Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Ma mindenképpen itt lesz, én csak a jóváhagyásra várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Ma mindenképpen itt lesz, én csak a jóváhagyásra várok. Reménykedjünk hogy ma kész lesz, mert akkor én is még ma rá tudnám égetni a videó-ra és még tán még ma feltudnám tölteni Indavideó-ra is Szerkesztve: 2016. Október 24. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Nah kész vagyok vele elküldtem. A hétvégén nem csak Werebazsnak voltak gondjai. Mert Web-riphez most nem volt jól időztet felirat így amit Werebazs elkezdet annak csak a szövege volt használható. Így egyenként másoltam rá egy WEB-DL táblára ami most furcsa módon ez se volt 100% pontos ezért sokszor bele kellett nyúlnom. Emiatt lettem vele ilyen későn kész de az Ncore is csak nem rég került fel így pont időben. Szerkesztve: 2016. Október 24. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Mit kell beállítanom, hogy engedélyezze a fórum a fájlfeltöltést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Közben kitaláltam, jó szórakozást mindenkinek! 3x05 Az Utolsó Csata.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Köszi srácok!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Nah kész vagyok vele elküldtem. A hétvégén nem csak Werebazsnak voltak gondjai. Mert Web-riphez most nem volt jól időztet felirat így amit Werebazs elkezdet annak csak a szövege volt használható. Így egyenként másoltam rá egy WEB-DL táblára ami most furcsa módon ez se volt 100% pontos ezért sokszor bele kellett nyúlnom. Emiatt lettem vele ilyen későn kész de az Ncore is csak nem rég került fel így pont időben. Nem mondod, hogy képes voltam a Web-rip-et küldeni? Azzal kezdtem, de mikor megjött a Web-Dl, átmásoltam, és abban folytattam, amíg tudtam. Nem hiszem el, hogy összekevertem a fájlokat... Köszönöm a segítséget, mindkettőtöknek. Szerkesztve: 2016. Október 24. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Nem mondod, hogy képes voltam a Web-rip-et küldeni? Azzal kezdtem, de mikor megjött a Web-Dl, átmásoltam, és abban folytattam, amíg tudtam. Nem hiszem el, hogy összekevertem a fájlokat... Mind1 megcsináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Csapatmunka, srácok, pacsi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Merr, Fulcrum, Werebazs! :sor: Milyen videót kell leszedni akkor ehhez? Szerkesztve: 2016. Október 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Köszönjük szépen a magyar feliratot Szerkesztve: 2016. Október 24. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Merr, Fulcrum, Werebazs! :sor: Milyen videót kell leszedni akkor ehhez? Tegnap betettem a Rebels 2.0 topic-ba egy linket, azzal tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Tegnap betettem a Rebels 2.0 topic-ba egy linket, azzal tökéletes. Köszi, rámegyek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Köszi fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Imperial Supercommandos web-dl angol felirat. S03E06 Imperial.Supercommandos engsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Köszi majd ehhez készül a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Jó szórakozást! 3x06 Birodalmi Szuperkommandó.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Köszönjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Köszi skacok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Valaki az ncore-on azt írja, hogy bele kellett volna írni a felirat végére őt is, ha már átvettük a fordítását. Kicsit el van tévedve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Valaki az ncore-on azt írja, hogy bele kellett volna írni a felirat végére őt is, ha már átvettük a fordítását. Kicsit el van tévedve. :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Viszont azt elismerte hogy miénk a jobb mert elvileg kijavítottuk a "hibáit" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Valaki az ncore-on azt írja, hogy bele kellett volna írni a felirat végére őt is, ha már átvettük a fordítását. Kicsit el van tévedve. Legalább van saját felirata, amit kölcsön tudtam volna venni ha tudok róla? Meg persze ha fent lennék ncore-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Tud valaki adni WEB-Dl feliratot, vagy kezdjem el a másikat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. szerintem kezdd el, ha ráérsz melózni! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Iron Squadron WEB-DL angol felirat. S03E07 Iron Squadron engsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Akkor megszületett! Köszi Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.