Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Na, ez most megdöbbentett. Én az AT-DP-re szavaztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Csillagromboló! A Venator után itt is kezdheti a tarolást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Én a Ghostra szavaztam. Baromi jó kis hajó lett. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Én is a Ghost-ra szavaztam. Már egészen a szívemhez nőtt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. És a győztes: VCX-100 KÖNNYŰ SZÁLLÍTÓHAJÓ (GHOST) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Ez is egy egyértelmű kategória volt. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hát ez nagyon Szellemes volt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A polcomon tobzódó Ghost megkapja az elismerést, nem úgy, mint szegény AT-DP. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Jöjjön a házi kedvencek és haszonállatok kategóriája. LEGJOBB SZÖRNY Jelöltjeink voltak: – Fyrnock: a kategória egyetlen szörnye, árnyéklakó kis rohadékok, amik valahogy egy kihalt aszteroidán is képesek megélni. A mamájuk pedig meghátrálásra kényszeríti a legádázabb fénykardforgatókat. – Puffi malac: organikus bányászgép, csapásmérő eszköz és strandlabda. – Tooka (Loth-cat): Lothalon jó sok kóbor macska van. Akárhányszor kell egy, tuti találni a bozótban. – Tibidee: űrhajóra gerjedikusz légifedezet adusz. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. "csapásmérő eszköz és strandlabda" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. :lol: Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerintem a tooka a legaranyosabb, de mivel ez egy legjobb szörny kategória, így a fyrnock-ra szavaztam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A győztes szörnyike pedig: FYRNOCK Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Nagyon jó ez a kép. Amellett, hogy én is a fyrnockra szavaztam, a szívem csücskében ott van a puffancs malac. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. No, jöjjenek a mechanikus szereplők. LEGJOBB DROID Jelöltjeink voltak: – Chopper, azaz C1-10P: előző életében valószínűleg T-800-as Terminatorok viselkedési szubrutinjait programozta, mert modorában nagyjából velük egyezik meg. SkyNet legalábbis tuti szívesen vett volna a sorai közé egy ilyen emberbarát gépet. Ominózus pillanat, amikor kis híján lefejezi Kanant egy ajtóval. Mint később megtudtuk, minden akciója, amivel a legénység életét veszélyeztette, csupán szeretetből fakad. Hát lehet el kéne neki egy jó terapeuta. – R2-D2 és C-3PO: a Star Wars krónikásai ezúttal nem sok vizet zavartak, C épp csak megtalálta lelki társát C1-ban és rázúdított egy halom birodalmit hőseinkre. R2 meg szokás szerint a nap hőse lett. Nem is tudom elképzelni, milyen sötét hely lenne a Galaxis, ha R2-t eltrafálták volna a nabooi jachton. – 264-es astromech droid: birodalmi létére hamar belopta magát a nézők és a Ghost legénységének szívébe, csak sajnos erről elfelejtett egyeztetni Chopperrel. A zsémbes véndroid egy jól irányzott mozdulattal rúgta ki 264-est mind a szívekből, mind a Ghostból. – IT-O: e típust már több ízben is láthattuk vallatáson kibickedni, tényleges munkát viszont nem vállalt. Bár tény, amekkora tűvel lebeg ide-oda, már az elég lehet néhány embernek, hogy bevallja: ő tervelte ki a Jedikkel a Palpatine elleni merényletet. – IG-RM: ez a testőrdroid számos epizódban bizonyította, hogy remekül tudja toligálni a repülő ládákat. És ennyi… Köszönjük, hogy benézett a szavazásra. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Asszem itt sem nyerhet más, mint Chopper. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Chopper akármekkora paraszt is, szerintem ezt behúzza. Simán. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Gyanítom, hogy ezt ki nyeri, de én nem rá szavaztam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Itt most nem emlékszem, kire szavaztam, a birodalmi röppentyűre vagy Vagdaltra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A győztes pedig ki lehetne más, mint: C1-10P, alias CHOPPER Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Amennyire rémlik, hogy mikre szavaztam, aszem eddig tarolok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A rózsák tuti nem rá szavaztak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Chopper sohasem lesz a szívem csücske, de ezt most megérdemelten nyeri. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. És rákanyarodtunk a nagy kategóriákra. LEGJOBB NEGATÍV KARAKTER Jelöltjeink voltak: – Inkvizítor: jött, látott, és minden erénye ellenére korán halt. Igazán egyedi figura a sok sötét figura között, mert méltóságteljes, mint Dooku, képzett harcos, mint Maul és engedelmes, mint Vader. A hangja pedig olyan lekenyerező, hogy engem simán átállíthatna a Sötét Oldalra. – Kallus ügynök: a jó öreg Kallus, ez egy haláli fickó. Olyan kis teátrális, a nagy szavak embere, a körmönfont haditervek kiötlője. És persze egy ritka nagy rohadék. A mai napig sajnálom azt a szegény rohamosztagost, akit lerúgott a mélységbe. – Wilhuff Tarkin nagy moff: a TCW megalapozott Tarkinnak, a Rebels kibontotta Tarkint. A jó kormányzóra mindez után már nem fogunk ugyanúgy nézni, mint egy évvel ezelőtt… Vagy anno az ep4 első megtekintésekor. Egy igazi keménykezű, kíméletet nem ismerő parancsnok, akit lehet félni és tisztelni, de egyvalamit nem szabad: az ellenségévé válni. Vagy folyamatosan hibázó beosztottá lenni. – Maketh Tua miniszternő: a hithű birodalmi drukker. Ezt a nőt én úgy tudom elképzelni, hogy lényegében tök mindegy neki, ki van porondon, csak ő hadd legyen a kondér közelében. Valószínűleg gazdag családban nőtt fel, amit talán pont a Birodalom tett gazdaggá, ezért is oly lojális, viszont hűségén kívül mással nem tud hozzájárulni a Lothal működéséhez. Elég butuska szegény – tuti nem az eszéért lett a kormányzó helyettese. – Cumberlayne Aresko parancsnok: az anyja nagyon utálhatta, amikor ezt a nevet adta neki. A Stan és Pan páros Stanja engem egy olyan emberre emlékeztet, akit gyerekkorában állandóan zrikáltak, így felnőtt korába birodalminak állt, és most ő zrikál mindenkit. – Myles Grint felügyelő: hősünk valószínűleg éppen a menzán volt, amikor az észt osztogatták, mert amilyen nagydarab, olyan mamlasz. A két pribék közül én őt sajnáltam jobban, mert láthatóan fel sem fogta igazán, mi folyik körülötte. Egy nagy melák, aki, ha jobb környezetbe kerül, talán még szerethető is lett volna. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerintem itt viszonylag szoros verseny volt az első három jelölt között. De az Inkvizítor behúzza. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Itt Tarkin volt nálam a befutó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. GYERÜNK KALLUS!!!!! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Tarkin volt a legjobb "rossz", de mivel az Inkvizítor legközelebb már nem lesz versenyben, így végül is rá szavaztam. Nem érdemtelenül nyerne, ha nyerne, az biztos. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Tua miniszterelnöknek írjuk jóvá, hogy szőke Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Én most vagy itt szavaztam az Inkvizítorra, vagy a mellékszereplőknél. A másik lehetőség, hogy itt szavaztam Tarkinra, és nem a mellékszereplőknél. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.