Hozzászólás ideje: 2011. Február 12.14 éve Én azthiszem a Disney+gamorrean kérdésre tudom a választ A következp kvízemen újra felteszem kérdésben. Legalább lesz majd egy pontod
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Valaki tervez a közeljövőben kvízt rendezni? Ha nem, akkor lehet, hogy ismét bevállalok egyet.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Valaki tervez a közeljövőben kvízt rendezni? Ha nem, akkor lehet, hogy ismét bevállalok egyet. Vállald be.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Vállald be. Ezt hamar megszavaztuk. Időpontra akkor várnám a javaslatokat. Kinek melyik nap, hány órától lenne a legalkalmasabb?
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Ezt hamar megszavaztuk. Időpontra akkor várnám a javaslatokat. Kinek melyik nap, hány órától lenne a legalkalmasabb? Nekem mindegy. Szerintem mondj egyet Te, és akkor majd beírják a többiek, hogy jó-e nekik.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Nekem mindegy. Szerintem mondj egyet Te, és akkor majd beírják a többiek, hogy jó-e nekik. Legutóbb a pénteki napra szavaztunk, mivel másnap általában se suli, se meló. Nekem a jövő hét péntek, esetleg szombat megfelel. De ha nagyon nem jó, átcsúsztathatjuk következő hétre.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Legutóbb a pénteki napra szavaztunk, mivel másnap általában se suli, se meló. Nekem a jövő hét péntek, esetleg szombat megfelel. De ha nagyon nem jó, átcsúsztathatjuk következő hétre. Nekem a jövő hétvége nem jó, max. a péntek este.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 31.14 éve Remek. Újra lesz kvíz. Pont ma jutott eszembe, hogy már egy jó ideje nem volt. Nekem a következő hétvége jó, de az azt követőnél lehet, hogy csak szombat.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 2.14 éve Úgy látom, sok embert hozott lázba a kvíz. Akkor jövő hét péntek este mindenkinek jó lesz?
Hozzászólás ideje: 2011. Június 2.14 éve Akkor jövő hét péntek este mindenkinek jó lesz? Számomra előreláthatólag jó Jó lesz a tanulás mellett kicsit kikapcsolódni is
Hozzászólás ideje: 2011. Június 2.14 éve Nekem sajnos nem jó, sok dolgom lesz a jövő hétvégén, így a kvíz már nem fér bele.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 2.14 éve Nekem sajnos nem jó, sok dolgom lesz a jövő hétvégén, így a kvíz már nem fér bele. Kár. Ha van olyan időpont, ami neked is, és a többieknek is jó, akkor szóljatok. Úgy lenne igazi, ha minél többen lennénk.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 3.14 éve Úgy látom, sok embert hozott lázba a kvíz. Akkor jövő hét péntek este mindenkinek jó lesz? Dolgozom, szóval itt leszek.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 3.14 éve Kár. Ha van olyan időpont, ami neked is, és a többieknek is jó, akkor szóljatok. Úgy lenne igazi, ha minél többen lennénk. Nélkülem is össze fog jönni 3-4 ember legalább, ami már jó mezőny. Mostanában elég sűrűek a hétvégék, egy kvíz pedig minimum másfél óra (de volt már hosszabb is ), ennyi időt pedig jövő héten biztos nem tudok erre szánni, hiába szeretnék. De azért lehet, hogy egy-két kérdés erejéig bekukkantok majd.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 4.14 éve De azért lehet, hogy egy-két kérdés erejéig bekukkantok majd. Így legyen. A terveim szerint ismét 20 kérdés lesz, úgyhogy készüljetek, nem lesz rövid este.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 4.14 éve Így legyen. A terveim szerint ismét 20 kérdés lesz, úgyhogy készüljetek, nem lesz rövid este. Én tíznél tovább nem hiszem, hogy maradok, mert szombaton programom van.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 5.14 éve Péntek este remélhetőleg már Prágában vedelem a sört, ezért sajnos nem jó.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 9.14 éve Aki esetleg elfelejtette, holnap este, fél 9-kor kvíz! Mi lesz a címe?
Hozzászólás ideje: 2011. Június 10.14 éve Legyen "Saga koktél". Rendben, bár az este húzós lesz, mert szombaton elég korán kelek, szóval kilenc körül már aludni akarok.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 10.14 éve Rendben, bár az este húzós lesz, mert szombaton elég korán kelek, szóval kilenc körül már aludni akarok. Hát fél óra alatt 18 kérdést húzós lenne feltenni. Múltkor mintha még este 10 órát írtál volna.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 10.14 éve Hát fél óra alatt 18 kérdést húzós lenne feltenni. Múltkor mintha még este 10 órát írtál volna. Igen mert nem volt biztos a dolog. Időközben lefixálódott. Leszek egy darabig, de biztos nem végig.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 10.14 éve A játék vezetője kérdéseket tesz fel egy adott témában, a játékosoknak meg arra olyan gyorsan kell válaszolnia, amilyen gyorsan csak tud. Az első helyes válaszoló kapja a pontot.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 10.14 éve Hát fél óra alatt 18 kérdést húzós lenne feltenni. Múltkor mintha még este 10 órát írtál volna. Sky, lenne egy javaslatom. Mi lenne, ha most csak a kérdések felét tennéd fel, aztán jövő hét pénteken pedig a másik felét? Így nem tartana ma sem olyan sokáig, és jövő héten én is részt tudnék venni. Tudom, kicsit önző szempont, de talán az ötlet ettől függetlenül sem hülyeség. Szerkesztve: 2011. Június 10.14 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2011. Június 10.14 éve Sky, lenne egy javaslatom. Mi lenne, ha most csak a kérdések felét tennéd fel, aztán jövő hét pénteken pedig a másik felét? Így nem tartana ma sem olyan sokáig, és jövő héten én is részt tudnék venni. Tudom, kicsit önző szempont, de talán az ötlet ettől függetlenül sem hülyeség. Ha a többieknek is jó így, részemről rendben van. Akkor ma 10 kérdés lesz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.