Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Jól van emberek! Megcsinálom én, Ti csak szavazzatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Szavazunk, ezzel nem lesz probléma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megírom a jelölteket csak valaki mondja már el hogy Ian akkor mellék vagy fő szereplő, mivel van aki ehhez - van aki ahhoz írta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Legjobb tudomásom szerint mellékszereplő, a többségnél ott is szerepel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Legjobb tudomásom szerint mellékszereplő, a többségnél ott is szerepel Köszi, akkor annak írom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megírom a jelölteket csak valaki mondja már el hogy Ian akkor mellék vagy fő szereplő, mivel van aki ehhez - van aki ahhoz írta... A 3. részben főszereplő. Sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Legjobb férfi főszereplő Liam Neeson Ewan McGregor Hayden Christensen Mark Hamill Harrison Ford David Prowse Legjobb férfi mellékszereplő Anthony Deniels Samuel L. Jackson Christopher Lee Temuera Morrison Ian McDiarmid Sir Alec Guinness Legjobb női szereplő Carrie Fisher Pernilla August Natalie Portman Amy Allen Keira Knightley Shelagh Fraser Legjobb animált karakter Yoda Grievous Droidok Klónok Watto Jar-Jar Legjobb intelligens lény Kaminoiak Watto Yoda Bucik Chewbacca Ewoks Legjobb szörny Rancor Acklay Wampa Taun-Taun Dagobah mocsári szörny Bantha Legjobb zenei téma Imperial March Across The Stars Force Theme Forest Battle Duel Of The Fates Star Wars Main Theme Legjobb jelmez Jedi tunikák Amidala ruhái Jango/Boba jelmez Sith csuklyás ruha Chewbacca sörénye Darth Vader jelmez Legjobb maszk Sidious(EPIII-VI) Tion Medon (EPIII) Anakin szétégve(EP3) Darth Maul (EPI) Wookie-k(EPIII-EPIV-V-VI) Nute Gunray(EPI-II-III) Legjobb bolygó Tatooine Coruscant Bespin Kamino Dagobah Hoth Kedvenc űrjármű Tie-fighter Jedi Starfighter(EpIII) Stardestroyer Tantive IV, Millennium Falcon X-Wing Kedvenc felszíni jármű AT-AT AT-ST Anakin Pod Racere Republic Attack Gunship Imperial speeder bike, Wookiee flying catamaran Legjobb űrcsata Nabooi (EPI) Aszteroidai üldözés(EPI) Coruscanti(EP3) Yavini(EP4) Aszteriodai üldözés (EP5) Endori(EP6) Legjobb felszíni csata Endor Geonosis Hoth Naboo Kashyyyk Kamino Legjobb fénykardpárbaj Obi vs. Ani (EPIII) Qui-Gon - Obi-Wan vs. Maul (EPI) Luke vs. Vader (EPVI) Yoda vs. Sidious (EPIII Luke vs. Vader (EPV), Vader vs. Obi-Wan (EPIV) Legjobb jelenet EpIII záró jelenetek Obi vs. Ani - "You were the chosen one" "I Am Your Father!" Jedi Order 66 Vader turn to the light side Vader turn to the dark side Ha valamit kihagytam akkor szóljatok!A helyezéseket mikor kell elküldeni Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Köszi. Még ma én is összesítem, és kipótolom/átírom amit kell. A végleges listát majd kiküldöm mailben mindenkinek, és CSAK MAILBEN VÁROM A VÁLASZT! Azért, hogy meglepetés legyen a végeredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hú hát egy két kategóriával bajban leszek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Ody: Akkor a szavazás Lokatelli által javasolt módon zajlik majd? Vagy csak egyet ki kell választani? Ha előbbi módon, akkor pontosítsuk már a "szabályokat", hogy mindenki tisztában legyen vele Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Legyen pontozásos. A legtöbb pontot annak kell adni, amelyik al egjobban tetszik. Így sorban lefelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. (szerkesztve) Ez aztán rendesen megnehezíti, de nehogy már ez megrémítsen, szóval állok elébe Ezt összesíteni jóval nehezebb lesz. Szerkesztve: 2006. Április 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Ez aztán rendesen megnehezíti, de nehogy már ez megrémítsen, szóval állok elébe Ezt összesíteni jóval nehezebb lesz. Vagy lehet, hogy jobb lenne csak egyre szavazni és kész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Legyen a pontozás! Akkor nem tépelődnék annyit, hogy miért nem erre, meg arra szavaztam. Így mindegyik kapna pontot. Szóval én emellett vagyok. