Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Darth Sky írta: És ha tegyük fel, mindenki jó választ ad az 1 perces limiten belül, ki lesz a győztes? Tehát egyező pontszámok esetén mi lesz a döntő?Nem mintha nekem már számítana, csak érdekel. Ez jó kérdés, erre még nem gondoltam. Majd menet közben kitalálom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Azt még hozzátenném a holnapi játékhoz, hogy egy lehetősége van mindenkinek a válaszra. Ha ez nem jó, akkor jön a következő versenyző. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Lezárult a regisztráció, így a holnapi utolsó fordulóban a következők vesznek részt: Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Az első kérdést Rog fogja kapni, utána Dzséjt és így tovább. Harminc kérdés lesz, és 80% -ban elég nehezek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. (szerkesztve) Milyen regisztráció? Én nem is tudtam, hogy van... Szerk: most megtaláltam. Egy napot nem tudtam jönni, és ez vár. Szerkesztve: 2010. Február 25. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Ody, azért a válaszokat remélem nem nyilvánosan kell megadni, illetve a kérdések is privátban érkeznek, ugye? Csakmert ugye az utolsók ne élvezzenek semmi előnyt abből ha előtte már a rossz válaszokat kilőtték. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Pildi írta: Milyen regisztráció? Én nem is tudtam, hogy van... Szerk: most megtaláltam. Egy napot nem tudtam jönni, és ez vár. Nem is merült fel bennem, hogy nem leszel egy napig akkor, amikor sokat vagy itt. Ha a többiek beleegyeznek, akkor beveszlek az indulók közé. Oldfighter írta: Ody, azért a válaszokat remélem nem nyilvánosan kell megadni, illetve a kérdések is privátban érkeznek, ugye? Csakmert ugye az utolsók ne élvezzenek semmi előnyt abből ha előtte már a rossz válaszokat kilőtték.Itt fog minden zajlani a topikban. Aki nem tud válaszolni egy kérdésre, az a kérdést is talonba helyezi, az ki lesz lőve ezzel és nem kerül vissza. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Ody Mandrell írta: Nem is merült fel bennem, hogy nem leszel egy napig akkor, amikor sokat vagy itt. Ha a többiek beleegyeznek, akkor beveszlek az indulók közé. Sajnos nem tudtam jönni tegnap.De mivel a játék úgyis holnap lesz, talán nem olyan nagy gond, ha háromnegyedórával később jelentkezek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Pildi írta: Sajnos nem tudtam jönni tegnap.De mivel a játék úgyis holnap lesz, talán nem olyan nagy gond, ha háromnegyedórával később jelentkezek. Ha a többiek is beleegyeznek akkor jó. De gondolom ezzel nem lesz baj. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Részemről nem gond. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. (szerkesztve) Ody Mandrell írta: Ha a többiek is beleegyeznek akkor jó. De gondolom ezzel nem lesz baj. Én azt hinném, hogy a határidő elsősorban Neked kell, hogy tudjad időben, hány versenyzőre számíthatsz, lesz-e hozzá elég kérdés, és azokat hogy osztd majd el. Persze meghajlok a már nevezett versenyzők döntése előtt, de ez szerintem őket kevésbé fogja izgatni. Főleg mert egymás köreit ebben a játékban nagyon nem zavarják, és hát nem én vagyok az egyik nagy esélyes, lássuk be. Szerkesztve: 2010. Február 25. - Pildi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Részemről sincs semmi akadálya, hogy Pildi is nevezzen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Köszi a jóindulatot. akkor így néz ki a holnapi versenyzői lista: Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Pildi Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Én is köszönöm. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Azért beírom én is, hogy Pildi is játsszon, ez csak természetes Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Köszi Neked is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Én azt írom, hogy baj... lett volna, ha nem játszhat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Nekem se gond ha játszik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Még szép, hogy játsszon! Egyébként itt vagyok, megérkeztem, úgyhogy az itt léttel nem lesz baj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Van még idő felkészülni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Dzséjt, Rog, Donát, köszi! Dzséjt írta: Én azt írom, hogy baj... lett volna, ha nem játszhat Az tényleg nagy baj lett volna... El sem tudom képzelni, hogy csak figyeljem, amíg Ti játszotok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Rog! Készülhetsz az első kérdésre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. El se hiszem, hogy félkor kezdünk Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ody, egy percen belül a topikban kell válaszolni, vagy priviben? Javítási lehetőség van? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. És ha nem lesz itt valaki, mikor rá kerül a sor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Oldfighter írta: El se hiszem, hogy félkor kezdünk Ne siessük el. Donát írta: Ody, egy percen belül a topikban kell válaszolni, vagy priviben? Javítási lehetőség van?Minden a topikban zajlik. Javítási lehetőség nincs. Dzséjt írta: És ha nem lesz itt valaki, mikor rá kerül a sor? Akkor kimarad. Nevezési sorrendben lesznek felrakva a kérdések, azaz a következő sorrendben: Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Pildi Figyelni kell! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Bár a 4. vagyok, de itt volnék már Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Azért ugye azt kiírod, hogy kinek szól a kérdés? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ody Mandrell írta: Rog! Készülhetsz az első kérdésre. Készülök. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Dzséjt írta: Azért ugye azt kiírod, hogy kinek szól a kérdés?Persze. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.