Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Nem akarom elkiabálni, de úgy fest, Vateráról sikerül beszereznem az EpI-II "Legenda díszdobozt" (5500 ft-ért), így végre meglesz az összes rész eredetiben (Ráadásul a leírás szerint új, és a 2 extra dvd roppant kecsegtető - az EpI extráit még sosem láttam). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Gratulálok Donát. Mit takar a legenda díszdoboz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Itt lehet látni: http://www.vatera.hu/star_wars_i_ii_diszdo..._155248231.html Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Így van meg nekem is a 2 rész Csak én 15k-t fizettem érte Jó hogy már harmad ennyiért meg lehet venni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Nekem is ez van meg Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Már nem is tudom, miért, de anno lemaradtam róla, pedig bolti áron kb. 3000 körül vagy hogy is volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Sőt még nekem is ez van meg.Én 5500 ft-ért vettem anno a Media Marktban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megérkezett...! Az EpII-es még ki sincs bontva. Holnap SW partyt tartok... végre! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megérkezett...! Az EpII-es még ki sincs bontva. Holnap SW partyt tartok... végre! Remélem megosztod az élményeidet velünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Grat, hogy sikerült megszerezned Aztán jó filmezést! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Az SFportalra az Avatar kapcsán filmekben és könyvekben feltűnő mesterséges nyelvekről kell írnom, és naná, hogy elővettem a Star Wars egyik-másik nyelvét is (na azért nem mindet, mert baromi nehéz lenne mindet felsorolni ). A lényeg, hogy miközben ezeket nézegettem, ráleltem a Jawa Juice/Ardees szinkronbaki megoldására. Biztosan tudják már páran a megoldást, de nekem eddig rejtély volt, hogyan lett a Jawa Juice-ból Ardees, ami láthatóan, hallhatóan sosem hangzott el a filmben. Eddig azt hittem, hogy a fordító próbált jó pofizni, vagy ilyesmi, hát nem. Mint ismeretes, a fordítók a szövegkönyv alapján dolgoznak, és abban eredetileg Ardees szerepelt. Sőt, még a film első vágásában is ezt kért Obi-Wan. Csak az utószinkronnál változtatták meg az Ardees-t Jawa Juice-ra, ami sose került bele a scriptbe, így a fordító sem tudhatott róla. Így lett az Ardees nevű ital beceneve a Jawa Juice, legalábbis az EU-ban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez nagyon jó, ezt én se tudtam. Ez igazán háttrében lévő érdekesség. Köszi az infót! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Köszi, Dzséjt, nekem eddig rejtély volt! Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Ma lesz a Film+ -on 1 óra múlva (20:45-kor) A Klónok támadása! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Jó is így karácsonykor az SW a tévében Válasz
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Egyébként szerintetek jó hogy Shmi meghalt? Mert szerintem jobb így meghalnia mint hogy lássa mi lesz a fiából.Az sem lehetetlen hogy a fia keze által halt volna meg, hiszen a szerelme is így végezte. ti mit gondoltok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Egyébként szerintetek jó hogy Shmi meghalt? Mert szerintem jobb így meghalnia mint hogy lássa mi lesz a fiából.Az sem lehetetlen hogy a fia keze által halt volna meg, hiszen a szerelme is így végezte. ti mit gondoltok? Shmi halála egy nagy mérföldkő Anakin Vaderré válásának folyamatában. Így volt jó. Talán ha az anyja megmenekül, akkor belőle se lehetett volna az aki. Anakin veszte épp az volt, hogy a végén senkije se maradt Palpatine -on kívül. Így számomra nincs értelme a kérdésnek, hogy mi lett volna ha Shmi megéli. Nem élhette meg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. (szerkesztve) Egyébként szerintetek jó hogy Shmi meghalt? Mert szerintem jobb így meghalnia mint hogy lássa mi lesz a fiából.Az sem lehetetlen hogy a fia keze által halt volna meg, hiszen a szerelme is így végezte. ti mit gondoltok? Anakin átállásában nagyban közre játszott az anyja elvesztése, így ha ő nem hal meg, valószínűleg Vader sem "született" volna meg. Anakin akkor tett jelentős lépést a sötét oldal felé, amikor végzett anyja gyilkosaival, illetve ennek a hatására vált valós félelemmé a Padméról szóló látomása. Tehát, szerintem ha Shmi életben maradt volna, a buckalakók nem lesznek lemészárolva és Anakin sem lép olyan ösvényre Padme megmentése érdekében, amely a sötét oldal felé sodorja. Szerkesztve: 2010. Július 5. - Darth Sky Válasz
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Shmi halála egy nagy mérföldkő Anakin Vaderré válásának folyamatában. Így volt jó. Talán ha az anyja megmenekül, akkor belőle se lehetett volna az aki. Anakin veszte épp az volt, hogy a végén senkije se maradt Palpatine -on kívül. Így számomra nincs értelme a kérdésnek, hogy mi lett volna ha Shmi megéli. Nem élhette meg. Értem bocs néha teljesen értelmetlen amikre gondolok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Értem bocs néha teljesen értelmetlen amikre gondolok Semmi gond, megbeszéljük a dolgokat. Úgy is régen értekeztünk már a filmekről. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Én az utána következő felszíni epikus csatára gondoltam Geonosis-on több tucat Jedi is volt a klónokkal, ami még befolyásolhatta az erőviszonyokat. Válasz
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Geonosis-on több tucat Jedi is volt a klónokkal, ami még befolyásolhatta az erőviszonyokat. Ez is igaz. Rég láttam már a filmeket Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Amikor Obi-Want megbízzák, hogy nézzen utána a fejvadásznak, akkor Windu Anakint mond, mikor megszólítja őt. Ez eddig nem tűnt fel, még a TCW-ben is furcsán néztem, mikor a Bobás részben Anakinnak szólítja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Tudtok nekem olyan linket adni, ahonnan leszedhetném a film HD verzióját? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. (szerkesztve) 107 darabos netload-os linket tudok adni. 1080p-s angol, nincs hozzá felirat. http://netfolder.in/folder.php?folder_id=MzYwNzQ Vagy ha torrentet tudsz használni, vegyél fel MSN-re küldök egy t. fájlt Szerkesztve: 2010. December 12. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Nagyon köszönöm! Megkereslek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Amikor Obi-Want megbízzák, hogy nézzen utána a fejvadásznak, akkor Windu Anakint mond, mikor megszólítja őt. Ez eddig nem tűnt fel, még a TCW-ben is furcsán néztem, mikor a Bobás részben Anakinnak szólítja. Én is furcsálltam, de igaz. Lehet Windu a klónháborúkban szokott rá a Skywalkerezésre. Jó lenne, ha áldoznának a TCW-ben egy részt erre a pálfordulásra. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. A minap néztem újra az epizódot és szemet szúrt valami, amit már korábban is észre vettem, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Miután Obi-Wan a Padmé életére törő droid után vetődik, az elindul vissza Zam felé. A fejvadász kilövi a droidot, Obi-Wan zuhanni kezd. Miután Anakin felveszi mesterét, elindulnak Zam után. Azt nem értem, hogy a Jedik honnan tudták, kit kell üldözniük? Elvégre Kenobi túl messze volt ahhoz (Anakin meg aztán végképp), hogy megfigyelje a nőt, vagy a siklóját, ha egyáltalán előre megérezte, hogy ki fogják lőni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.