TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. (szerkesztve) Milky, a srácok a Web-DL felirattal szoktak dolgozni. Legközelebb szerintem azt tedd fel! Tudom jól, de reggel még (amikor kiraktam ide 8-9 óra között) nem volt semmilyen WEB-DL (1080p-hez).... és mivel volt felirat a HDTV verziónál (720p) így megosztottam ha előbb elakarják kezdeni! Szerkesztve: 2017. Október 16. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Azt hittem hogy holnap jön. Mert a TV premier az csak ma éjszaka lesz nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. De igen. Viszont már az előző évadban is úgy volt, hogy online előbb kitették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Köszi srácok, és sajnálom, de ma nem tudtam neki állni, igyekszem majd holnap estére elkészülni vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Hol vagy placeholder? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Azt hittem hogy holnap jön. Mert a TV premier az csak ma éjszaka lesz nem? Igazából ma egész nap Rebelst adnak az USA -ban - nem szó szerint. Majdnem minden napszakban leadják a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Csak hogy meglegyen az utókornak is. Rebels 1-2 feliratok. Star.Wars.Rebels.S04E01.Heroes.of.Mandalore.Part.1.720p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN.zip Star.Wars.Rebels.S04E02.Heroes.of.Mandalore.Part.2.720p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Köszí! Még nem volt időm megnézni, hétvégén tervezem, és így nem kell keresgélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Kioperáltam az angol feliratokat. Star.Wars.Rebels.S04E03.In.the.Name.of.the.Rebellion.Part.1.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Star.Wars.Rebels.S04E04.In.the.Name.of.the.Rebellion.Part.2.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Köszi Luke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Remélem a fordítók is látták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Csak hogy meglegyen az utókornak is. Rebels 1-2 feliratok. Ez megy 1080p web-dl-lel is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Igen. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Ma már nem lesz felirat. Egyenlőre még nem kaptam nyers fordítást de ha ma lesz is akkor se lesz ma kész mert már nem leszek gépközelben. Ha holnapra Werebazs elkészül akkor estére kész lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Előre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Ma már nem lesz felirat. Egyenlőre még nem kaptam nyers fordítást de ha ma lesz is akkor se lesz ma kész mert már nem leszek gépközelben. Ha holnapra Werebazs elkészül akkor estére kész lesz. Szuper lenne ha ma estére elkészülne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Bocsánat, nem sürgetés, de hogy álltok? Érdemes várni/később benézni, vagy csúszik a dolog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. ez most engem is izgat. Állítólag remek epizódok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hamarosan kész az első rész. Másodikhoz még nincs kész a fordítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Remek, remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Sok benne a szöveg meg az időzítés valahol pontatlan így lassabban haladok de már túl vagyok a felénél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Jó lesz az, hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Már elküldtem egy ideje Werebazson múlik mikor megy ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. (szerkesztve) Reméljük nem aludt el. Miért nem rakod fel Te? Szerkesztve: 2017. Október 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Mondjuk én egyben szeretném lenyomni, szóval várok. Jó munkát addig is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Elnézést a késésért, jó szórakozást az első részhez. 4x03 A Lázadás Nevében 1. rész.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Köszi. Este meglesz a másik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.