Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Most valahogy kénszert érzek rá, hogy a kis sznob manó kibújjon belőlem... :hmm: 15 éves Scotchot kérek jéggel! Üveggel! :)

Te kis perverz pedofil! :D 15 éves skótról nyalogatnál jeget? :D Node minek az üveg ahhoz? :P

:D

:D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kérdések voltak!

Obi-Wan mit mond utoljára Skywalkernek kérdésben, nekem egyből Vadernek intézett utolsó szavai ugrottak be.

Azt gondoltam ez a csavar benne, mert mindenki Luketól való búcsúzására gondol.

Én Karrdénak adnám a pontot. :hmm:

Szuper volt, kár, hogy nem tudtam itt lenni az utolsó néhányon. Nagyon Köszönet a kvízért mindenkinek.

Én is várom az új rendszerű kvízt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem még az tetszett főleg, mikor megkérdeztem, hány szarva van Maulnak, és mindenki elkezdte nyomni, hogy "ez már volt!", de senki se tudta első hullámban a választ. :hmm:

lokatelli, végül mindketten kaptak pontot. :)

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
Obi-Wan mit mond utoljára Skywalkernek kérdésben, nekem egyből Vadernek intézett utolsó szavai ugrottak be.

Azt gondoltam ez a csavar benne, mert mindenki Luketól való búcsúzására gondol.

Én Karrdénak adnám a pontot. :hmm:

Köszi :)

Nézőpont kérdése, hogy mit fogadunk el jó válasznak.

Hozzászólás ideje:

Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam részt venni, nagyon jók voltak a kérdések :hmm:

Így utólag végigolvastam, próbáltam válaszolni rájuk és... sikerült 4 elméleti pontot szereznem :D (igaz, konkurencia nem volt)

De az új játékot én is nagyon várom - hihetetlen élmény lesz előlről végigcsinálni :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érdeklődöm, hogy mi a helyzet az új kvízzel. Már vége a vizsgaidőszaknak - a következő meg még messze van... :(:peace:

Hozzászólás ideje:

Ne haragudj, nem akartam számonkérni :peace: Csupán hiányzott valami infó, hogy áll az ügy.

Na de mi az a felezőbál?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mi felénk van egy ilyen hagyomány, hogy harmadév felén, mikor ugy az egésznek a felénél tartunk, egy ilyen felezőbál van tartva ahol pucba kiöltözik mindenki, és a diákok mellett a tanárok is meg vannak hívva. Vacsora, programok, tánc. Most kicsit komplikáltabb, mert mi vagyunk az utolsó hagyományos 5 éves képzésű évfolyam, az alattunk lévök pedig a 3 éves Bsc (Bolognai) rendszer szerint tanulnak már, és így végülis ők is a tanulmányaik felénél tartanak a másfél évvel. Ők ezt nem tudták, de jóformán nekünk kiadták az ukászt, hogy nekik is szervezzük meg.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Off:

Mint ahogy lentebb említettem, igen.

Jövőhéttől meg láthatod majd kirakva a posztereket is, amiket csináltam. :peace: Most meg épp a meghívókat tervezem...

On:

Közbe a kérdéseken is agyalok, és mostmár majd tessék felkészülni, mert a kvíz nem csak a filmek határvonalai közé lesz szorítva, hanem ki fog terjedni már az EU-ra is.

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
Közbe a kérdéseken is agyalok, és mostmár majd tessék felkészülni, mert a kvíz nem csak a filmek határvonalai közé lesz szorítva, hanem ki fog terjedni már az EU-ra is.

Na ez az EU vonal nagy kihívás lesz...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.