Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Ezek után nem igaz, hogy senkinek sem jutott még eszébe, hogy visszahozzák Ash-t és Jones-t. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Lehet, hogy Ridley-nek már eszébe jutott csak meglepetés lesz. Nem akar mindent ellőni előre. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Újra 3,14csán lesz rugva a széria! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Na megrendeltem az Őrjöngő halált.Talán a héten megjön!Kíváncsi vagyok rá! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. (szerkesztve) Tegnap befejeztem az Arnyekhajszat. Nagyon jo ez a konyv!!!A vege kicsit olyan,nem is tudom...nyomaszto. (Hoop miatt) De nagyon jo olvasmany! Mondjuk a kutyafejueket meg mindig nem tudom hova tenni.Ok lennenek a Space Jockeyk??? Szerkesztve: 2015. Október 22. - ZoliZoltán Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. regota filozok hogy beszerzem az Alien sorozatot most wegre van hely is a polcomon .szamomra ismeretlen minda alien,V.S.ragadozo van valakinek egy listaja a konyvekrol idorend es menyi jelent mar meg elore is kosz Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. http://www.aliensonline.hu/konyvek/ Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. http://cinestar.hu/a-prometheus-2-ben-feny-derul-az-alien-ek-erdetere/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Ne idegesítsd Dzséjtet! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Vagy a klónját. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Ne idegesítsd Dzséjtet! De! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Hozzászólás ideje: 2015. November 16. http://cinestar.hu/alien-covenant-itt-a-datum-es-a-hivatalos-leiras-is/ Kiváncsian várom, nekem a prometheus is bejött. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Hozzászólás ideje: 2015. November 16. http://cinestar.hu/alien-covenant-itt-a-datum-es-a-hivatalos-leiras-is/ Kiváncsian várom, nekem a prometheus is bejött. "Nem tudnj Rapace hogy illik a történetbe?" -MIVAN???? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Most megnyugodtam. Ha már a címmel is ennyit sz*rakodnak, akkor biztos jól összeszedett sztorink lesz. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. (szerkesztve) Dzséjt! Könyv;Örjöngó Halál Befejeztem! kérdés; Most ,akkor ezt az egészet Ellis csak álmodta? Ha igen,akkor nem is létezett ez az egész Berserker egység meg az egész,csak egy álom volt? Nagyon tetszett!Ez tényleg az eddigi legjobb olvasmány volt a témában! "Nem tudnj Rapace hogy illik a történetbe?" -MIVAN???? Ezt nem is értem....hát meghal majd a film elején,aztán ennyi. Dzsungel könyve nem 2016-ban jön??? Szerkesztve: 2015. November 20. - ZoliZoltán Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Nem. Annyira nem, hogy azt sem értem, honnan vetted, hogy Ellis csak álmodta. A történetnek ráadásul folytatása is van. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Akkor a prológust nem tudom hova tenni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Abban valóban álmodik, de nem az addigi eseményeket. A mögöttes tartalom jelképes. Ellis nem találta a helyét a világban, a Maxbe becsatlakozva viszont végre meglelte azt. Számára ez volt az "ébredés", az addigi élete pedig egy "álom." Persze mi tudjuk, hogy a Maxben már semmi sem valóság a számára, hiszen, ha a robot nem aktív, akkor mesterséges alvásba kerül, ha aktív, akkor meg úgy telepumpálják drogokkal, hogy a valóság álomszerűen eltorzul, nem is igazán érzékeli azt, és ami átjön, az is a Max szenzorain át érkezik. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Világos!Köszi! Ezt kissé elnéztem....félreértettem.... :/ Jöhet a Préda! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. http://news.toyark.com/2015/11/20/hot-toys-alien-vs-predator-hot-angel-fully-revealed-182930 emmegmi? Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. vegre megerkezett az osszes Alien Predator konyv a Szukits tol kar hogy egy honapra ra jelentettek be a raktarsoprest:) nade itt fityeg a polcomon ) csak idom legyen elolvasni Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Az igen!Hány db? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. http://news.toyark.com/2015/11/20/hot-toys-alien-vs-predator-hot-angel-fully-revealed-182930 emmegmi? A perverzió egy új szintje? Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Az igen!Hány db? Hat 27 db Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Az szep!(nekem is ez jutott eszembe) Nekem cdak tizen valahany van... Szerepcserevel varj...az fos. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Most megint azt olvastam, hogy az új Blokamp-féle Alien nem veszi figyelembe a 3. és 4. részt. Állítólag szerepelne a felnőtt Newt, 27 évesen, neki adná át a stafétát Ripley. Valamint szó volt arról, hogy vadonatúj kinézetű xenomorfok jönnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Szerintem ezzel kapcsolatban most semmit sem szabad elhinni. Az egész előkészületi fázist eltolta a Fox a bizonytalan jövőbe (azon sem lepődnék meg, ha a projektet törölnék vagy más kezébe adnák), Blomkamp is elkezdett más projekttel foglalkozni, szóval aligha jelenhet meg róla olyasmi, ami egyszer talán megvalósulhat. Én mondjuk elég biztos vagyok abban, hogy Blomkamp filmje nem fog megvalósulni. A Pöcsi bukása után legfeljebb nagyon erősen fogott gyeplővel engednék film közelébe, de ha az Alien: Covenant nem hozza a várt számokat, akkor az Alien-világnak újabb 10+ évre meszeltek. Szerk.: most olvastam én is. Na, Michael Biehnnek meg aztán pláne ne higgyünk el semmit. Pláne ne olyankor, amikor olyasmivel dobálózik, hogy az Aliens évezredekkel játszódik a Prometheus és folytatásai után... Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Baszus miutan beszeltem veletek s a képet feltettem nézem a könyveket 3 duplat kuldott el a Szukits az Alien VS Predator trilogia helyett ez ciki ,baszus veszek tolluk 25 konyvet es arra nemkepesek hogy a rendelást atolvassak? tobb mint 600 eurot koltottem el nallunk a karacsonyi vasar es raktarsopresre most kivancsi vokabban mit kapok meg most kuldhetem nemetbol haza es varhtom mig valaszolnak Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Ooh bakker!Az gáz... --- http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/11/25/varatlan_foszereplovel_jonne_az_uj_alien/ és tényleg! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.