Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Hogy a fenébe vagytok ilyen gyorsak?! Ön pl folyamatosan nyomogatom az F5-öt, amint látom a szöveget, máris nyomok.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Ön pl folyamatosan nyomogatom az F5-öt, amint látom a szöveget, máris nyomok. Én is ezt csinálom..
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve A fórummotor szerint Donát volt a gyorsabb. Megcsalt a fórumom.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Az enyém is jó szerintem, csak kicsit sokára írtam meg Mint mindig.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Ön pl folyamatosan nyomogatom az F5-öt, amint látom a szöveget, máris nyomok. No,én ilyen trükköket nem is ismerek
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Csodálkoztam is. Mondani akartam, hogy mi történt Dzséjttel. Dzsékt örülni fog, ha a határidő előtt egyáltalán rájön...
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Másodpercenként kell frissíteni, és egyébb nyalánkságok. Ez nálam is megvan, sőt néha talán az agyam is időben vágja a választ. Inkább a gépelési sebességemmel van gond. Szegény f5 gomb már majdnem kilazult Jó kis forduló volt.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Inkább a gépelési sebességemmel van gond. Na igen, előny, ha az ember megtanul vakon gyorsgépírni
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Dzséjt: Meddig várjam még? Már mindenki küldött valamit. Küldj egy tippet legalább, hátha bejön. Utánna úgy is lehet korrigálni, de persze nem mondom meg, ha most rosszat mondasz.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Jó kis forduló volt. Mint mindig. Örülök, hogy megint sikerült nyernem egy kört, bár kellet hozzá, hogy a motolla csapat pontatlanul fogalmazzon. Az írásomba kis hiba is csúszott
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Remélem néha elnézitek, hogy elég szubjektív módon bírálom a megfejtéseket, és hogy kiét fogadom el. Persze most a képrejtyvényekre gondolok. De ennyi privilégiumom maradhat.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Dzséjt DURVA TIPP címszó alatt küldte el megfejtését. Én azt mondom elég DURVA, de most hogy én arra gondolok, hogy durván beletrafált, vagy durván mellétrafált. Na azt csak az Erő tudhatja.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Dzséjt: Meddig várjam még? Már mindenki küldött valamit. Küldj egy tippet legalább, hátha bejön. Utánna úgy is lehet korrigálni, de persze nem mondom meg, ha most rosszat mondasz. Rám ne várj, mert csak durva tippem van, amit ha minden igaz, meg is kaptál. Egek, arra emlékszem, hogy a Mos Espa Aréna 133. szekciójának 5. sorának 54-es székén ki/mi/hogyan ült, de hogy ez az idézet honnan van, az sehogy sem ugrik be. Túl sokat ettem Edit: megkaptál. Durva, mi? Szerkesztve: 2006. Október 12.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Dzséjt DURVA TIPP címszó alatt küldte el megfejtését. Én azt mondom elég DURVA, de most hogy én arra gondolok, hogy durván beletrafált, vagy durván mellétrafált. Na azt csak az Erő tudhatja. Durván mellétrafáltam, nagyon durván. De aztán jött a gyanú, a gyanút meg bizonyossággá avanzsálta az adobe acrobat reader keresője. Huh...
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Már ezért megérte a nagykérdés, hogy lássuk Dzséjtet is SWgyengeségben tengődve látni.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nem tudtad Dzséjt. Szerkesztve: 2006. Október 12.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nme tudtad Dzséjt. Ja, nagyon egyértelmű sztem a jelenet. Álljuk körbe és röhögjük ki! Szerkesztve: 2006. Október 12.18 éve - Obi1
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nem tudtad Dzséjt. Az a baj, hogy teljesen máshogy emlékszem a szövegre. Az én emlékeimben úgy élt, hogy "Idővel megtanulsz bízni a képességeidben." - mivel asszem így van a magyar szövegben (vagy ha nem, akkor van gáz). Angolul meg ugye nem tudom. Ráadásul valamiért teljesen más figura szájába képzeltem ezt a "megtanulsz bízni a megérzéseidben", olyan Benesen hangzott. Szóval lehet röhögni, én is azt teszem
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Lehet a szinkronban úgy volt, ahogy mondod. Ezt nem vitatom, mert sajna csak feliratosan van meg DVD-n a film, így felirat alapján tudok magyar szöveget írni.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Ezért jó, ha szinte kívülről ismerjük az eredeti szöveget.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Az F5 gomb az a frissítés lenne? Mert én egérrel nyomogatom folyamatosan Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Az F5 gomb az a frissítés lenne? Mert én egérrel nyomogatom folyamatosan Donát Igen, az.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve olyan Benesen hangzott. Bravó, találtál egy újabb párhuzamot
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Az a baj, hogy teljesen máshogy emlékszem a szövegre. Az én emlékeimben úgy élt, hogy "Idővel megtanulsz bízni a képességeidben." - Bennem is így élt, ezért beletelt kb. két percbe, mire leesett, hogy mi is valójában a jelenet. Mert hiába hangzik Benesen, egyszerűen nem tudtam hozzápasszintani a szöveget
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Ezért jó, ha szinte kívülről ismerjük az eredeti szöveget. Én pl. egyik verziót sem ismerem kívülről sok nézés után sem. Soha nem is fogom tudni, a többféle szinkron miatt meg pláne nem. Angolul meg még úgysem, mert nem régóta van meg feliratosan az összes.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Kissé hihetetlen számomra, hogy ezt nem tudtad Dzséjt. Én meg az epIV-est nem tudtam a múltkor, és nem haltam bele, hogy nem jöttem rá Na lehet nevetni ezen, de magasról teszek rá.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Ráadásul valamiért teljesen más figura szájába képzeltem ezt a "megtanulsz bízni a megérzéseidben", olyan Benesen hangzott.Szóval lehet röhögni, én is azt teszem Nem kárörömködünk. Tényleg elég Benes volt.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Szerző Miért, nem Ben mondta?! Kérlek titeket, lassan már beírjátok a megoldást, ne tegyétek, mert van olyan, aki küldött rossz választ, és elbizonytalanodik.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.