Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ardeest kérek, de ha az nincs, jó lesz a Jawa Juice is Az nem ugyanaz? Vagy csak én ittam sokat? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Egy Juri juice rendel! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. No és hogy tetszett a kvíz? Nem volt rossz, bár volt egy pár lekkumeresztő kérdés. Minden esetre a gyorsaság részemről követhetetlen...persze ez nem azt jelenti, hogy nem jó szórakozás. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Sky: Ezek nem nehéz kérdések, azért számít az idő. Nincs más lehetőség, hogy a helyes válaszokat pontozzák, mert másülönben mindenki leírná a helyest vagy úgy, hogy megkeresi vagy az előzőt beírja Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Az nem ugyanaz? Vagy csak én ittam sokat? Nézőpont kérdése. Hány ujjamat mutatom: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Sky: Ezek nem nehéz kérdések, azért számít az idő. Nincs más lehetőség, hogy a helyes válaszokat pontozzák, mert másülönben mindenki leírná a helyest vagy úgy, hogy megkeresi vagy az előzőt beírja Értem, de sokszor azért elég frusztráló, hogy még csak olvasom a kérdést, hiába tudom a jó választ, már fénysebességgel beelőz valaki... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nézőpont kérdése. Hány ujjamat mutatom: Kettőt? Vagy az egy római ötös? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Értem, de sokszor azért elég frusztráló, hogy még csak olvasom a kérdést, hiába tudom a jó választ, már fénysebességgel beelőz valaki... Pedig ez nem nehéz, csak annyi kell, hogy kilépj a mi tér-idő kontinuumunkból, és akkor akár arra is képes lehetsz, hogy megelőzd a válasszal a kérdést. Nem vicc, nekem egyszer már sikerült Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nézőpont kérdése. Hány ujjamat mutatom: 3? *hukk ja nem 6 az, *hukk Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem vicc, nekem egyszer már sikerült Ami nem kicsit bunda gyanús volt akkor Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Értem, de sokszor azért elég frusztráló, hogy még csak olvasom a kérdést, hiába tudom a jó választ, már fénysebességgel beelőz valaki... Na ez engem is szokott idegesíteni, de már túltettem magam rajta. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Amúgy meg már itt egyesek a jövőből jöttek vissza és naná, hogy tudják a helyes választ és az időzítést Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Kettőt? Vagy az egy római ötös? Attól függ, Rómában vagyunk? 3? *hukk ja nem 6 az, *hukk Annyi még belefér, te ihatsz még Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Értem, de sokszor azért elég frusztráló, hogy még csak olvasom a kérdést, hiába tudom a jó választ, már fénysebességgel beelőz valaki... Sajnos ez ilyen, ezért nem szokott pl. nekem se pontom lenni (kivéve EU-kvízt), ahol gyorsaság kell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Vagy az egy római ötös? Egy megnyomorodott vasvilla. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Pedig ez nem nehéz, csak annyi kell, hogy kilépj a mi tér-idő kontinuumunkból, és akkor akár arra is képes lehetsz, hogy megelőzd a válasszal a kérdést. Nem vicc, nekem egyszer már sikerült Nem mindenkinek futja fasza kis De Lorien-re... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ami nem kicsit bunda gyanús volt akkor Rágalom, aljas rágalom olyanoktól, akik irigykednek a képességeimre Ody akkor nem kapott semmiféle rekesz sört, nincs rá (már) se tanú, se bizonyíték. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. No mi van? Ody már bebukott az asztal alá? Eredmény meg nuku? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Grat a pontozottaknak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. No mi van? Ody már bebukott az asztal alá? Eredmény meg nuku? Jó helyen kell nézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megvan a végeredmény. Dzséjt nyerte az első fordulót, gratulálok neki. Búslakodni azonban nem kell, mert lesz még négy kör, és azok már más játékmenetet képviselnek majd. Még nem dőlt el semmi! A többiek is remekül játszottak; Rog, Sky, Phobos, Donát és a többiek. A TCW -s kérdést direkt raktam fel elsőnek, mert gondoltam, hogy idegesítő lesz de nem szabadott volna az alapján ítélni. Főleg neked Karrde, amikor a többire nagyon is tudtad volna a választ. A kérdések összeállítása nem egyszerű, hisz majd' 40 forduló után már csak nagyrészt ilyen érdekességeket lehet kérdezni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. No mi van? Ody már bebukott az asztal alá? Eredmény meg nuku? Ha a megfelelő helyen néznéd, akkor látnád. Vagy te buktál be az asztal alá? Mert nem oda van ám felírva Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Gratula mindenkinek, főleg Dzséjtnek. Na majd jövő7en összeszedem magam, nem maradhat ez így tovább, szerencse, hogy "csak" 3 pont a lemaradásom Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ki lett a harmadik? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. grat mindenkinek amúgy Odyn meg majd úgyis leverjük a meg nem nyert pontokat. Úgyis abból lesz több Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Egyébként majdnem elhittem, hogy Leia 18 éves volt az EP4-ben... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Drakula mindenkinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Gratula mindenkinek, főleg Dzséjtnek. Na majd jövő7en összeszedem magam, nem maradhat ez így tovább, szerencse, hogy "csak" 3 pont a lemaradásom Nem pontokra megy, játék nyerésre. Aki az öt játékból többet nyer, azé lesz a díj. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ody, köszönjük a kvízt, nagyszerű volt! Dzséjt: gratula. Sajnálom, hogy Pildi nem kapott pontot végül Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ki lett a harmadik? Hm... a 3. helyezetnek elég kétes eredetű a pontja, mivel elsőként másnál volt az, de ne szőrőzzünk ezen Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.