Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. youtube-on fenn van az összes. én ott néztem meg őket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Az jó rész! Anakin milyen jó ízűen eszi azokat a pondrókat. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. miér, lehet hogy ízletes a rovar-csemege Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. A végén meg Ani kinyírt egy nagy orrszarvúszerű kreatúrát és erre előjött néhány bennszülött. a bennszülöttek magyarul beszélnek Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. a bennszülöttek magyarul beszélnek Legalább az SW-galaxisban világnyelv a miénk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. youtube-on fenn van az összes. én ott néztem meg őket Most néztem meg rajta az elsőt. Egész jó minőségű. Onnan hamarabb le lehet kapkodni. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Magyarul? Mindjá keresem is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Magyarul? Mindjá keresem is. Én angolul találtam meg rajta. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Jah. Naív voltam. én még értem így, unokaöcsém meg aki nem tud angolul az Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Kooperálnod kell olyannal, akinek megvan magyarul. Zsoltikának mindent! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kooperálnod kell olyannal, akinek megvan magyarul. Zsoltikának mindent! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Ma egész véletlenül azt láttam, hogy a retek klub leadta a Clone Warst. Legalábbis az utcsó részek egyike ment rajta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Palpit menekíteni... Volt egy kis Mátrixos ugrabugra majd Pengés metrótúra. Egyszerűbb lett volna az öreget kivágni az ablakon. "Grívesz" bizti elkapta volna. Meg azok a barlangrajzos mutánsok már megint. Ajajaj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Ma egész véletlenül azt láttam, hogy a retek klub leadta a Clone Warst. Legalábbis az utcsó részek egyike ment rajta. Minden hétvégén adnak egy részt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. A Entertainment Weekly nevű magazin az elmúlt 25 év sci-fi termésébőll összedobott egy 25-ös toplistát, amelyen a Star Wars Clone Wars a 20. helyre került. Egyéb Star Wars egyáltalán nem jelent meg a listában, ami azért szerintem bariomira méltatlan dolog Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. (szerkesztve) Hát teszem azt, ha csak tv műsorok voltak a 25ös listán, vagyis egy mozi film sem akkor dícséretes, hogy a CW bekerült. Edit: EW honlapját nézve tele van mozikkal is. Szóval "érdekes" lista. Szerkesztve: 2007. Május 5. - lokatelli Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Már a Star Warsnak sincs túl sok köze a sci-fihez, node a CW sorozatnak Ez tényleg 'érdekes'... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hát igen, ömlesztve ment sorozat, mozifilm, mesefilm, ráadásul a jelenlévők közül az SW-re még hellyel-közzel mondanám, hogy sci-fi (bár akkor is space-fantasy vagy űropera), nade a Heroest végkép nem vettem volna bele. Az szerintem lazán fantasy inkább. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Most lapozgattam át... hát van egy-két jó film rajta, de összességében elég sz*r lista. Úgy látszik ez a sci-fi film listázás nem nagyon megy odaát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Ebből végül nem lett semmi? Volt valami trailere, nincs meg valakinek? Vagy linkje nincs? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Újra végignézve a 25 részt, továbbra sem lett jobb a szememben ez a mesesorozat. Ez a fajta rajzstílus még mindig nem tetszik, a túlzások pedig nagyon nem jók. Windu egymagában visszaver egy droidsereget, Yoda kettőt is. Klónok ugrálnak egyik hajóról a másikra, és a többi. Meg a filmmel (és egyéb EU művekkel) való ütközés sem tesz túl jót neki. Egynek azért jó, délutáni kikapcsolódásnak, mert a hangulata az mindenképpen egyéni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Igen, főleg a hangulata miatt szeretem nézni. Amúgy a volume 2 sokkal jobb! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Igen, a Volume 2 nekem is jobban bejön. Amikor Anakinnak látomása van a barlangban az meglepően jól ellett találva! De mondjuk nekem alapból bejön Tartakovsky stilusa, szoval a maga módján az első 'szezonnal' is jól elvoltam, csak ha egyben nézi az ember kissé unalmas a sok akció igy halmozva... szerencsére a vol 2-nél már több idő jutott. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Sziasztok! Egyik osztálytársam megkért (mivel mindenki tudja az iskolába, hogy nagy SW rajongó vagyok), hogy mondjak neki egy boltot ahol meg tudja venni a Clone Wars Vol. 1,2-t DVD-n (meg az epizód 1-2t is, de ez itt off). Nem tudtok segíteni nekem, hogy hol lehetne megkeresni? (Neki csak DVD-n kell, mivel nem DivX-es a lejátszója és nincs gépe se) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Sajnos nálunk nem adták ki DVD-n. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Ó!!! Én mintha úgy emlékeztem volna, hogy láttam ilyen DVD Magyarországon, bár lehet, hogy az angol volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Pedig itt nem jött ki eredeti kiadásban. Az valami másolt cucc lehetett. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. (szerkesztve) hihetetlen jó a CW! Még mindig rajongok érte. A karakterek, felszerelések járművek tökéletesen ugyanolyannak vannak visszaadva, mint a filmekben, csak cartoon network-ös rajzstílusban. Különösen Yoda és Palpatine megrajzolt változata tetszik nekem a legjobban. Néha mosolygok rajtuk, van bennük valami vicces... Szerkesztve: 2007. Augusztus 23. - Xom Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Sziasztok! Én a CW-ben nem értem azt a jelenetet, amikor Qui-Gon Anakinnal a barlangnál van! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Az egy látomás volt, meg utalás az ep5-re. Ugye abban Luke egy hasonló (vagy ugyanebbe) a barlangba lépett be, hogy szembenézzen a benne lakozó gonosszal, ami ugye maga Vader volt (illetve ez egy jelzés, hogy ugyanazon az úton jár, mint az apja). Anakin a Clone Wars azon epizódjaiban hasonlóan szembenézett a benne lakozó sötétséggel, és ennek az előfutára ez a látomás. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.