lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Mi lesz már coce!!!!!!!!!!!!! 15 perccel eltolta a kezdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. (szerkesztve) 15 perccel eltolta a kezdést. Én nem is tudtam róla... EDIT: most olvasom alább. Szerkesztve: 2006. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Én nem is tudtam róla... Én két percről tudok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Fú srácok közbejött egy nagyon fontos dolog, nem lenne baj ha 10-15 percet tolnánk? Remélem nem okozok nagy kellemetlenséget! Pedig itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Én két percről tudok Szuggeráld be coce-nak. Hátha bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Pedig itt van. Már nyíl a bicska 10 fórumozó zsebében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. A Nép várakozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Már nyíl a bicska 10 fórumozó zsebében Akkor ezért fáj a combom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam is van bicska, de azt a pizzám szeletelésére használom per pillanat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam is van bicska, de azt a pizzám szeletelésére használom per pillanat Jó étvágyat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam is van bicska, de azt a pizzám szeletelésére használom per pillanat Beugrottál egy Pizza Huttba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Teljesen bicska nélküli vagyok, legalább addig is zenét hallgatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. (szerkesztve) Kösz, megvan. Jó hír: ha eszem, nem jár az eszem Beugrottál egy Pizza Huttba? Nem, inkább meghívtam Pizza ala Huttot vacsorára. De én adtam hozzá kecsapot Szerkesztve: 2006. Október 12. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Coce eltűnt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Bazz, a machetám nem fér a zsebembe. Ez baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Kösz, megvan.Jó hír: ha eszem, nem jár az eszem Beugrottál egy Pizza Huttba? Nem, inkább meghívtam Pizza ala Huttot vacsorára. De én adtam hozzá kecsapot Gooood! ui.:Teli szájjal ne írjál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Bazz, a machetám nem fér a zsebembe. Ez baj? Grindhouse hatás alatt állsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Grindhouse hatás alatt állsz? Hát ha még Coce sokáig "tökölödik"..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Bazz, a machetám nem fér a zsebembe. Ez baj? :P Ne erőltesd, még lemetszel valami fontosat. ui.:Teli szájjal ne írjál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Na vagyok, remélem forradalommá nem fajul el az elégedetlenkedések! Csinálom is a beígért forduló topicot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Külön köszönöm, hogy a képek nem nyújtottak. Hát nem szebb így! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hogy a fenébe vagytok ilyen gyorsak?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hogy a fenébe vagytok ilyen gyorsak?! Másodpercenként kell frissíteni, és egyébb nyalánkságok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Így van És az se árt, ha gyorsan vág az agyad, bár szerintem ez mindannyiunknak megvan itt a fórumon Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. De nem az volt a megoldás, amiről ti itt rizsáztatok. Amikor a képek összehasonlítása volt, az hülyeség volt. Máshol kellett beállítani. Donáté volt a leggyorsabb helyes megfejtés, azért van "érdekes" megoldása is a feladványnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hát engem most a nagykérdés szépen megfogott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. (szerkesztve) Ez az! Ezt persze nem Dzséjt problémájára írtam. Donát Szerkesztve: 2006. Október 12. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Csodálkoztam is. Mondani akartam, hogy mi történt Dzséjttel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. De nem az volt a megoldás, amiről ti itt rizsáztatok. Amikor a képek összehasonlítása volt, az hülyeség volt. Máshol kellett beállítani. Donáté volt a leggyorsabb helyes megfejtés, azért van "érdekes" megoldása is a feladványnak. Nem az enyém? Remélem jót írtam...vagyis...tudom, hogy jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Úgy látszik, ezúttal gyorsabb voltam Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.