Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. És ha tegyük fel, mindenki jó választ ad az 1 perces limiten belül, ki lesz a győztes? Tehát egyező pontszámok esetén mi lesz a döntő?Nem mintha nekem már számítana, csak érdekel. Ez jó kérdés, erre még nem gondoltam. Majd menet közben kitalálom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Azt még hozzátenném a holnapi játékhoz, hogy egy lehetősége van mindenkinek a válaszra. Ha ez nem jó, akkor jön a következő versenyző. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Lezárult a regisztráció, így a holnapi utolsó fordulóban a következők vesznek részt: Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Az első kérdést Rog fogja kapni, utána Dzséjt és így tovább. Harminc kérdés lesz, és 80% -ban elég nehezek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. (szerkesztve) Milyen regisztráció? Én nem is tudtam, hogy van... Szerk: most megtaláltam. Egy napot nem tudtam jönni, és ez vár. Szerkesztve: 2010. Február 25. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Ody, azért a válaszokat remélem nem nyilvánosan kell megadni, illetve a kérdések is privátban érkeznek, ugye? Csakmert ugye az utolsók ne élvezzenek semmi előnyt abből ha előtte már a rossz válaszokat kilőtték. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Milyen regisztráció? Én nem is tudtam, hogy van... Szerk: most megtaláltam. Egy napot nem tudtam jönni, és ez vár. Nem is merült fel bennem, hogy nem leszel egy napig akkor, amikor sokat vagy itt. Ha a többiek beleegyeznek, akkor beveszlek az indulók közé. Ody, azért a válaszokat remélem nem nyilvánosan kell megadni, illetve a kérdések is privátban érkeznek, ugye? Csakmert ugye az utolsók ne élvezzenek semmi előnyt abből ha előtte már a rossz válaszokat kilőtték.Itt fog minden zajlani a topikban. Aki nem tud válaszolni egy kérdésre, az a kérdést is talonba helyezi, az ki lesz lőve ezzel és nem kerül vissza. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Nem is merült fel bennem, hogy nem leszel egy napig akkor, amikor sokat vagy itt. Ha a többiek beleegyeznek, akkor beveszlek az indulók közé. Sajnos nem tudtam jönni tegnap.De mivel a játék úgyis holnap lesz, talán nem olyan nagy gond, ha háromnegyedórával később jelentkezek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Sajnos nem tudtam jönni tegnap.De mivel a játék úgyis holnap lesz, talán nem olyan nagy gond, ha háromnegyedórával később jelentkezek. Ha a többiek is beleegyeznek akkor jó. De gondolom ezzel nem lesz baj. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Részemről nem gond. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. (szerkesztve) Ha a többiek is beleegyeznek akkor jó. De gondolom ezzel nem lesz baj. Én azt hinném, hogy a határidő elsősorban Neked kell, hogy tudjad időben, hány versenyzőre számíthatsz, lesz-e hozzá elég kérdés, és azokat hogy osztd majd el. Persze meghajlok a már nevezett versenyzők döntése előtt, de ez szerintem őket kevésbé fogja izgatni. Főleg mert egymás köreit ebben a játékban nagyon nem zavarják, és hát nem én vagyok az egyik nagy esélyes, lássuk be. Szerkesztve: 2010. Február 25. - Pildi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Részemről sincs semmi akadálya, hogy Pildi is nevezzen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Köszi a jóindulatot. akkor így néz ki a holnapi versenyzői lista: Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Pildi Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Én is köszönöm. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Azért beírom én is, hogy Pildi is játsszon, ez csak természetes Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Köszi Neked is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Én azt írom, hogy baj... lett volna, ha nem játszhat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Nekem se gond ha játszik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Még szép, hogy játsszon! Egyébként itt vagyok, megérkeztem, úgyhogy az itt léttel nem lesz baj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Van még idő felkészülni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Dzséjt, Rog, Donát, köszi! Én azt írom, hogy baj... lett volna, ha nem játszhat Az tényleg nagy baj lett volna... El sem tudom képzelni, hogy csak figyeljem, amíg Ti játszotok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Rog! Készülhetsz az első kérdésre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. El se hiszem, hogy félkor kezdünk Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ody, egy percen belül a topikban kell válaszolni, vagy priviben? Javítási lehetőség van? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. És ha nem lesz itt valaki, mikor rá kerül a sor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. El se hiszem, hogy félkor kezdünk Ne siessük el. Ody, egy percen belül a topikban kell válaszolni, vagy priviben? Javítási lehetőség van?Minden a topikban zajlik. Javítási lehetőség nincs. És ha nem lesz itt valaki, mikor rá kerül a sor? Akkor kimarad. Nevezési sorrendben lesznek felrakva a kérdések, azaz a következő sorrendben: Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Pildi Figyelni kell! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Bár a 4. vagyok, de itt volnék már Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Azért ugye azt kiírod, hogy kinek szól a kérdés? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Rog! Készülhetsz az első kérdésre. Készülök. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Azért ugye azt kiírod, hogy kinek szól a kérdés?Persze. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.