Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ön pl folyamatosan nyomogatom az F5-öt, amint látom a szöveget, máris nyomok.

Én is ezt csinálom..

Hozzászólás ideje:
Másodpercenként kell frissíteni, és egyébb nyalánkságok. :)

Ez nálam is megvan, sőt néha talán az agyam is időben vágja a választ. Inkább a gépelési sebességemmel van gond.

Szegény f5 gomb már majdnem kilazult :)

Jó kis forduló volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dzséjt: Meddig várjam még? Már mindenki küldött valamit. Küldj egy tippet legalább, hátha bejön. Utánna úgy is lehet korrigálni, de persze nem mondom meg, ha most rosszat mondasz. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remélem néha elnézitek, hogy elég szubjektív módon bírálom a megfejtéseket, és hogy kiét fogadom el. Persze most a képrejtyvényekre gondolok. De ennyi privilégiumom maradhat. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dzséjt DURVA TIPP címszó alatt küldte el megfejtését. Én azt mondom elég DURVA, de most hogy én arra gondolok, hogy durván beletrafált, vagy durván mellétrafált. Na azt csak az Erő tudhatja. :)

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: Meddig várjam még? Már mindenki küldött valamit. Küldj egy tippet legalább, hátha bejön. Utánna úgy is lehet korrigálni, de persze nem mondom meg, ha most rosszat mondasz. :)

Rám ne várj, mert csak durva tippem van, amit ha minden igaz, meg is kaptál. Egek, arra emlékszem, hogy a Mos Espa Aréna 133. szekciójának 5. sorának 54-es székén ki/mi/hogyan ült, de hogy ez az idézet honnan van, az sehogy sem ugrik be. Túl sokat ettem :D

Edit: megkaptál. Durva, mi? :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Dzséjt DURVA TIPP címszó alatt küldte el megfejtését. Én azt mondom elég DURVA, de most hogy én arra gondolok, hogy durván beletrafált, vagy durván mellétrafált. Na azt csak az Erő tudhatja. :)

Durván mellétrafáltam, nagyon durván. De aztán jött a gyanú, a gyanút meg bizonyossággá avanzsálta az adobe acrobat reader keresője. Huh... :)

Hozzászólás ideje:
Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nme tudtad Dzséjt. :)

Ja, nagyon egyértelmű sztem a jelenet. :)

Álljuk körbe és röhögjük ki!

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nem tudtad Dzséjt. :)

Az a baj, hogy teljesen máshogy emlékszem a szövegre. Az én emlékeimben úgy élt, hogy "Idővel megtanulsz bízni a képességeidben." - mivel asszem így van a magyar szövegben (vagy ha nem, akkor van gáz). Angolul meg ugye nem tudom. Ráadásul valamiért teljesen más figura szájába képzeltem ezt a "megtanulsz bízni a megérzéseidben", olyan Benesen hangzott.

Szóval lehet röhögni, én is azt teszem :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet a szinkronban úgy volt, ahogy mondod. Ezt nem vitatom, mert sajna csak feliratosan van meg DVD-n a film, így felirat alapján tudok magyar szöveget írni.

Hozzászólás ideje:
Az F5 gomb az a frissítés lenne? Mert én egérrel nyomogatom folyamatosan :)

Donát

Igen, az.

Hozzászólás ideje:
Az a baj, hogy teljesen máshogy emlékszem a szövegre. Az én emlékeimben úgy élt, hogy "Idővel megtanulsz bízni a képességeidben." -

Bennem is így élt, ezért beletelt kb. két percbe, mire leesett, hogy mi is valójában a jelenet. Mert hiába hangzik Benesen, egyszerűen nem tudtam hozzápasszintani a szöveget :)

Hozzászólás ideje:
Ezért jó, ha szinte kívülről ismerjük az eredeti szöveget. :)

Én pl. egyik verziót sem ismerem kívülről sok nézés után sem. Soha nem is fogom tudni, a többféle szinkron miatt meg pláne nem. Angolul meg még úgysem, mert nem régóta van meg feliratosan az összes.

Hozzászólás ideje:
Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nem tudtad Dzséjt. :)

Én meg az epIV-est nem tudtam a múltkor, és nem haltam bele, hogy nem jöttem rá :) Na lehet nevetni ezen, de magasról teszek rá.

Hozzászólás ideje:
Ráadásul valamiért teljesen más figura szájába képzeltem ezt a "megtanulsz bízni a megérzéseidben", olyan Benesen hangzott.

Szóval lehet röhögni, én is azt teszem :)

Nem kárörömködünk. :)

Tényleg elég Benes volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Miért, nem Ben mondta?!

Kérlek titeket, lassan már beírjátok a megoldást, ne tegyétek, mert van olyan, aki küldött rossz választ, és elbizonytalanodik. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.