MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Oldie kvíze meg lehet 14.-én, majd kollektíven részt veszünk rajta itt.Pár pálinka és sör után érdekes válaszok születhetnek. Az biztos Csak én addigra már máshonnan játszanék tiszta fejjel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. És kinek a felhasználó nevén játszanánk, frenkie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Na, most kezdem utolérni magam a kvízekben. Ami Anakin fénykardjait illeti: Ep2-ben volt a sajátja, amit a droidgyárban egy prés félig szétnyomott. Amikor szabadultak, ő és Obi kaptak egyet-egyet, és később Dooku ellen mindkettőt használta. Ep3-ban volt a sajátja és Dookué. Ha a droidgyárit javította meg, akkor ez négy, ha újat csinált, akkor öt. És ehhez jön az egy darab piros, amivel a 4-5-6 -ban vív. Akkor tehát 5 vagy 6. Az használatnak számít hogy az ep6-ban megnézte Luke-ét bekapcsolva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Persze, hogy annak. Sőt, az is, hogy Ahsoka elment mellette, az övén a fénykarddal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. És kinek a felhasználó nevén játszanánk, frenkie? Az sorsoláson dől el.Megpörgetjük a pálinkásüveget és akinél megáll annak a nevét használjuk. Karrde:Olyan korán el akarsz menni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Karrde:Olyan korán el akarsz menni? Meglátjuk, mi lesz De a metrókat még el kéne érnem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Mikor legyen holnap a kvíz? Jó lenne nem ütköztetni a TCW felirat érkeztével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerintem felirat műr olyan 4-5 körül lesz (már ha lesz rész is ) így este felé (7-8 körül) lehetne kvíz, nekem mindegy én ráérek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerintem felirat műr olyan 4-5 körül lesz (már ha lesz rész is ) így este felé (7-8 körül) lehetne kvíz, nekem mindegy én ráérek Szerintem legyen 20:30 -kor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. A szokásos időpont jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem tökéletes a 20:30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Sajnos közbe jött valami, nem tudok részt venni a kvízen, szóval rám majd ne várjatok, miközben Oldit várjátok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Sajnos közbe jött valami, nem tudok részt venni a kvízen, szóval rám majd ne várjatok, miközben Oldit várjátok kár akkor viszont a többiekkel késő estig leszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. kár akkor viszont a többiekkel késő estig leszünk Hány kérdés lesz? Ugye ez a késő estig dolog nem komoly? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hány kérdés lesz? Ugye ez a késő estig dolog nem komoly? 13+1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Oldie itt van, itt lesz. Hacsak bele nem merűlök túlságosan a Csillag Hanyatlikba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én sajnos kihagyom a mait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én sajnos kihagyom a mait. Neked dolgod van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én megjöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Majdnem elfelejtettem, de itt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én is, csak közben bajom van, sajnos kijött a kábeles net átka, és ezek a letöltős oldalak nem igazán díjaznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Neked dolgod van! Kérek érte p+1 pont jutalmat. (p a nyertes pontjainak száma) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kérek érte p+1 pont jutalmat. (p a nyertes pontjainak száma)Ha én nyerek megkapod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én megadom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Remélem mindenki jó alaposan átnézte a trilógia + háttéranyagokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jó kis kvíz volt, még a választ se mindig tudtuk Grat a helyezetteknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nagyon jó kvíz volt, és kutya nehéz. Megint sikerült elcsípnem egy második helyet, de gratulálok Oldinak és Pildinek is. Oldie hihetetlen, hogy Te is nyertél egy kört. Na majd az EP I-II-III -nál nem lesz esélyed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Phobos, köszi a kvízt, jók voltak a kérdések, én igazán élveztem. Nekem 2 pont is bőven több a szokásosnál, így totál elégedett vagyok Gratulálok minden pontszerzőnek, és még egyszer a győztesnek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Gratulálok mindenkinek, azt hittem nehezebben fog ez menni Köszi, de elég nehéz volt ez így is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem 2 pont is bőven több a szokásosnál, így totál elégedett vagyok Szinte így vagyok én is azzal az 1 ponttal Legalább labdába rúghattam egy kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.