Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. OFF Valóban... még a mai hozzászólások is eltüntek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Basszus. A végén még köddé válik a fórum. Már kezdek kiakadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Akkor addig kéne halasztani az egész kvíz játékot, amíg meg nem oldódik teljesen az ügy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Akkor addig kéne halasztani az egész kvíz játékot, amíg meg nem oldódik teljesen az ügy. Úgy lesz Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Ody, MySQL-t nem tudjátok valahogy lementeni, hogy majd később visszahívjuk azt a mentést? Legalább ami megmaradt, az ne vesszen el, de most lehet hülyeséget beszélek, mert nagyon már nem vagyok benne ebben a technikai témában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hát én mint kívülálló azt mondom, az a 30-ás kvíz úgyis döglött ügy volt, relatíve nem kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Mikor lesz a következő kör? A csonka forduló eredményét eldobjuk, vagy onnan folytatjuk? Szerintem célszerű tiszta lappal indulni, mert a topik is elveszett. Mit gondolsz coce? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Azt az egy pontot szerintem megérdemli, aki nyerte. A következő fordulóban úgyis a maradék 4 kérdést fogom feltenni, szóval sok vizet nem fog zavarni az az egy pont. Hogy mikor? Hétfőn lesz egy nagy vizsgám, és most a végén rá akarok húzni. Nekem olyan kedd este lenne a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Kedd nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Nekem is jó a Kedd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Nekem akármelyik nap jó, így a Kedd is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Nekem is okés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Kedd jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Mikor lesz a következő kör? A csonka forduló eredményét eldobjuk, vagy onnan folytatjuk? Szerintem célszerű tiszta lappal indulni, mert a topik is elveszett. Mit gondolsz coce? Azért ne vedd el tőlem az egy pontom Ui.: Kedd az jó. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Azért ne vedd el tőlem az egy pontom Szerintem jár neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Csonka forduló utánni állás : Csabai Donát: 6 pont Dzséjt: 8 pont lokatelli: 5 pont MissKarrde: 4 pont Obi1: 4 pont Ody Mandrell: 6 pont Oldfighter: 2 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. (szerkesztve) Akkor a keddi legyen a legutóbbi fordulónak a folytatása. Szerkesztve: 2006. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Azért ne vedd el tőlem az egy pontom Ui.: Kedd az jó. Donát Ki akarta elvenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. A csonka forduló eredmény elvonás, tiszta lappal indulás sztem arra célozgatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. A csonka forduló eredmény elvonás, tiszta lappal indulás sztem arra célozgatott. Az csak egy ötlet volt a másik, ellenkező eset mellett. Nem kell ezt túl lihegni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Nem lihegtem túl. Csak megijedtem. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Nem lihegtem túl. Csak megijedtem. Donát Coce-nak válaszoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Coce-nak válaszoltam. Ok. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. 2006. szeptember 5.én 21:00-21:15 között kezdődik a következő forduló, azaz holnap este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. 2006. szeptember 5.én 21:00-21:15 között kezdődik a következő forduló, azaz holnap este. Másodszorra sikerülni fog. Öt kérdés lesz akkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Öt kérdés lesz akkor? Lentebb Coce négyet írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Lentebb Coce négyet írt. Igazad van, figyelmetlen voltam. Tehát négy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. 2006. szeptember 5.én 21:00-21:15 között kezdődik a következő forduló, azaz holnap este. Az Erő megint velem van, hogy mára javult (javították) meg a gépem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. No hazaérkeztem. Itt van mindenki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Jelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.