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Legyen a pontozás! Akkor nem tépelődnék annyit, hogy miért nem erre, meg arra szavaztam. Így mindegyik kapna pontot. Szóval én emellett vagyok. Donát. Sztem is 1-től 6-ig kéne pontozni egy kategóriában és rangsorolni kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. A végén úgy is csak a kategóriák szerinti győztes fogom kiírni, de ok, akkor majd pontozunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Pontozás jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Hát én inkább egyet kiválasztanék, mondjuk valahol nem lennék biztos benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. (szerkesztve) Elkészült a jelöltek listája! A szavaztokat a mail címemre (metis@freemail.hu) várom, tehát NE IDE írjátok be! Küldeni fogok egy mailt is majd, főleg azok kedvéért, akik nem sűrűn járnak ide. Kérek mindenkit, hogy a pontozásos rendszert alkalmazza, tehát 6 pont a kedvencnek, és így tovább lefelé az egyig. Beküldési határidő: Ápr. 30. Aranyfénykard '2006 Legjobb film EPI- The Phantom Menace EPII - Attack of the Clones EPIII - Revenge of the sith EPIV - A New Hope EPV - The Empire Strikes Back EPVI - Return of the Jedi Legjobb zene EPI- The Phantom Menace EPII - Attack of the Clones EPIII - Revenge of the sith EPIV - A New Hope EPV - The Empire Strikes Back EPVI - Return of the Jedi Legjobb forgatókönyv -EPI- The Phantom Menace -EPII - Attack of the Clones -EPIII - Revenge of the sith -EPIV - A New Hope -EPV - The Empire Strikes Back -EPVI - Return of the Jedi Legjobb férfi főszereplő -David Prowse (Darth Vader, EP4-6) -Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi, EP1-3) -Harrison Ford (Han Solo, EP4-6) -Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader, EP2-3) -Liam Neeson (Qui-Gon Jinn, EP1) -Mark hamill (Luke Skywalker, EP4-6) Legjobb férfi mellékszereplő -Christopher Lee (Count Dooku, EP2-3) -Ian McDiarmid (Palaptine/Darth Sidious, Ep1-6) -Peter Cushing (Tarkin, Ep4) -Samuel L. Jackson (Mace Windu, Ep1-3) -Sir Alec Guinnes (Obi-Wan Kenobi, Ep4-6) -Temuera Morrison (Jango Fett, EP2) Legjobb női szereplő -Amy Allen (Aayla Secura, EP2-3) -Caroline Blakiston (Mon Mothma, EP6) -Carrie Fisher (Leia Organa, EP4-6) -Natalie Portman (Padmé Amidala, EP1-3) -Pernilla August (Shmi Skywalker, EP1-2) -Shelagh Fraser (Beru néni, EP4) Legjobb animált karakter -Dexter Jettster (EP2) -Grievous tábornok (EP3) -Jar Jar Binks (EP1-3) -Sebulba (EP1) -Watto (EP1) -Yoda (EP2-3) Legjobb idegen lény -Ackbar admirális (EP6) -Chewbacca (EP3-6) -Jabba (EP1-6) -Kaminoiak (EP2) -Watto (EP1) -Yoda (EP1-6) Legjobb szörny -Acklay (EP2) -Boga (EP3) -Nexu (EP2) -Rancor (EP6) -Reek (EP2) -Wampa (EP5) Legjobb zenei téma -Across the Stars (EP2) -Anakin's Betrayal (EP3) -Duel of the Fates (EP1) -Light of the Force (Force theme, EP4) -SW main theme (EP1-6) -The Imperial March (EP5) Legjobb jelmez -Anakin Jedi öltözete (EP2-3) -Darth Vader páncélja (EP3-6) -Jango Fett páncélja -Jedi tunika -Padmé Amidala piros uralkodói ruhája (EP1) -Rohamosztagos páncél (EP2-6) Legjobb maszk -Darth Maul (EP1) -Darth Sidious (EP3-6) -Kit Fisto (EP1-3) -Nute Gunray (EP1-3) -Tion Medon (EP3) -Összeégett Anakin (EP3) Legjobb bolygó -Coruscant -Dagobah -Kamino -Mustafar -Naboo -Tatooin Kedvenc űrjármű -Birodalmi csillagrombolók (EP4-6) -Jedi vadászok (EP2-3) -Nubien hajók (EP1-3) -Millenium Falcon (EP4-6) -TIE vadászok (EP4-6) -X-szárnyú (EP4-6) Kedvenc felszíni jármű -Anakin fogata (EP1) -Grievous egykerekű gépezete (EP3) -Köztársasági vadász (EP2) -AT-AT (EP5-6) -AT-ST (EP5-6) -Birodalmi robogó (EP6) Legjobb űrcsata -Coruscanti csata (EP3) -Endori csata (EP6) -Han Solo vs. Birodalom (EP5) -Nabooi csata (EP1) -Obi vs. Jango (EP2) -Yavini ütközet (EP4) Legjobb felszíni csata -Endor (EP6) -Geonosis (EP2) -Hoth (EP5) -Naboo (EP1) -Kashyyyk (EP3) -Utapau (EP3) Legjobb fénykardpárbaj -Anakin vs. Obi-Wan (EP3) -Luke vs. Darth Vader (EP5) -Luke vs. Darth Vader (EP6) -Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (EP1) -Yoda vs. Sidious (EP3) -Windu vs. Palpatine (EP3) Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Szerkesztve: 2006. Április 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Köszönjük, Ody! Én biztos még a héten sort kerítek a szavazásra. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Jut eszembe, Ody, a szavazás idejéig le is zárhatnád a fórumot, hogy senki se írja be ide, nem? Vagy nincs rá szükség? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Kedvenc felszíni jármű -Anakin fogata (EP1) -Grievous egykerekű gépezete (EP3) -LAAT (EP1) Itt egy kis hiba van, a LAAT szériájú csathajók az ep2-ben szerepeltek. A LAAT/i a gunship, a LAAT/c (asszem c) pedig azok a röpcsik, amelyek az AT-TE lépegetőket tették le. Az ep1-ben AAT tank van. [b[Legjobb fénykardpárbaj[/b] Ez meg egy kis esztétikai hiba, fordítsd meg a bezáró zárójelet az első b-nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. (szerkesztve) Nagyon tetszik a jelöltlista. De annak kevésbé örülök, hogy pontozni kell... Egyet még csak-csak ki tudok választani 6-ból, de hogy kénytelen legyek egyértelmű sorrendbe rakni őket... hát, ez nehéz lesz... Apróság: Hayden nem szerepelt az EP1-ben. Donát: szerintem ne legyen lezárva a topik, hátha van valami mondanivalója valakinek, ami közérdekű. Tudunk vigyázni, szerintem senki nem fogja beírni ide a szavazatait. Szerkesztve: 2006. Április 4. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Én speciál nagyon örülök a pontozásnak. Igy sokkal igazságosabb döntés fog születni, mintha mindenki csak a legjobbakat küldené el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Nagyon jó kis lista Egy valami ütötte meg a szemem, hogy Dookus fénykardpárbaj nincs, de hát ez van A listámat csak akkor küldöm, ha megnéztem előtte a hat filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Jut eszembe, Ody, a szavazás idejéig le is zárhatnád a fórumot, hogy senki se írja be ide, nem? Vagy nincs rá szükség? Donát. Szerintem ide értelmes emberek járnak, erre nincs szükség. Egyébként CSAK EMAIL-ben kérem a szavazatokat! Tehát nem privátban, hanem elektronikus postán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Ez meg egy kis esztétikai hiba, fordítsd meg a bezáró zárójelet az első b-nél. Nagyon köszi Dzséjt! Megkavart ez a dolog, és változott is ez a jelölés, mert a Republic Gunship lett a befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Egyébként vannak érdekességek a listán. Nagyon kíváncsian várom a szavazatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Én is kíváncsi lennék, az biztos De arra még inkább, vajon hogyan fogom eldönteni a sorrendet (a filmnézésen kívül) Azért attól nem aggódom, hogy nem bírkozom meg vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Egyébként CSAK EMAIL-ben kérem a szavazatokat! Tehát nem privátban, hanem elektronikus postán. Én már elküldtem PM-ben.Akkor most küldjem a mailedre is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.