(a 43:18-asokhoz jó): Köszi! A többihez pedig annyit, hogy nem mindenki tudja nézni az 1080p-s felbontású videókat. Szóval rajtam nem sokat segített volna, hogy pont ahhoz van jó felirat. És köszi a második részt feliratát, mindjárt rá is keresek. Szerkesztve: 2014. Október 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Bocsi az időzítéses bakiért, nem tudom, mit csesztem el. Mindenesetre remélem fájdalomdíjnak megfelel a második rész felirata Szerintem egy időre eltekintenek a kivégzésedtől. Nagy vagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Szuper vagy Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Köszi Lok! Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan lehet élvezni a második részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Köszi Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Tudtok nekem segíteni, hogyan tudom megnézni/letölteni a Droids in Distress-t magyar felirattal? Teljesen kezdő vagyok a témába, annyira, hogy sosem töltöttem még le sorozatot, filmet sem, feliratot meg aztán végképp nem társítottam, a TCW esetében mindig megvártam amíg feltöltik egy oldalra, de most már nagyon fel vagyok csigázva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. A feliratot természetesen innen a topikból leszedheted. Majd írd meg milyen lejátszón néznéd a részt és én megmondom, hogyan kell rátenni. A letöltésre a rész Rebels topikban válaszolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Az a lényeg, hogy a felirat és a videó fájl egy mappában legyenek, és ugyanaz legyen a nevük, így a legtöbb lejátszó már van olyan okos, hogy magától alátegye a feliratot (célszerű a feliratot átnevezni a videó nevére). Egyébként a BSPlayer a videó indításakor felmegy a netre, és keres az adott részhez feliratot, amit neked csak le kell okéznod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! Valamiért viszont nem tudom letölteni, mindenhol mikor elkezdeném tölteni azt írja SSL hiba, de azért nem adom fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Beszerzőhelynek a Kalóz-öblöt ajánlom. Ott a legjobban seedelt torrentek biztonságosan letölthetőek, nem kell visszatölteni se, és nem olyan érzékeny mint a böngészővel történő letöltés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Olasz és Horvát felirat már van csak azt nem tudom miből csinálták. Ráadásul az olaszok csináltak egy WEB-DL -es feliratot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Olasz és Horvát felirat már van csak azt nem tudom miből csinálták. Ráadásul az olaszok csináltak egy WEB-DL -es feliratot is. Szép..mondjuk megyeget a horvát, de ennyire nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Ráadásul nem is horvát hanem szerb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Ráadásul nem is horvát hanem szerb... Ugyanaz..legalábbis nekem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Úgy látszik az ünnepekre lesz csak felirat. De nem is baj. Legalább beérjük a TV -s sugárzást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. (szerkesztve) Találtam egy angol feliratot (Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF), úgy tűnik, hogy jó. Most a munkahelyemen elkészítettem látatlanban a nyersfordítást, hazamegyek, gyorsan kijavítom a hibákat, aztán este felteszem ha jó nektek. Vagy ha valakinek van ideje és kedve korrektúrázni, akkor közzétehetem a mostani állapotot is, hogy hamarabb kikerüljön. Szerkesztve: 2014. Október 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Találtam egy angol feliratot (Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF), úgy tűnik, hogy jó. Most a munkahelyemen elkészítettem látatlanban a nyersfordítást, hazamegyek, gyorsan kijavítom a hibákat, aztán este felteszem ha jó nektek. Vagy ha valakinek van ideje és kedve korrektúrázni, akkor közzétehetem a mostani állapotot is, hogy hamarabb kikerüljön. Előre is köszönjük! esetleg Lok-kal konzultálj priviben. Általában nem bánja, ha akad segítség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. (szerkesztve) Érzésem szerint készen vagyok. Mivel Lok még nem tudott reagálni csak ide rakom fel, és ha ez ellen kifogása lenne a későbiekben, akkor leszedem, csak besegíteni szerettem volna. Ez a(z) rls még jó a Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF-hez is. Star.Wars.Rebels.S01E03.WEBRiP.x264-QCF.zip Szerkesztve: 2014. Október 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Nagyon rendes vagy barnez, köszi szépen! Lok -al azért majd beszéld meg a dolgot, mert elvileg ő a "hivatalos" fordító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Természetesen, már írtam neki priviben. Ez csak egyszeri akció volt a részemről, legfőbb motiválója a rokonságból egy SW rajongó kis srác. Ha már elkészítettem, akkor gondoltam írok ide is, illetve felteszem. De a fordító Lok és Ő minőségi munkát végez már évek óta, és ez így van jól, reméljük még sokáig élvezhetjük a munkáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Én is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.