Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

szerintem elfogadható fehérnek, nem az volt a kérdés, hogy hány teljesen fehér ruhája volt a filmben, hanem hányban volt domináns a fehér.

Én is úgy emlékeztem, hogy két világosabb ruhája volt...

Hozzászólás ideje:
A fehér igenis domináns a szürke színben!

Szerintem is.

A fejdísz és a deréköv elég domináns.

Inkább vitatkozzunk azon vajon szín-e a fehér. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elnézést kérek mindenkitől, akinél probléma merült fel... Verseny után nem változtatok semmin, én helyesnek ítélem meg.

Hozzászólás ideje:

Ez nem szürkés, hanem szürke.Coce, ha találsz fehér színt a ruhájában akkor meghívlak egy pohár tejre.És nem a fejdíszen keresd a fehéret.

Domináns szín a ruhán=Uralkodó szín a ruhán.És ez nem a fehér, hanem a szürke.

Nem azért írom hogy Donát ne kapja meg a pontját, hanem azért mert nem ez a helyes válasz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most elkezdhetném, hogy a fejdísz jelentette ennek a ruhakompoziciónak az egyediségét, és az véleményem szerint fehér. Nem tudom, hova jutunk előlrébb, hogy ezen vitatkozunk, de pontlevonás nem lesz utólag, de a véleményemet nem fogom megmásítani most a szürkézésre. Ti mondjátok szürke, én fehér, folytathatjuk egy darabig, de nem látom értelmét.

Hozzászólás ideje:

Ez olyan mint ha az lenne a kérdés hogy ki Obi-Wan apja, és te azt a választ fogadod el csak hogy Palpatine volt.

Felőlem ok, de a közeljövőben ne ilyen féligazság legyen a helyes megoldás a kérdésekre.Mert akkor ennek így semmi értelme.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Győztetek! Bravó! Gratulálok, hogy fennakadunk egy ilyen problémán. Mindenkitől elnézést kérek az óriási félreértésért. Szerencsétlenekre is ráerőszakoltam a fehér színt, akik kiálltak mellette! Felejtsétek el gyorsan ti szerencsétlenek!!!! :lol::D

Részemről befejeztem, majd a következő forduló bejelentése lesz a következő kommentem a topicban. :D

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:

Szerintem kár ezt ennyire túlspilázni, ha nem tudjátok játéknak kezelni, akkor meg ette a fene az egészet.

Egy korábbi kérdésnél, amikor az volt a kérdés, kit ér először kisebb baleset a podversenyen, én még mindig meg vagyok győződve, hogy nem Anakin a jó válasz, hanem a Ben valakicsoda, de legalább döntetlen, mert mind a ketten lefulladtak a rajtnál, sőt Anakin legalább elindult. Ebből a szempontból szerintem mindegy kit mutat először a kamera, ha egyszerre történik.

De a kvízmester másképp döntött és kész.

Ez egy játék szórakoznunk kéne rajta.

Nekem bejött ez a forduló.

Hozzászólás ideje:

Egyetértek azzal a podraceres kérdéssel Lokatelli-vel.Nem egyértelmű.

Én csak azért írtam ezeket hogy a jövőbe ilyen ne forduljon el.Akkor mi értelme a játéknak?

Hozzászólás ideje:
Karrde, a privist tökéletesen írtad körül, valamennyire otthon vagyok az SW-ben, tehát úgy írd le, hogy számodra is mintha egyértelmű lenne.

Köszi, azért legközelebb majd igyekszem minél rövidebbre fogni időhiány miatt :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.