Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Ma mindenképpen itt lesz, én csak a jóváhagyásra várok. Reménykedjünk hogy ma kész lesz, mert akkor én is még ma rá tudnám égetni a videó-ra és még tán még ma feltudnám tölteni Indavideó-ra is Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - TheMilkyWay
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Nah kész vagyok vele elküldtem. A hétvégén nem csak Werebazsnak voltak gondjai. Mert Web-riphez most nem volt jól időztet felirat így amit Werebazs elkezdet annak csak a szövege volt használható. Így egyenként másoltam rá egy WEB-DL táblára ami most furcsa módon ez se volt 100% pontos ezért sokszor bele kellett nyúlnom. Emiatt lettem vele ilyen későn kész de az Ncore is csak nem rég került fel így pont időben. Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - Fulcrum
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Mit kell beállítanom, hogy engedélyezze a fórum a fájlfeltöltést?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Közben kitaláltam, jó szórakozást mindenkinek! 3x05 Az Utolsó Csata.zip
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Nah kész vagyok vele elküldtem. A hétvégén nem csak Werebazsnak voltak gondjai. Mert Web-riphez most nem volt jól időztet felirat így amit Werebazs elkezdet annak csak a szövege volt használható. Így egyenként másoltam rá egy WEB-DL táblára ami most furcsa módon ez se volt 100% pontos ezért sokszor bele kellett nyúlnom. Emiatt lettem vele ilyen későn kész de az Ncore is csak nem rég került fel így pont időben. Nem mondod, hogy képes voltam a Web-rip-et küldeni? Azzal kezdtem, de mikor megjött a Web-Dl, átmásoltam, és abban folytattam, amíg tudtam. Nem hiszem el, hogy összekevertem a fájlokat... Köszönöm a segítséget, mindkettőtöknek. Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Nem mondod, hogy képes voltam a Web-rip-et küldeni? Azzal kezdtem, de mikor megjött a Web-Dl, átmásoltam, és abban folytattam, amíg tudtam. Nem hiszem el, hogy összekevertem a fájlokat... Mind1 megcsináltam.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Merr, Fulcrum, Werebazs! :sor: Milyen videót kell leszedni akkor ehhez? Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Köszönjük szépen a magyar feliratot Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - TheMilkyWay
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Merr, Fulcrum, Werebazs! :sor: Milyen videót kell leszedni akkor ehhez? Tegnap betettem a Rebels 2.0 topic-ba egy linket, azzal tökéletes.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Tegnap betettem a Rebels 2.0 topic-ba egy linket, azzal tökéletes. Köszi, rámegyek!
Hozzászólás ideje: 2016. November 6.8 éve Imperial Supercommandos web-dl angol felirat. S03E06 Imperial.Supercommandos engsub.zip
Hozzászólás ideje: 2016. November 8.8 éve Szerző Valaki az ncore-on azt írja, hogy bele kellett volna írni a felirat végére őt is, ha már átvettük a fordítását. Kicsit el van tévedve.
Hozzászólás ideje: 2016. November 8.8 éve Valaki az ncore-on azt írja, hogy bele kellett volna írni a felirat végére őt is, ha már átvettük a fordítását. Kicsit el van tévedve. :laugh:
Hozzászólás ideje: 2016. November 8.8 éve Viszont azt elismerte hogy miénk a jobb mert elvileg kijavítottuk a "hibáit"
Hozzászólás ideje: 2016. November 8.8 éve Valaki az ncore-on azt írja, hogy bele kellett volna írni a felirat végére őt is, ha már átvettük a fordítását. Kicsit el van tévedve. Legalább van saját felirata, amit kölcsön tudtam volna venni ha tudok róla? Meg persze ha fent lennék ncore-on.
Hozzászólás ideje: 2016. November 20.8 éve Tud valaki adni WEB-Dl feliratot, vagy kezdjem el a másikat?
Hozzászólás ideje: 2016. November 20.8 éve Iron Squadron WEB-DL angol felirat. S03E07 Iron Squadron engsub.zip
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.