Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Jól van fiam. Lehet, hogy nem Te nyered a filmet? Hűha, ezek szerint némi esélyem csak volt rá De azért hogy hű legyek magamhoz és piszokságomhoz, megnézném ama pillanatot magamnak amikor az eredményhírdetés előtt bejelenteném, hogy nyertem a lottón és egye fene adok egy húszezrest azért a lemezért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Mikor is kezdődik? Fél 9, jól emlékszem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Aha. Amúgy én is elfelejtkeztem róla már Még 200 perc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. De azért hogy hű legyek magamhoz és piszokságomhoz, megnézném ama pillanatot magamnak amikor az eredményhírdetés előtt bejelenteném, hogy nyertem a lottón és egye fene adok egy húszezrest azért a lemezért Nem kapnád meg. Mikor is kezdődik?Fél 9, jól emlékszem? Pontosan. Lesznek könnyebb és nehezebb kérdések is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Lesznek könnyebb és nehezebb kérdések is.Hm, talán mázlim lesz. Délután kicsit gyúrtam bicepszre. Csak nem szakadok meg :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Úgy néz ki, nem érek ide időben, rám ne várjatok. Majd becsatlakozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Kilenc perc! Vagy több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Oszt nekem ne háromnegyedkor tedd fel az első kérdést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Oszt nekem ne háromnegyedkor tedd fel az első kérdést De, addig úgyis várunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Oszt nekem ne háromnegyedkor tedd fel az első kérdést Ha nem leszünk "elegen" akkor várok kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Én már itt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Gyerekek, idő van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Akit érdekel a kvíz és a hihetetlen nyeremény az már itt van A mazsolák nem izgatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Mindjárt elalszom, de amúgy itt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Mindjárt elalszom, de amúgy itt vagyok Mindjárt kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Bocs a késésért, de elszállt a netem... Alig tudtuk visszabuherálni. Időtényező ebből fakadóan duplán fog sújtani, attól tartok. De azért játszok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Jelen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Bocs a késésért, de elszállt a netem... Alig tudtuk visszabuherálni. Időtényező ebből fakadóan duplán fog sújtani, attól tartok. De azért játszok. Jó, hogy ideértél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Reménykedtem, hogy megvártok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Reménykedtem, hogy megvártok. Mindig van egy kis csúszás a későn érkezők "kedvéért". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Valami savasat kérnék a fiúknak. Én fizetem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hé, csapos! Egy olyat lesz szíves!... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Valami savasat kérnék a fiúknak. Én fizetem Én bor. Abban elég sav van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hé, csapos!Egy olyat lesz szíves!... No és hogy tetszett a kvíz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Valami savasat kérnék a fiúknak. Én fizetem Én egy 90%-os jawa-juice kérek, Oldie fizeti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Talán egy halálpálcától jobb kedvre derülök... Nyugi, majd lesz jobb is Hozzá kell szokni az itteni gyorsasághoz, az tény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ardeest kérek, de ha az nincs, jó lesz a Jawa Juice is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Én bor. Abban elég sav van. Áh, kevés van abban, én mondom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Én meg egy narancslé-Cointreau koktélt innék szívesen most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Noh, az izgalmakra én alderaanit kérek. Méghozzá tíz bubist. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.