Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. (szerkesztve) Vasárnap este EPII a Pro7-en! Kalandra fel. Ugye nálunk az RTL Klub leadta a ROTS premier előtt? Szerkesztve: 2006. Március 28. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Le. Kíváncsi vok, nálunk mikor szedik újra elő őket. Remélem akkor már az ep3 is benne lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Dzséjt írta: Le. Kíváncsi vok, nálunk mikor szedik újra elő őket. Remélem akkor már az ep3 is benne lesz. Szerintem most pár évig biztos nem vetítik le. Mindegy, jobb nekem DVD-n. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hát azt tudom, hogy a RotS-ot 2008. májusában adhatják le először (3 évvel szoktak késni), csakúgy mint a klónok esetében (az 2005. májusára esett). Én az ilyen vetítésekkor csak a beharangozókat szeretem, meg pl. mikor az Rtl egy teljes napig SW-s reklám- és film-ajánlókat használt, az volt a szuper! Tiszta orgia Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Ezeket a reklámos napokat én is nagyon szeretem, olyan jó volt akkor is látni az SW-s hangulatot a tévében Akkor meg is néztem a tévében a filmet érdekességképpen, hogy ott is lássam egyszer. Többször nem igen fogom, mert tele rakják reklámmal, így inkább marad a dvd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Jar Jar Binks az EPII-ben teljesen animált? Sziszzel épp ezen töprengünk. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Ody Mandrell írta: Jar Jar Binks az EPII-ben teljesen animált? Sziszzel épp ezen töprengünk. Miért ne lenne az? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Obi1 írta: Miért ne lenne az? Mert pl. a köpenye nagyon valóságosnak hat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Biztos, hogy teljesen animált. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Teljesen animált. John Knoll még meg is jegyezte Lucasnak, amikor meglátta, hogy milyen sokat takaró köpenye lesz a figurának, hogy "bölcs választás". Merthogy így könnyebb az animáció. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Akkor viszont sikerült megtéveszteni szisz-t, tehát REMEK A CGI!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jövő héten vasárnap az RTL-en lesz látható a film. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Ody Mandrell írta: Jövő héten vasárnap az RTL-en lesz látható a film. Jejejejeje. Két hét múlva ROTS? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. kudarmubat írta: Jejejejeje. Két hét múlva ROTS? Jaja, de ahogy ismerem a retek klubot, már 3 éve elkezdték volna a rots reklámkampányát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Obi1 írta: Jaja, de ahogy ismerem a retek klubot, már 3 éve elkezdték volna a rots reklámkampányát. Nem fogják leadni a harmadikat, az biztos. Szerintem még egyik tv adó sem adta le. De ez OFF!!! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Ody Mandrell írta: Nem fogják leadni a harmadikat, az biztos. Szerintem még egyik tv adó sem adta le. De ez OFF!!! OFF Még biztos nem adják le, 3 évet szoktak SW filmmel várni a tvben. Eddig így volt. Különben is, rendesen megvágnák a végén lévő durva jeleneteket azt tuti, amolyan rtlesen. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Obi1 írta: Jaja, de ahogy ismerem a retek klubot, már 3 éve elkezdték volna a rots reklámkampányát. Pont ezért várom a legközelebbi valóságsót. Azok közben szoktak jó filmeket adni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. OFF Nem fogják egyelőre adni az epIII-at, mert tavaly egy hírben benne volt, hogy legkorábban 2008-ban lesz tévé adón a film (ugye a három év ), akkor is a tengerentúlon, de valószínűleg nem sokat kell várni rá nálunk sem. ON Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hihetetlen ez az rtl. Még ebből is képesek kivágni. Padmé hajójának a felrobbanását megvágták. 3 robbanásból csak az elsőt hagyták benne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. lokatelli írta: Hihetetlen ez az rtl.Még ebből is képesek kivágni. Padmé hajójának a felrobbanását megvágták. 3 robbanásból csak az elsőt hagyták benne. Én is észrevettem hogy szinte az összes filmet megvágják!... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Érthetelen, hogy ott miért kellett vágni. Nem volt semmi durva. Mit fognak ezek művelni az ep3-mal? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. lokatelli írta: Érthetelen, hogy ott miért kellett vágni. Nem volt semmi durva. Mit fognak ezek művelni az ep3-mal? Hát...eljutunk a feléig -talán- Hogy fogunk majd csodálkozni hogy a két és negyed órából másfelet csinálnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Ody Mandrell írta: Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe. TEGYÜNK AZT! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Ody Mandrell írta: Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe. Hm. És azzal mit érünk el? Mert ha a feljelentőnek jár teszemazt egy személyre szóló és eredeti köszönőpapír egyenesen Lucastól akkor OK.... de ha csak annyit hogy a táskásműsor eggyel följebb kerül a nézettségi listán mert kiesik előle a SW...? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Darth Krande írta: Hm. És azzal mit érünk el? Mert ha a feljelentőnek jár teszemazt egy személyre szóló és eredeti köszönőpapír egyenesen Lucastól akkor OK.... de ha csak annyit hogy a táskásműsor eggyel följebb kerül a nézettségi listán mert kiesik előle a SW...? OFF De ez akkor is felháborító! Én nem szotam már nagyon TVzni, de mikor nézek valami filmet egyből feltűnik. A Tango és Cashből is kivágtak részeket, de amin a legjobb felháborodtam az egy Bruce Lee film, a Sárkány közbelép volt. Még meg sem ütötte a harci jelenetben a nuncsakuval /nem tudom hogy írják/ a fickót, de az már összesesett...no comment!! ON Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) A vágásokat nem a TV adók, hanem az ORTT találja ki. Őket meg már önmagában azért felkéne valahol jelenteni, amiért kitalálták azt az idióta karikás rendszert Szerkesztve: 2006. Június 4. - Bomarr Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hát ha teszem azt Amerikába tennének be ilyeneket, akkor forradalom tört volna ki.Itt is azt kellett volna.Vagyunk itt a fórumon páran, kimehetnénk tüntetni az ORTT épülete elé.. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) Obi1 írta: Hát ha teszem azt Amerikába tennének be ilyeneket, akkor forradalom tört volna ki.Itt is azt kellett volna.Vagyunk itt a fórumon páran, kimehetnénk tüntetni az ORTT épülete elé.. Amerikában is vágják a filmeket, sőt újra is szinkronizálják őket néhol! Illetve vannak alternativ verziók, pl a Gyűrűk Ura második részének TV változatában a karóba huzott ork fejen egy sisak van, hogy ne legyen olyan durva Viszont való igaz... ot nem csunyitják el ilyen karikákkal a filmeket Szerkesztve: 2006. Június 4. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Marad az. amit eddig is tudtunk. DVD-n kell nézni a filmet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.