Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. HAJRÁ AYLAA!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jönnek a csajok. Legjobb női szereplő -Amy Allen (Aayla Secura, EP2-3) -Caroline Blakiston (Mon Mothma, EP6) -Carrie Fisher (Leia Organa, EP4-6) -Natalie Portman (Padmé Amidala, EP1-3) -Pernilla August (Shmi Skywalker, EP1-2) -Shelagh Fraser (Beru néni, EP4) Natalie lesz az első, ez kétségtelen. Bár Dzséjt Amy-je se az utolsó helyen állhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én akkor épp még ki voltam száradva könny-ügyileg Grievous halála miatt. A köpenyem persze nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az én jelöltem, a kedvencem, Veronica Segura nem került be. Pedig Cordé halála mai napig a kedvencem. Tőlem kap egy tiszteletbeli ezüstfénykardot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bár Dzséjt Amy-je se az utolsó helyen állhat Sőt... talán nagy esélyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na vajon kit jelöltem meg elsőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb női szereplő Natalie Portman (EP1-3) Mindenki sejthette, hogy bizony ez a verseny anya és lánya párviadalát hozza. Így is lett. Felváltva voltak az élen, de a végén a hét pontos előnnyel záró Natalie Portman lett a befutó. Úgy látszik nincsenek is olyan nagy fenntartások vele kapcsolatban mint gondolhattuk volna, és szerintem az EPIII-ban az SW Saga legjobb női alakítását nyújtja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sőt... talán nagy esélyes Azért mondjuk alig szerepelt pár snitten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb női szereplő Natalie Portman (EP1-3) Igen, hajrá Portman kisasszony!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tőlem kap egy tiszteletbeli ezüstfénykardot. tök jó ötlet! Majd ha egyszer nagyban csináljuk, akkor lehet h kéne olyan is:) Cordé halála amúgy tényleg jó jelenet. Addig a Köztársaság csak csoszogott a háború felé, onnantól vett igazán lendületet a lejtőn... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Széééép volt, Natalie Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na vajon kit jelöltem meg elsőnek Gondolom annak akinek én De Natalie elhalászta a dijat... mondjuk nem sajnálom tőle Egyébként ritkán emlitjük vele kapcsolatban az ep.1-et pedig ott is nagyon jó. Nézzétek azt a részt, amikor bámul kifelé a Coruscant-i ablakon és szinte lejátsza magáról a sminket... érezni, hogy most komoly dolgok vannak függöben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez papírforma szerintem, bár Pernilla August fergeteges volt. Lejátszotta HAydent a halálakor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Pedig nagyon szoros volt. Utolsó két-három embernek ő jött be jobban, így nyerhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula, Natalie!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Viszont gondolom yodamester ettől nincs annyira feldobva... jól gondolom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez papírforma szerintem, bár Pernilla August fergeteges volt. Lejátszotta HAydent a halálakor. És Carrie Fisher mondjuk nem valami erős színész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula, Natalie!!! Pedig majdnem rajtad ment el a díja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gondolom annak akinek én De Natalie elhalászta a dijat... mondjuk nem sajnálom tőle Egyébként ritkán emlitjük vele kapcsolatban az ep.1-et pedig ott is nagyon jó. Nézzétek azt a részt, amikor bámul kifelé a Coruscant-i ablakon és szinte lejátsza magáról a sminket... érezni, hogy most komoly dolgok vannak függöben. Én az EpI-ből az Anakin-os "te angyal vagy?" kezdetű dialógusát szeretem. Annyira...ártatlan ott Padmé. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. szinte lejátsza magáról a sminket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És Carrie Fisher mondjuk nem valami erős színész. SOKKAL egyszerűbb szerepet kellet eljátszania Fischernek. Legalábbis szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Pedig nagyon szoros volt. Utolsó két-három embernek ő jött be jobban, így nyerhetett. Ha egyéb szerepeiket is nézzük törvényszerű volt Natalie Sikere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Viszont gondolom yodamester ettől nincs annyira feldobva... jól gondolom? Szerintem azóta is a fejét fogja az Order 66 okán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Így helyes, bár Carrie Fisher szvsz semmivel sem marad el tőle. Talán csak annyival, hogy neki nem kellett annyira tragédiabeli játékot eljátszani, viszont a harcos királykisasszony szerepére keresve se találhattak volna jobbat. Bomarr: hát nem, bár nagyon szívesen tettem volna első helyre, azért ő mégis csak egy mellékszereplő, így már csak e rang miatt is Padmé és Leia mögé került. Meg aztán ők ketten mégiscsak jobb színésznők. Viszont mögöttük közvetlen ő rohan, mit mögöttük, mellettük és következőre már nem leszek ilyen "jószívű" Nálam Aaylaé a tiszteletbeli fénykard. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért Fischer nagyon jól tud rabszolgát játszani... ellenvetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Közben yodamester annyira megviselték a történtek, hogy eltűnt. Itt vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A tejcsarnok, Aayla Secura az ötödik lett (mielőtt még megkérdeznétek ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért Fischer nagyon jól tud rabszolgát játszani... ellenvetés? Nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért Fischer nagyon jól tud rabszolgát játszani... ellenvetés? A felvetést támogatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Itt vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.