Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. (szerkesztve) Vasárnap este EPII a Pro7-en! Kalandra fel. Ugye nálunk az RTL Klub leadta a ROTS premier előtt? Szerkesztve: 2006. Március 28. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Le. Kíváncsi vok, nálunk mikor szedik újra elő őket. Remélem akkor már az ep3 is benne lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Le. Kíváncsi vok, nálunk mikor szedik újra elő őket. Remélem akkor már az ep3 is benne lesz. Szerintem most pár évig biztos nem vetítik le. Mindegy, jobb nekem DVD-n. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hát azt tudom, hogy a RotS-ot 2008. májusában adhatják le először (3 évvel szoktak késni), csakúgy mint a klónok esetében (az 2005. májusára esett). Én az ilyen vetítésekkor csak a beharangozókat szeretem, meg pl. mikor az Rtl egy teljes napig SW-s reklám- és film-ajánlókat használt, az volt a szuper! Tiszta orgia Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Ezeket a reklámos napokat én is nagyon szeretem, olyan jó volt akkor is látni az SW-s hangulatot a tévében Akkor meg is néztem a tévében a filmet érdekességképpen, hogy ott is lássam egyszer. Többször nem igen fogom, mert tele rakják reklámmal, így inkább marad a dvd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Jar Jar Binks az EPII-ben teljesen animált? Sziszzel épp ezen töprengünk. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Jar Jar Binks az EPII-ben teljesen animált? Sziszzel épp ezen töprengünk. Miért ne lenne az? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Miért ne lenne az? Mert pl. a köpenye nagyon valóságosnak hat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Biztos, hogy teljesen animált. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Teljesen animált. John Knoll még meg is jegyezte Lucasnak, amikor meglátta, hogy milyen sokat takaró köpenye lesz a figurának, hogy "bölcs választás". Merthogy így könnyebb az animáció. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Akkor viszont sikerült megtéveszteni szisz-t, tehát REMEK A CGI!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jövő héten vasárnap az RTL-en lesz látható a film. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jövő héten vasárnap az RTL-en lesz látható a film. Jejejejeje. Két hét múlva ROTS? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jejejejeje. Két hét múlva ROTS? Jaja, de ahogy ismerem a retek klubot, már 3 éve elkezdték volna a rots reklámkampányát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jaja, de ahogy ismerem a retek klubot, már 3 éve elkezdték volna a rots reklámkampányát. Nem fogják leadni a harmadikat, az biztos. Szerintem még egyik tv adó sem adta le. De ez OFF!!! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Nem fogják leadni a harmadikat, az biztos. Szerintem még egyik tv adó sem adta le. De ez OFF!!! OFF Még biztos nem adják le, 3 évet szoktak SW filmmel várni a tvben. Eddig így volt. Különben is, rendesen megvágnák a végén lévő durva jeleneteket azt tuti, amolyan rtlesen. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jaja, de ahogy ismerem a retek klubot, már 3 éve elkezdték volna a rots reklámkampányát. Pont ezért várom a legközelebbi valóságsót. Azok közben szoktak jó filmeket adni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. OFF Nem fogják egyelőre adni az epIII-at, mert tavaly egy hírben benne volt, hogy legkorábban 2008-ban lesz tévé adón a film (ugye a három év ), akkor is a tengerentúlon, de valószínűleg nem sokat kell várni rá nálunk sem. ON Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hihetetlen ez az rtl. Még ebből is képesek kivágni. Padmé hajójának a felrobbanását megvágták. 3 robbanásból csak az elsőt hagyták benne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hihetetlen ez az rtl.Még ebből is képesek kivágni. Padmé hajójának a felrobbanását megvágták. 3 robbanásból csak az elsőt hagyták benne. Én is észrevettem hogy szinte az összes filmet megvágják!... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Érthetelen, hogy ott miért kellett vágni. Nem volt semmi durva. Mit fognak ezek művelni az ep3-mal? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Érthetelen, hogy ott miért kellett vágni. Nem volt semmi durva. Mit fognak ezek művelni az ep3-mal? Hát...eljutunk a feléig -talán- Hogy fogunk majd csodálkozni hogy a két és negyed órából másfelet csinálnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe. TEGYÜNK AZT! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe. Hm. És azzal mit érünk el? Mert ha a feljelentőnek jár teszemazt egy személyre szóló és eredeti köszönőpapír egyenesen Lucastól akkor OK.... de ha csak annyit hogy a táskásműsor eggyel följebb kerül a nézettségi listán mert kiesik előle a SW...? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hm. És azzal mit érünk el? Mert ha a feljelentőnek jár teszemazt egy személyre szóló és eredeti köszönőpapír egyenesen Lucastól akkor OK.... de ha csak annyit hogy a táskásműsor eggyel följebb kerül a nézettségi listán mert kiesik előle a SW...? OFF De ez akkor is felháborító! Én nem szotam már nagyon TVzni, de mikor nézek valami filmet egyből feltűnik. A Tango és Cashből is kivágtak részeket, de amin a legjobb felháborodtam az egy Bruce Lee film, a Sárkány közbelép volt. Még meg sem ütötte a harci jelenetben a nuncsakuval /nem tudom hogy írják/ a fickót, de az már összesesett...no comment!! ON Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) A vágásokat nem a TV adók, hanem az ORTT találja ki. Őket meg már önmagában azért felkéne valahol jelenteni, amiért kitalálták azt az idióta karikás rendszert Szerkesztve: 2006. Június 4. - Bomarr Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hát ha teszem azt Amerikába tennének be ilyeneket, akkor forradalom tört volna ki.Itt is azt kellett volna.Vagyunk itt a fórumon páran, kimehetnénk tüntetni az ORTT épülete elé.. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) Hát ha teszem azt Amerikába tennének be ilyeneket, akkor forradalom tört volna ki.Itt is azt kellett volna.Vagyunk itt a fórumon páran, kimehetnénk tüntetni az ORTT épülete elé.. Amerikában is vágják a filmeket, sőt újra is szinkronizálják őket néhol! Illetve vannak alternativ verziók, pl a Gyűrűk Ura második részének TV változatában a karóba huzott ork fejen egy sisak van, hogy ne legyen olyan durva Viszont való igaz... ot nem csunyitják el ilyen karikákkal a filmeket Szerkesztve: 2006. Június 4. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Marad az. amit eddig is tudtunk. DVD-n kell nézni a filmet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.