MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Oldie kvíze meg lehet 14.-én, majd kollektíven részt veszünk rajta itt.Pár pálinka és sör után érdekes válaszok születhetnek. Az biztos Csak én addigra már máshonnan játszanék tiszta fejjel Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. És kinek a felhasználó nevén játszanánk, frenkie? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Na, most kezdem utolérni magam a kvízekben. Ami Anakin fénykardjait illeti: Ep2-ben volt a sajátja, amit a droidgyárban egy prés félig szétnyomott. Amikor szabadultak, ő és Obi kaptak egyet-egyet, és később Dooku ellen mindkettőt használta. Ep3-ban volt a sajátja és Dookué. Ha a droidgyárit javította meg, akkor ez négy, ha újat csinált, akkor öt. És ehhez jön az egy darab piros, amivel a 4-5-6 -ban vív. Akkor tehát 5 vagy 6. Az használatnak számít hogy az ep6-ban megnézte Luke-ét bekapcsolva? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Persze, hogy annak. Sőt, az is, hogy Ahsoka elment mellette, az övén a fénykarddal... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. És kinek a felhasználó nevén játszanánk, frenkie? Az sorsoláson dől el.Megpörgetjük a pálinkásüveget és akinél megáll annak a nevét használjuk. Karrde:Olyan korán el akarsz menni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Karrde:Olyan korán el akarsz menni? Meglátjuk, mi lesz De a metrókat még el kéne érnem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Mikor legyen holnap a kvíz? Jó lenne nem ütköztetni a TCW felirat érkeztével. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerintem felirat műr olyan 4-5 körül lesz (már ha lesz rész is ) így este felé (7-8 körül) lehetne kvíz, nekem mindegy én ráérek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerintem felirat műr olyan 4-5 körül lesz (már ha lesz rész is ) így este felé (7-8 körül) lehetne kvíz, nekem mindegy én ráérek Szerintem legyen 20:30 -kor! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. A szokásos időpont jó lesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem tökéletes a 20:30. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Sajnos közbe jött valami, nem tudok részt venni a kvízen, szóval rám majd ne várjatok, miközben Oldit várjátok Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Sajnos közbe jött valami, nem tudok részt venni a kvízen, szóval rám majd ne várjatok, miközben Oldit várjátok kár akkor viszont a többiekkel késő estig leszünk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. kár akkor viszont a többiekkel késő estig leszünk Hány kérdés lesz? Ugye ez a késő estig dolog nem komoly? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hány kérdés lesz? Ugye ez a késő estig dolog nem komoly? 13+1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Oldie itt van, itt lesz. Hacsak bele nem merűlök túlságosan a Csillag Hanyatlikba Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én sajnos kihagyom a mait. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én sajnos kihagyom a mait. Neked dolgod van! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Majdnem elfelejtettem, de itt vagyok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én is, csak közben bajom van, sajnos kijött a kábeles net átka, és ezek a letöltős oldalak nem igazán díjaznak. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Neked dolgod van! Kérek érte p+1 pont jutalmat. (p a nyertes pontjainak száma) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kérek érte p+1 pont jutalmat. (p a nyertes pontjainak száma)Ha én nyerek megkapod. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én megadom Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Remélem mindenki jó alaposan átnézte a trilógia + háttéranyagokat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jó kis kvíz volt, még a választ se mindig tudtuk Grat a helyezetteknek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nagyon jó kvíz volt, és kutya nehéz. Megint sikerült elcsípnem egy második helyet, de gratulálok Oldinak és Pildinek is. Oldie hihetetlen, hogy Te is nyertél egy kört. Na majd az EP I-II-III -nál nem lesz esélyed. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Phobos, köszi a kvízt, jók voltak a kérdések, én igazán élveztem. Nekem 2 pont is bőven több a szokásosnál, így totál elégedett vagyok Gratulálok minden pontszerzőnek, és még egyszer a győztesnek is! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Gratulálok mindenkinek, azt hittem nehezebben fog ez menni Köszi, de elég nehéz volt ez így is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem 2 pont is bőven több a szokásosnál, így totál elégedett vagyok Szinte így vagyok én is azzal az 1 ponttal Legalább labdába rúghattam egy kicsit Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.