Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Donát téged be lehetett húzni a csőbe néhányszor. Volt egy kis sikerélményem. A droidokkal befürödtem, annyi szent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Grat a dobogósoknak És akkor most mindenkit meghívnak egy italra, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Egyébként mindenkit megillet a gratuláció, remek csaták voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. És akkor most mindenkit meghívnak egy italra, ugye? Remélem egy sörre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Gratula mindenkinek. Meg persze nagy köszönet Coce-nak, amiért kitalálta az egész kvízt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Én személy szerint nagyon várom a folytatást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Most valahogy kénszert érzek rá, hogy a kis sznob manó kibújjon belőlem... 15 éves Scotchot kérek jéggel! Üveggel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Gratula mindenkinek. Meg persze nagy köszönet Coce-nak, amiért kitalálta az egész kvízt Én találtam ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. (szerkesztve) Én személy szerint nagyon várom a folytatást! Én is! Sokkal nehezebb kérdések lesznek elvileg, teljesen új rendszerrel. Érdekesnek ígérkezik! Szerkesztve: 2008. Január 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Én találtam ki. Egy indurka pindurka közöm csak volt hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Most valahogy kénszert érzek rá, hogy a kis sznob manó kibújjon belőlem... 15 éves Scotchot kérek jéggel! Üveggel! Te kis perverz pedofil! 15 éves skótról nyalogatnál jeget? Node minek az üveg ahhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Egy indurka pindurka közöm csak volt hozzá. Story: Ody Mandrell Directed by: Coce Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Produced by: Ody Mandrell and Coce Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Te kis perverz pedofil! 15 éves skótról nyalogatnál jeget? Node minek az üveg ahhoz? Üvegezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Én találtam ki. Ó, akkor pontosítok. Köszönet Ody-nak amiért kitalálta, és Coce-nak, amiért megszervezte és levezényelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Ó, akkor pontosítok. Köszönet Ody-nak amiért kitalálta, és Coce-nak, amiért megszervezte és levezényelte. Lényegében eltörpülnek az érdemeim Cocéi mellett. Csak gonoszkodtam kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. A fene, ja hogy ma forduló volt, méghozzá az utolsó.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Nagyon jó kérdések voltak! Obi-Wan mit mond utoljára Skywalkernek kérdésben, nekem egyből Vadernek intézett utolsó szavai ugrottak be. Azt gondoltam ez a csavar benne, mert mindenki Luketól való búcsúzására gondol. Én Karrdénak adnám a pontot. Szuper volt, kár, hogy nem tudtam itt lenni az utolsó néhányon. Nagyon Köszönet a kvízért mindenkinek. Én is várom az új rendszerű kvízt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. (szerkesztve) Nekem még az tetszett főleg, mikor megkérdeztem, hány szarva van Maulnak, és mindenki elkezdte nyomni, hogy "ez már volt!", de senki se tudta első hullámban a választ. lokatelli, végül mindketten kaptak pontot. Szerkesztve: 2008. Január 22. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. lokatelli, végül mindketten kaptak pontot. Győzött az igazság! Éljen Coce a kvízmester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Gratula mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Obi-Wan mit mond utoljára Skywalkernek kérdésben, nekem egyből Vadernek intézett utolsó szavai ugrottak be. Azt gondoltam ez a csavar benne, mert mindenki Luketól való búcsúzására gondol. Én Karrdénak adnám a pontot. Köszi Nézőpont kérdése, hogy mit fogadunk el jó válasznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam részt venni, nagyon jók voltak a kérdések Így utólag végigolvastam, próbáltam válaszolni rájuk és... sikerült 4 elméleti pontot szereznem (igaz, konkurencia nem volt) De az új játékot én is nagyon várom - hihetetlen élmény lesz előlről végigcsinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Érdeklődöm, hogy mi a helyzet az új kvízzel. Már vége a vizsgaidőszaknak - a következő meg még messze van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Felezőbált szervezek egyetem mellett. De igyekszek rá időt szakítani, meg a legnagyobb munka majd a kérdések kitalálása lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Ne haragudj, nem akartam számonkérni Csupán hiányzott valami infó, hogy áll az ügy. Na de mi az a felezőbál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Mi felénk van egy ilyen hagyomány, hogy harmadév felén, mikor ugy az egésznek a felénél tartunk, egy ilyen felezőbál van tartva ahol pucba kiöltözik mindenki, és a diákok mellett a tanárok is meg vannak hívva. Vacsora, programok, tánc. Most kicsit komplikáltabb, mert mi vagyunk az utolsó hagyományos 5 éves képzésű évfolyam, az alattunk lévök pedig a 3 éves Bsc (Bolognai) rendszer szerint tanulnak már, és így végülis ők is a tanulmányaik felénél tartanak a másfél évvel. Ők ezt nem tudták, de jóformán nekünk kiadták az ukászt, hogy nekik is szervezzük meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. OFF Coce: A másodéveseknek is lesz idén felezőbál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. (szerkesztve) Off: Mint ahogy lentebb említettem, igen. Jövőhéttől meg láthatod majd kirakva a posztereket is, amiket csináltam. Most meg épp a meghívókat tervezem... On: Közbe a kérdéseken is agyalok, és mostmár majd tessék felkészülni, mert a kvíz nem csak a filmek határvonalai közé lesz szorítva, hanem ki fog terjedni már az EU-ra is. Szerkesztve: 2008. Február 13. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Közbe a kérdéseken is agyalok, és mostmár majd tessék felkészülni, mert a kvíz nem csak a filmek határvonalai közé lesz szorítva, hanem ki fog terjedni már az EU-ra is. Na ez az EU vonal nagy kihívás lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.