Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem is szürkés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. szerintem elfogadható fehérnek, nem az volt a kérdés, hogy hány teljesen fehér ruhája volt a filmben, hanem hányban volt domináns a fehér. Én is úgy emlékeztem, hogy két világosabb ruhája volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Az volt a kérdés, hogy hány FEHÉR ALAPÚ ruhája volt. Ennek viszont köze sincs a fehérhez. Szürke. Szerintem a helyes megfejtés: 1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Ez volt a kérdés: "Amidalának hány díszes ruhájának volt a fehér szín a domináns szín az 1. epizódban?" A fehér igenis domináns a szürke színben! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A fehér igenis domináns a szürke színben! Szerintem is. A fejdísz és a deréköv elég domináns. Inkább vitatkozzunk azon vajon szín-e a fehér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Már bocs donát, de itt hol látsz fehér színt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem is.A fejdísz és a deréköv elég domináns. Inkább vitatkozzunk azon vajon szín-e a fehér. De azok se fehérek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A francba az egésszel. Kérdezzük meg Trisha Biggar-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Elnézést kérek mindenkitől, akinél probléma merült fel... Verseny után nem változtatok semmin, én helyesnek ítélem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Sztem ez tévedés, de nekem mindegy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Ez nem szürkés, hanem szürke.Coce, ha találsz fehér színt a ruhájában akkor meghívlak egy pohár tejre.És nem a fejdíszen keresd a fehéret. Domináns szín a ruhán=Uralkodó szín a ruhán.És ez nem a fehér, hanem a szürke. Nem azért írom hogy Donát ne kapja meg a pontját, hanem azért mert nem ez a helyes válasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Most elkezdhetném, hogy a fejdísz jelentette ennek a ruhakompoziciónak az egyediségét, és az véleményem szerint fehér. Nem tudom, hova jutunk előlrébb, hogy ezen vitatkozunk, de pontlevonás nem lesz utólag, de a véleményemet nem fogom megmásítani most a szürkézésre. Ti mondjátok szürke, én fehér, folytathatjuk egy darabig, de nem látom értelmét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Ez olyan mint ha az lenne a kérdés hogy ki Obi-Wan apja, és te azt a választ fogadod el csak hogy Palpatine volt. Felőlem ok, de a közeljövőben ne ilyen féligazság legyen a helyes megoldás a kérdésekre.Mert akkor ennek így semmi értelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem is lehetne egyértelműbb a dolog....mert itt aztán valóban ki lett kiálltva a szürke, fehérnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. (szerkesztve) Győztetek! Bravó! Gratulálok, hogy fennakadunk egy ilyen problémán. Mindenkitől elnézést kérek az óriási félreértésért. Szerencsétlenekre is ráerőszakoltam a fehér színt, akik kiálltak mellette! Felejtsétek el gyorsan ti szerencsétlenek!!!! Részemről befejeztem, majd a következő forduló bejelentése lesz a következő kommentem a topicban. Szerkesztve: 2006. Szeptember 28. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem kár ezt ennyire túlspilázni, ha nem tudjátok játéknak kezelni, akkor meg ette a fene az egészet. Egy korábbi kérdésnél, amikor az volt a kérdés, kit ér először kisebb baleset a podversenyen, én még mindig meg vagyok győződve, hogy nem Anakin a jó válasz, hanem a Ben valakicsoda, de legalább döntetlen, mert mind a ketten lefulladtak a rajtnál, sőt Anakin legalább elindult. Ebből a szempontból szerintem mindegy kit mutat először a kamera, ha egyszerre történik. De a kvízmester másképp döntött és kész. Ez egy játék szórakoznunk kéne rajta. Nekem bejött ez a forduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Én se akarom ragozni már, de szerintem ez egyértelmű eset. De koncentráljunk a következő körre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Egyetértek azzal a podraceres kérdéssel Lokatelli-vel.Nem egyértelmű. Én csak azért írtam ezeket hogy a jövőbe ilyen ne forduljon el.Akkor mi értelme a játéknak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Színvakok előnyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Karrde, a privist tökéletesen írtad körül, valamennyire otthon vagyok az SW-ben, tehát úgy írd le, hogy számodra is mintha egyértelmű lenne. Köszi, azért legközelebb majd igyekszem minél rövidebbre fogni időhiány miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Coce, az én "nagy" válaszom elég egyértelmű? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Csütrötök este lesz az új forduló, előlre láthatólag 8 órakkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Ok, nekem jónak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Szintén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Kvízre Fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Egyetértek. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Micsoda egyetértés! Micsoda egyetértés! Jöhet a Világbéke Itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Újra gyors lett a netem, szóval készüljetek mert jövök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.