Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Jól van fiam. Lehet, hogy nem Te nyered a filmet? Hűha, ezek szerint némi esélyem csak volt rá De azért hogy hű legyek magamhoz és piszokságomhoz, megnézném ama pillanatot magamnak amikor az eredményhírdetés előtt bejelenteném, hogy nyertem a lottón és egye fene adok egy húszezrest azért a lemezért
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve De azért hogy hű legyek magamhoz és piszokságomhoz, megnézném ama pillanatot magamnak amikor az eredményhírdetés előtt bejelenteném, hogy nyertem a lottón és egye fene adok egy húszezrest azért a lemezért Nem kapnád meg. Mikor is kezdődik?Fél 9, jól emlékszem? Pontosan. Lesznek könnyebb és nehezebb kérdések is.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Lesznek könnyebb és nehezebb kérdések is.Hm, talán mázlim lesz. Délután kicsit gyúrtam bicepszre. Csak nem szakadok meg :rock:
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Úgy néz ki, nem érek ide időben, rám ne várjatok. Majd becsatlakozom
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Oszt nekem ne háromnegyedkor tedd fel az első kérdést De, addig úgyis várunk
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Oszt nekem ne háromnegyedkor tedd fel az első kérdést Ha nem leszünk "elegen" akkor várok kicsit.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Akit érdekel a kvíz és a hihetetlen nyeremény az már itt van A mazsolák nem izgatnak
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Bocs a késésért, de elszállt a netem... Alig tudtuk visszabuherálni. Időtényező ebből fakadóan duplán fog sújtani, attól tartok. De azért játszok.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Bocs a késésért, de elszállt a netem... Alig tudtuk visszabuherálni. Időtényező ebből fakadóan duplán fog sújtani, attól tartok. De azért játszok. Jó, hogy ideértél.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Reménykedtem, hogy megvártok. Mindig van egy kis csúszás a későn érkezők "kedvéért".
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Valami savasat kérnék a fiúknak. Én fizetem Én bor. Abban elég sav van.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Hé, csapos!Egy olyat lesz szíves!... No és hogy tetszett a kvíz?
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Valami savasat kérnék a fiúknak. Én fizetem Én egy 90%-os jawa-juice kérek, Oldie fizeti
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Talán egy halálpálcától jobb kedvre derülök... Nyugi, majd lesz jobb is Hozzá kell szokni az itteni gyorsasághoz, az tény
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Én meg egy narancslé-Cointreau koktélt innék szívesen most.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 5.15 éve Noh, az izgalmakra én alderaanit kérek. Méghozzá tíz bubist.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.