Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Én azthiszem a Disney+gamorrean kérdésre tudom a választ A következp kvízemen újra felteszem kérdésben. Legalább lesz majd egy pontod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Valaki tervez a közeljövőben kvízt rendezni? Ha nem, akkor lehet, hogy ismét bevállalok egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Valaki tervez a közeljövőben kvízt rendezni? Ha nem, akkor lehet, hogy ismét bevállalok egyet. Vállald be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Vállald be. Ezt hamar megszavaztuk. Időpontra akkor várnám a javaslatokat. Kinek melyik nap, hány órától lenne a legalkalmasabb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Ezt hamar megszavaztuk. Időpontra akkor várnám a javaslatokat. Kinek melyik nap, hány órától lenne a legalkalmasabb? Nekem mindegy. Szerintem mondj egyet Te, és akkor majd beírják a többiek, hogy jó-e nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Nekem mindegy. Szerintem mondj egyet Te, és akkor majd beírják a többiek, hogy jó-e nekik. Legutóbb a pénteki napra szavaztunk, mivel másnap általában se suli, se meló. Nekem a jövő hét péntek, esetleg szombat megfelel. De ha nagyon nem jó, átcsúsztathatjuk következő hétre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Legutóbb a pénteki napra szavaztunk, mivel másnap általában se suli, se meló. Nekem a jövő hét péntek, esetleg szombat megfelel. De ha nagyon nem jó, átcsúsztathatjuk következő hétre. Nekem a jövő hétvége nem jó, max. a péntek este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Remek. Újra lesz kvíz. Pont ma jutott eszembe, hogy már egy jó ideje nem volt. Nekem a következő hétvége jó, de az azt követőnél lehet, hogy csak szombat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Úgy látom, sok embert hozott lázba a kvíz. Akkor jövő hét péntek este mindenkinek jó lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Akkor jövő hét péntek este mindenkinek jó lesz? Számomra előreláthatólag jó Jó lesz a tanulás mellett kicsit kikapcsolódni is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Nekem is nagyon jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Nekem sajnos nem jó, sok dolgom lesz a jövő hétvégén, így a kvíz már nem fér bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Nekem sajnos nem jó, sok dolgom lesz a jövő hétvégén, így a kvíz már nem fér bele. Kár. Ha van olyan időpont, ami neked is, és a többieknek is jó, akkor szóljatok. Úgy lenne igazi, ha minél többen lennénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Úgy látom, sok embert hozott lázba a kvíz. Akkor jövő hét péntek este mindenkinek jó lesz? Dolgozom, szóval itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Kár. Ha van olyan időpont, ami neked is, és a többieknek is jó, akkor szóljatok. Úgy lenne igazi, ha minél többen lennénk. Nélkülem is össze fog jönni 3-4 ember legalább, ami már jó mezőny. Mostanában elég sűrűek a hétvégék, egy kvíz pedig minimum másfél óra (de volt már hosszabb is ), ennyi időt pedig jövő héten biztos nem tudok erre szánni, hiába szeretnék. De azért lehet, hogy egy-két kérdés erejéig bekukkantok majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. De azért lehet, hogy egy-két kérdés erejéig bekukkantok majd. Így legyen. A terveim szerint ismét 20 kérdés lesz, úgyhogy készüljetek, nem lesz rövid este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. Így legyen. A terveim szerint ismét 20 kérdés lesz, úgyhogy készüljetek, nem lesz rövid este. Én tíznél tovább nem hiszem, hogy maradok, mert szombaton programom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 5. Péntek este remélhetőleg már Prágában vedelem a sört, ezért sajnos nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Aki esetleg elfelejtette, holnap este, fél 9-kor kvíz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Aki esetleg elfelejtette, holnap este, fél 9-kor kvíz! Mi lesz a címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Mi lesz a címe? Legyen "Saga koktél". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Legyen "Saga koktél". Rendben, bár az este húzós lesz, mert szombaton elég korán kelek, szóval kilenc körül már aludni akarok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Majd én megsürgetem ezt az egészet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Majd én megsürgetem ezt az egészet Jaaaaaajjj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Rendben, bár az este húzós lesz, mert szombaton elég korán kelek, szóval kilenc körül már aludni akarok. Hát fél óra alatt 18 kérdést húzós lenne feltenni. Múltkor mintha még este 10 órát írtál volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Hát fél óra alatt 18 kérdést húzós lenne feltenni. Múltkor mintha még este 10 órát írtál volna. Igen mert nem volt biztos a dolog. Időközben lefixálódott. Leszek egy darabig, de biztos nem végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DhenSter Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Mi ez a kvíz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. A játék vezetője kérdéseket tesz fel egy adott témában, a játékosoknak meg arra olyan gyorsan kell válaszolnia, amilyen gyorsan csak tud. Az első helyes válaszoló kapja a pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. (szerkesztve) Hát fél óra alatt 18 kérdést húzós lenne feltenni. Múltkor mintha még este 10 órát írtál volna. Sky, lenne egy javaslatom. Mi lenne, ha most csak a kérdések felét tennéd fel, aztán jövő hét pénteken pedig a másik felét? Így nem tartana ma sem olyan sokáig, és jövő héten én is részt tudnék venni. Tudom, kicsit önző szempont, de talán az ötlet ettől függetlenül sem hülyeség. Szerkesztve: 2011. Június 10. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Sky, lenne egy javaslatom. Mi lenne, ha most csak a kérdések felét tennéd fel, aztán jövő hét pénteken pedig a másik felét? Így nem tartana ma sem olyan sokáig, és jövő héten én is részt tudnék venni. Tudom, kicsit önző szempont, de talán az ötlet ettől függetlenül sem hülyeség. Ha a többieknek is jó így, részemről rendben van. Akkor ma 10 kérdés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.