Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Holnap 20.30-tól elkezdem írni a válaszokat, akár lesz kérdés, akár nem Én meg majd jól nyakonváglak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Akkor csak megleszünk. Készüljetek, ma este, fél 9-kor kezdünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megnyitottam a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megnyitottam a topikot. Még 10 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hű bakker, teljesen elfelejtettem. Milyen jó, hogy erre jártam. Pedig már el akartam menni filmzeni, de akkor maradok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Menj csak Dzséjt. Nem fogunk megorolni ha tojsz ránk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hű bakker, teljesen elfelejtettem. Milyen jó, hogy erre jártam. Pedig már el akartam menni filmzeni, de akkor maradok Én épp egy romantikus J.Lo vígjáték közepén tartok, de félbeszakítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hű bakker, teljesen elfelejtettem. Milyen jó, hogy erre jártam. Pedig már el akartam menni filmzeni, de akkor maradok Gondolom velem együtt a többiek is nagyon örülnek neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Menj csak Dzséjt. Nem fogunk megorolni ha tojsz ránk Ja, akkor nem sértődsz meg, ha azt mondom, hogy rád már rég tojok? Én épp egy romantikus J.Lo vígjáték közepén tartok, de félbeszakítottam. Én is valami hasonlót akartam megnézni. A címe Alien. Egy idegen és egy ember különleges kapcsolatát mutatja be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nálam meg Szökés megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Vicc, hogy így is harmadik tudtam lenni. Valami van a Firefox -al, belassul. Egyébként köszönet a kvízért, és gratula Dzséjtnek Oldinak és az összes résztvevőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Köszi Sky a kvízt, nagyon jó volt Gratula a címvédő Dzséjt-nek és a további helyezetteknek, valamint a pontszerző holtverseny-társaimnak Mostantól lehet készülni a jövő hetire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Az alábbi két dátum, amiből kiszámítható a válasz minden oldalon ugyanaz. És még egy érv ellene, csak a jegyzőkönyv kedvéért: minden oldalon ugyanaz az évszám? És? Minden oldal és két könyv is azt írja, hogy Ahsoka 14 éves Ettől függetlenül (meg a másik vitatható kérdéstől függetlenül) remek kvíz volt. Szeretem, mikor a filmekhez köthetőek. Köszi szépen és gratula a résztvevőknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Gratula a győztesnek és a pontszerzőknek. Remélem a szórakozás azért megvolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Sky, 2 leendő kérdésemet most feltetted Szerencse, hogy jóval több kérdés van kidolgozva nekem, ki tudom cserélni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. És még egy érv ellene, csak a jegyzőkönyv kedvéért: minden oldalon ugyanaz az évszám? És? Minden oldal és két könyv is azt írja, hogy Ahsoka 14 éves Akkor ehhez igazítsák a többi dátumot. Ha YE 36 és YE 21 a két dátum, akkor a 15 a jó válasz. Azt a 14-et még mondhatták a mozifilm idején is. Az viszont szerintem egyértelmű, hogy a christophsisi csata nem játszódhat a geonosisi csata évében (karaktermodellek, stb.). A wookiee szerint is YE 21-ben zajlott a csata. Ilyenkor van az, amikor ellent mondanak maguknak. Szóval elfogadható lehet a 14 is, de számomra a 15 jobban megalapozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Sky, 2 leendő kérdésemet most feltetted Szerencse, hogy jóval több kérdés van kidolgozva nekem, ki tudom cserélni Nem volt szándékos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Gratula Dzséjt. Mikor láttam már mekkora az előnyöd és hogy semmi esély abbahagytam a válaszadásokat. Komolyan megnéznélek quiz közben. Valami irdatlan gyors vagy. El nem tudom képzelni hogy lehet ugyanabban a ms-ben begépelni a választ mikor megjelenik a kérdés. Yularen papáról melyik topicban beszélhetnénk bővebben? Annyira sokkolt a hír hogy nem térek magamhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nem volt szándékos. Tudom. Csak az a poén, hogy így is tovább tartott beírni a választ, mint Dzséjtnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Tudom. Csak az a poén, hogy így is tovább tartott beírni a választ, mint Dzséjtnek Melyik volt az a két kérdés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. (szerkesztve) Nagyszerű kvíz volt. Ja és egy jó tanács! Ha egy tévécsatorna indítana "Legyen Ön is Milliomos Star Wars Kérdésekből " kízműsort, Dzséjt feltétlenül jelentkezz rá! Szerkesztve: 2011. Január 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Kösz a kvízt Sky! Remek volt. Mondjuk néhányszor ideges arcot vágtam, de azért jól szórakoztam. Meghajlok Dzséjt nagysága és gyorsasága előtt, és gratulálok mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Melyik volt az a két kérdés? Az AT-AT kérdés és a hulladéktároló száma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Azért az Amidalás kérdés az elég necces. Ott a jó választ nem fogadtad el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Akkor ehhez igazítsák a többi dátumot. Ha YE 36 és YE 21 a két dátum, akkor a 15 a jó válasz. Azt a 14-et még mondhatták a mozifilm idején is. Az viszont szerintem egyértelmű, hogy a christophsisi csata nem játszódhat a geonosisi csata évében (karaktermodellek, stb.). A wookiee szerint is YE 21-ben zajlott a csata. Ilyenkor van az, amikor ellent mondanak maguknak. Szóval elfogadható lehet a 14 is, de számomra a 15 jobban megalapozott. Ha viszont nem eldönthető a válasz, akkor ne legyen feltéve a kérdés, mert az ízlés kérdése nem jó döntő tényező. Szerintem a 14 a megalapozott, mert több helyen igazolják, míg az évszámra nincs hivatalos megerősítés. Na akkor most mi van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ha viszont nem eldönthető a válasz, akkor ne legyen feltéve a kérdés, mert az ízlés kérdése nem jó döntő tényező. Szerintem a 14 a megalapozott, mert több helyen igazolják, míg az évszámra nincs hivatalos megerősítés. Na akkor most mi van? Akkor Ody pontjának felét megkapod te (nem mintha sokat osztana) . Jobb ötletem nincs, hiszen ezek szerint, mindkét válasz elfogadott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Yularen papát hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Yularen papát hol? Ha Ody nem mond mást, akkor szerintem itt lehetne beszélni róla:http://www.swsaga.hu/topic/198-hatterben-lev-erdekessegek-toertenetek/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Gratula a pontszerzőknek. Frenkie, asszem ezt már a mostani kvíztopicban megválaszolták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. (szerkesztve) Ha Ody nem mond mást, akkor szerintem itt lehetne beszélni róla: http://www.swsaga.hu/topic/198-hatterben-lev-erdekessegek-toertenetek/ A TCW -s ügyködéséről semmiképp nem az EPIV -ben. Nyitottam neki egy külön topikot a TCW szekcióban. Szerkesztve: 2011. Január 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.