Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A végén meg Ani kinyírt egy nagy orrszarvúszerű kreatúrát és erre előjött néhány bennszülött.

a bennszülöttek magyarul beszélnek

Hozzászólás ideje:
a bennszülöttek magyarul beszélnek

Legalább az SW-galaxisban világnyelv a miénk. :clap:

Hozzászólás ideje:
youtube-on fenn van az összes. én ott néztem meg őket

Most néztem meg rajta az elsőt. Egész jó minőségű. Onnan hamarabb le lehet kapkodni.

Hozzászólás ideje:

Palpit menekíteni... :D

Volt egy kis Mátrixos ugrabugra majd Pengés metrótúra. Egyszerűbb lett volna az öreget kivágni az ablakon. "Grívesz" bizti elkapta volna. :P

Meg azok a barlangrajzos mutánsok már megint. Ajajaj.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Entertainment Weekly nevű magazin az elmúlt 25 év sci-fi termésébőll összedobott egy 25-ös toplistát, amelyen a Star Wars Clone Wars a 20. helyre került. Egyéb Star Wars egyáltalán nem jelent meg a listában, ami azért szerintem bariomira méltatlan dolog :oops:

Hozzászólás ideje:

Hát teszem azt, ha csak tv műsorok voltak a 25ös listán, vagyis egy mozi film sem akkor dícséretes, hogy a CW bekerült.

Edit:

EW honlapját nézve tele van mozikkal is. Szóval "érdekes" lista.

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:

Hát igen, ömlesztve ment sorozat, mozifilm, mesefilm, ráadásul a jelenlévők közül az SW-re még hellyel-közzel mondanám, hogy sci-fi (bár akkor is space-fantasy vagy űropera), nade a Heroest végkép nem vettem volna bele. Az szerintem lazán fantasy inkább.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Újra végignézve a 25 részt, továbbra sem lett jobb a szememben ez a mesesorozat. Ez a fajta rajzstílus még mindig nem tetszik, a túlzások pedig nagyon nem jók. Windu egymagában visszaver egy droidsereget, Yoda kettőt is. Klónok ugrálnak egyik hajóról a másikra, és a többi. Meg a filmmel (és egyéb EU művekkel) való ütközés sem tesz túl jót neki. Egynek azért jó, délutáni kikapcsolódásnak, mert a hangulata az mindenképpen egyéni.

Hozzászólás ideje:

Igen, a Volume 2 nekem is jobban bejön. Amikor Anakinnak látomása van a barlangban az meglepően jól ellett találva! De mondjuk nekem alapból bejön Tartakovsky stilusa, szoval a maga módján az első 'szezonnal' is jól elvoltam, csak ha egyben nézi az ember kissé unalmas a sok akció igy halmozva... szerencsére a vol 2-nél már több idő jutott.

Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Egyik osztálytársam megkért (mivel mindenki tudja az iskolába, hogy nagy SW rajongó vagyok), hogy mondjak neki egy boltot ahol meg tudja venni a Clone Wars Vol. 1,2-t DVD-n (meg az epizód 1-2t is, de ez itt off).

Nem tudtok segíteni nekem, hogy hol lehetne megkeresni? (Neki csak DVD-n kell, mivel nem DivX-es a lejátszója és nincs gépe se)

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

hihetetlen jó a CW! Még mindig rajongok érte. A karakterek, felszerelések járművek tökéletesen ugyanolyannak vannak visszaadva, mint a filmekben, csak cartoon network-ös rajzstílusban.

Különösen Yoda és Palpatine megrajzolt változata tetszik nekem a legjobban. Néha mosolygok rajtuk, van bennük valami vicces... :lol:

Szerkesztve: - Xom

• 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az egy látomás volt, meg utalás az ep5-re. Ugye abban Luke egy hasonló (vagy ugyanebbe) a barlangba lépett be, hogy szembenézzen a benne lakozó gonosszal, ami ugye maga Vader volt (illetve ez egy jelzés, hogy ugyanazon az úton jár, mint az apja). Anakin a Clone Wars azon epizódjaiban hasonlóan szembenézett a benne lakozó sötétséggel, és ennek az előfutára ez a látomás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.